• Pris fra224.995 kr.
  • Hestekræfter115 hk.
  • EffektivitetsklasseA+
  • CO2-udslip124 - 125 g/km
  • Tophastighed 196 km/t
  • Længde3.600 mm.

Power up!

Går du ikke på kompromis? Det gør up! GTI heller ikke. Den er kompakt, opkoblet og altid klar til sjov. For dens 1,0-liters TSI-motor med 115 hk gør den til den stærkeste up! i feltet.

up! GTI har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

Rød VW up! GTI ses forfra

Motor

En stærk en af slagsen 

Rød VW up! GTI ses bagfra

Udvendigt

Spoiler Alarm!

Interiør i en VW up! GTI

Indvendigt

Den kræver mod.

Ydelse

En stærk en af slagsen 

Hvor meget GTI kan der egentlig være på blot 360 cm? Temmelig meget! En 1,0-liters TSI-motor med 115 hk under hjelmen gør up! GTI til et lille muskelbundt. Og det mærker man endnu mere takket være dens lave vægt. Maksimal GTI-feeling på minimal plads – det er en enestående kombination.

Design

Spoiler alarm!  

Rødlakerede bremsekalibre, kølergrill i bikubelook: En GTI glemmer aldrig, hvor den kommer fra. Med det forkromede afgangsrør og den sportslige hækspoiler i sort viser up! GTI også, at den gerne kører fra konkurrenterne. Lyder det en anelse hovmodigt? Det kan godt være. Men med de sorte glanspolerede 17“ alufælge i designet ”brands hatch” og foliesidestriber, der minder om den legendariske Golf 1 GTI, kan den tillade sig det.

Opkoblingsmuligheder

GTI skaber forbindelse. Til din smartphone.

Har du din smartphone med? Så kan du sætte den i ”maps + more”-docken, som sidder i øjenhøjde, og ved hjælp af den passende app i nyt design blive koblet op med bilen, dine venner eller din musik og endda også få vist, hvor du skal køre hen. Ved hjælp af USB-porten i ”maps + more”-docken bliver der ud over data også overført strøm, så du hele tiden har et opladet batteri. Sæt dig ind, sæt smartphonen i holderen, åbn appen, og kør.

*Softwaren og holderen er ikke kompatible med alle smartphones. Du kan få mere information hos din Volkswagen partner.

Endnu mere om up! GTI

Flere features

Byg din up! GTI

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.

Dette vil måske også interessere dig.