2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Den nye up! Lidt mere end bare en bil.

Den nye up! er blot 3,6 m lang, men alligevel får du imponerende meget bil for pengene. Fx får du lidt mere udstyr, end du forventer. Du får også lidt mere komfort, lidt mere design og lidt mere teknologi. I det hele taget får du lidt mere end bare en bil.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagen modeller er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. Og den nye up! er ingen undtagelse. Tværtimod får du med den nye up! masser af muligheder for at sætte dit individuelle præg på din nye bil.

 • Mere end bare designdetaljer.

  De mange designdetaljer i den nye up! er ikke bare til pynt. Fx har sidespejlene, der er lakeret i bilens farve (std. fra move up!), også integreret blinklys. Og de redesignede forlygter har LED-kørelys.

  Læs mere
 • Mere end almindeligt godt kørende.

  Med det store udvalg af fælge til den nye up! vælger du selv, hvordan du vil se ud, når du kører. Sofistikeret? Sportslig? Eller iøjefaldende? Der er hele ni forskellige fælge at vælge imellem.

  Læs mere
 • Iøjefaldende både udenpå og indeni.

  Du vil blive imponeret, når du sætter dig ind i den nye up! De kompakte ydre mål på den nye up! skjuler nemlig en veldesignet kabine.

  Læs mere
 • Lidt mere at vælge imellem indeni.

  Kunne du tænke dig at tilføje et ekstra lille twist til din nye up!? Det kan vi godt arrangere. Du kan tilpasse kabinen med et af de nye designs til instrumentpanelet – fra lyst til diskret.

  Læs mere

Assistentsystemer

De mange smarte assistentsystemer i den nye up! giver dig meget mere end bare en god køretur. De giver dig fx sikkerhed, hvis du er distraheret, og smarte løsninger på hverdagens problemer, når du har behov for det.

Der er mange måder at blive ejer af den nye up! på.

Infotainment.

Uanset om du vil kunne ringe, mens du kører, have aktuelle trafikinformationer, få vist vej af navigationssystemet, eller bare vil lytte til din egen musik, så byder den nye up! på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Effektivitet.

Den nye up! er mere end bare en bil, og det mærker du især på den imponerende teknologi i motoren. Hvad enten du vil køre hurtigt, køre langt på literen eller køre uden besvær, så er den nye up! noget for dig.