2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Her kan du finde vores aktuelle kampagner.

image

Volkswagen ID. Venteliste.

Nåede du ikke at pre-booke en af vores ID.3 1st.  så kan du skrive dig på venteliste, så hører du fra os, når vi kommer tættere på verdenspremieren i uge 37. Den eksklusive ID.3 1st er en særlig udstyrsvariant, der kommer i 2020, og kun kommer i et begrænset antal. Priserne og billeder af ID.3 1st og den serieproducerede model ID.3 vil være tilgængelige efter verdenspremieren i uge 37.  

image

Golf med Service- og Reparationsabonnement.

Reparationer og serviceeftersyn følger med i 3 år eller 45.000 km.

Din Golf er bygget til at holde i mange år, men selv for en Volkswagen kan det ikke undgås, at bilen skal en tur forbi værkstedet i ny og næ. Køber du en Golf, kan du dog roligt læne dig tilbage og nyde køreturen. Uanset hvilken Golf du vælger, følger der et Service- og Reparationsabonnement med. Da reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement, behøver du ikke bekymre dig for uventede regninger.

Golf fås fra kr. 215.396. Forbrug v. bl. kørsel: 15,4-20 km/l. CO2-udslip: 128-147 g/km. A-A+. Service- og Reparationsabn. (værdi kr. 5.000) i 3 år el. 45.000 km. Prisreduktion ved fravalg. Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): kr. 278. Fortrydelsesret på abn. Begrænsninger i dækning gælder, se vilkår www.volkswagen.dk/sr Bilen er vist med ekstraudstyr.

image

Connect kampagnemodeller.

Mere udstyr til attraktiv kampagnepris.

Med Connect kampagnemodellerne er du altid forbundet. Alle Connect kampagnemodeller er som standard udstyret med App-Connect, som gør det muligt at styre bilens store touchskærm fra din smartphone, hvad end du vil foretage et opkald, lytte til din yndlingssang eller bruge navigationssystemet. Samtidig er Connect kampagnemodellerne kendetegnet ved et stilsikkert design, da metallak følger med ved købet af en Connect (gælder ikke Polo). Connect kampagnemodellerne udbydes desuden med forskellige motorstørrelser, og det er derfor op til dig at bestemme, både hvordan din Connect skal se ud, men også hvordan den skal køre.
Kort sagt: Der er ikke sparet på noget i Connect - det skulle i så fald være prisen, da Connect kampagnemodellerne fås til en attraktiv kampagnepris.

Connect kampagnen inkluderer modellerne Polo, T-Roc, Golf og Golf Variant.

image

Double up!

Nu kan du køre sikkert hele året og samtidig se godt ud.

Fra kr. 117.499,- kan double up! blive din.
Kampagnemodellen double up! fås med flotte alufælge og to sæt dæk (til en samlet værdi af kr. 6.499,-) uden merpris. Double up! leveres med 14” Corvara letmetalfælge på sommerdæk, og den sikre kørsel og det gode look er sikret året rundt, da et komplet sæt Continental vinterdæk monteret med stålfælge også følger med i prisen.

Double up! er spækket med mere udstyr end nogensinde før. Smartphone-integration lader mobilen fungere som avanceret infotainmentsystem, så du nemt via din iPhone eller Android-telefon kan styre navigation, køredata og telefoni. Køreoplevelsen prydes af City Emergency Brake, regnsensor, Climatic airconditionanlæg og meget andet som standard.

Double up! 1,0 MPI 60 HK fås kontant fra kr. 117.499,-. Forbrug v. bl. Kørsel 19,2 km/l. CO2-udslip 117 g/km. A+. Indeholder ekstra hjulpakke m. 14” Corvara alufælge og Continental vinterdæk til en værdi af kr. 6.499,-

image

Lagermodeller

Til hurtig levering

Vil du gerne have en komplet oversigt over alle de Volkswagen modeller som du kan få til hurtig levering? Vi har lavet en lagerliste, hvor det er muligt at se hvilke modeller vi har hjemme, hvilket udstyr de har, pris og naturligvis hos hvilken forhandler de står. De har alle det tilfælles, at de kan leveres hurtigt.

image

up! med DK pakke på husets regning.

Du får ekstra meget med, når du køber en move up!, up! beats eller high up!
Udover alt det, du kender, som bl.a. City Emergency Brake, Regnsensor, Smartphoneintegration med USB og 5 døre, får du også DK pakken med på husets regning.

Værdi kr. 5.496,-.