2.11.78.2, 2018-12-05 18:30:44

Her kan du finde vores aktuelle kampagner.

image

Golf Variant.

Lidt mere i pris. Meget mere Golf.

Vil du have meget mere Golf, får du lige nu Golf Variant for kun kr. 5.000,- mere, end hvad den almindelige Golf koster. Glæd dig til masser af plads til hele familien og al jeres bagage i denne elegante stationcar og nyd en DK pakke på husets regning. DK pakken indeholder Parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle samt lys- og synpakke. Golf Variant giver dig ikke bare plads. Den giver dig et dynamisk design, en sportslig motor og en lang række førerassistentsystemer.

image

Tiguan PLUS.
Navnet siger det meste.

Er du til SUV, kan du nu få Tiguan PLUS med TDI-motor og ekstra udstyr på husets regning. Værdi kr. 33.280,-. Nyd Tiguan PLUS med standardudstyr som Adaptiv fartpilot og Front Assist med City Emergency Brake og få mere ud af køreturen med PLUS, som indeholder DAB+, navigationssystemet Discover Media, Nøglefri betjening inkl. bagklap med Easy Open og sidespejle med el-klapfunktion. Foruden PLUS pakken til Tiguan, er der også en prisbesparelse på min. kr. 20.000,- afhængigt af variant, når du køber Tiguan PLUS. Tiguan PLUS starter fra kr. 398.495,-

image

Touran Connect

Med en brændstoføkonomisk TDI-motor og App-Connect

Den nye kampagnemodel Touran Comfortline Connect 1,6 TDI giver dig lidt mere udstyr med i prisen. Du får både en DK pakke, som indeholder Multifunktionsrat i læder, metallakering, parkeringssensorer for og bag og tågelygter, metallakering og App-Connect, som forbinder din smartphone og bilens infotainmentsystem. Samlet værdi for Connect pakken: kr. 14.048,-

Tilbuddet gælder et begrænset antal biler. 

image

up! med DK pakke på husets regning.

Du får ekstra meget med, når du køber en move up!, up! beats eller high up!
Udover alt det, du kender, som bl.a. City Emergency Brake, Regnsensor, Smartphoneintegration med USB og 5 døre, får du også DK pakken med på husets regning.

Værdi kr. 5.496,-. 

image

Navigation og DAB+ på husets regning

Uagtet om du køber en Passat Trendline, Comfortline, Highline, R-Line eller Premium så får du Navigation og DAB+ med på husets regning. (Premium har DAB+ som standard) 

DK Navigationspakken har en værdi af kr. 10.795,-
DAB+ har en værdi af kr. 4.295,-

image

Arteon Business.

Meget mere førsteklassesudstyr. Uden beregning.

Lige nu kan du få Arteon Business som kampagnemodel med ekstra meget udstyr helt uden beregning. Foruden Adaptiv fartpilot, Lane Assist og Parkeringssensorer for og bag kan du glæde dig til Discover Pro, panorama soltag, førerassistentpakke og meget andet som standard.

image

Passat Premium

Oplev eksklusive Passat Premium, der kommer med DSG som standard, og udover at have det samme udstyr som en Passat Comfortline eller Highline, så kommer kommer den også med en lang række lækkert udstyr, der vil give dig suveræn køre glæde i hverdagen.