2.11.78.2, 2018-12-05 18:30:44
Volkswagen - velg riktig bil

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige bil.

Volkswagen velg riktig familiebil

Microbiler.

Navnet på en microbil beskriver den rigtig godt. De er små og nemme at parkere, samtidigt med, at de både har et lavt brændstofforbrug og CO2-emission. Hos Volkswagen forstår vi, hvad der gør mikrobiler så populære.

Mikrobiler er kommet for at blive. De er små og nemme at parkere. De har et lavt brændstofforbrug og en lav CO2-emission. Den storsælgende Volkswagen up! har det hele og lidt til. Den kompakte og funktionelle bil giver dig sikkerhed i topklasse.

Volkswagen elbiler - e-up!

Hatchback.

Hatchback er en betegnelse, der kendetegner biler med en skrå bagklap, der går fra tagkant og ned. Det er en yderst populær karrosseritype.

Dette er en yderst populær karrosseritype, hvilket blandt andet skyldes bilens store anvendelighed. I de fleste modeller er det muligt at udvide bagagerummet, ved at lægge bagsædet helt ned, hvilket også gør sig gældende i Volkswagens hatchback-modeller.

Volkswagen ladbar hybridbil

Familliebil.

Familiebilen er, som navnet antyder, en bil for hele familien, hvorfor den også går under betegnelsen børnebil. Men ikke to familier er ens, og derfor er det vigtigt, at du vælger den model, der imødekommer netop dine behov.

Der findes mange gode bud på den bedste familiebil, og dit valg afhænger blandt andet af dine behov i forhold til antal af passagerer samt bagagerumsplads. Vi guider dig til at vælge den bedste familiebil.

Volkswagen lease bil privat

MPV.

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Og som navnet indikerer, så er det en model, der omfavner de fleste formål. MPV modellerne er noget højere end øvrige biler, hvilket betyder, at man i selve kabinen sidder højere og dermed har bedre udsyn på vejen.

Som navnets forkortelse også antyder, så er Volkswagens MPV biler til de fleste formål. Et af de særlige kendetegn ved Volkswagens MPV modellerne er deres fantastiske rummelighed, hvor Touran og Sharan som standard er udstyret med syv sæder.

Volkswagen assistentsystemer til bil

SUV.

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og det er bestemt en sporty yderst anvendelig bil til de fleste formål. SUV’en minder om en stationcar, men har typisk et større karosseri, kombineret med en noget kraftigere trækkraft.

Med en SUV får du også en unik mulighed for at køre offroad med stil. Hvad enten det er som bybil, til legebarnet bag rattet, eller om der skal skydes genvej gennem terrænet, så er SUV’en bygget til opgaven.

Volkswagen på sociale medier.