Testet og forbedret gennem 70 år

Der er ikke det, Transporter ikke har stået model til. Gennem 70 år har håndværkernes foretrukne kassevogn taget udfordringerne op. Med succes. Kom tættere på Transporter her og se, hvordan alle tiders kassevogn kan gøre jobbet lettere for dig i hverdagen.

Volkswagen Transporter kontantpris.

Kvalitet i top. Kontantpris i bund.

Fra kr. 161.979,- ekskl. moms. kan T6 Kassevogn 2.0 TDI 84 hk 5 trins blive din. Volkswagen Transporter har i mere end 70 år gjort det tunge arbejde lettere og gjort det muligt at transportere forskellige typer gods på en mere sikker måde. Moderne førerassistentsystemer bidrager til en bedre køreoplevelse så turen til og fra arbejdspladsen kan nydes komfortabelt i Transporterens yderst funktionelle kvalitetskabine. 

Brændstofforbrug ved blandet kørsel 10,6-16,7 km/l. CO2-udslip 156-216 g/km. (C – F). Bilen er vist med ekstraudstyr.

Lastet med praktiske detaljer.

Uanset om du fragter gipsplader, lægter, cementsække, tunge maskiner eller noget helt femte, så får du god plads, høj nyttelast og masser af smarte detaljer i varerummet, der hjælper dig med at udføre dagens opgaver hurtigt og effektivt.

Varerummet i Transporter fås op til hele 9,3 m3, hvilket gør det til klassens største og mest rummelige. Det store varerum er som standard monteret med side- og loftbeklædning for at minimere risiko for skader og buler på karosseriet, ligesom praktiske fastsurringsøjer sikrer, at din last kan stå fastspændt under hele turen fra A til B. Som standard har varerummet en robust træbund, som ikke blot giver hårdførhed men også er en fordel, hvis du ønsker at få monteret reolsystemer i varerummet. Som ekstraudstyr kan du få en skridsikker gummibundsbeklædning med ekstra hårdfør læssekantbeskyttelse, så du undgår at slide din vogn mere end højest nødvendigt, når du fragter tungere udstyr og materialer

Transporter fås med en varerumslængde på op til 2.975 mm og en lasthøjde på op til 1.940 mm. Og med en nyttelast over 1,2 tons får du uden sammenligning markedets mest fleksible varerum til alle dine behov.

Bagendeløsninger

Designet til enhver opgave.

Uanset opgaven har Transporter den perfekte bagendeløsning. 10 forskellige varianter giver skræddersyet adgang til interiøret. Den elektriske bagklap er en stor hjælp ved af- og pålæsning af bilen.

Bagklappen uden rude er standard til Kassevogn. Som ekstraudstyr kan Transporter med normalt eller mellemhøjt tag også udstyres med fløjdøre bagpå. De fås enten uden ruder eller med glasruder samt med en åbningsvinkel på 250° og fastgørelse af dørene på siden af bilen. På varianter med højt tag er høje fløjdøre bagpå standardudstyr – enten uden ruder med metalbeklædning  eller med ruder afhængigt af behovet.

Lastsikring

Beskyt din last.

Beklædningen til varerummet sørger i kombination med ekstra fastgørelsesmidler for optimal beskyttelse og sikker fastholdelse af din last.

Fastsurringsøjer.
Som standard er bilen afhængigt af akselafstanden udstyret med seks eller otte opklappelige fastgørelsesøjer til fastgørelse af gods med fastspændingsbåndstropper.

Sidebeklædning af hårde fiberplader.
Beklædningen med hårde fiberplader (standard) i passagerkabinen eller varerummet er ekstra robust. De hårde fiberplader monteres gennemgående fra bunden til tagrammen eller halvhøjt i biler med rudeudsnit.

Fastsurringsskinner.
Metalskinner (ekstraudstyr) på de komplet beklædte sidevægge og på adskillelsen giver mulighed for ekstra fastgørelse med fastgørelsesremme.

Få Designpakken fra kr. 14.490,- når du køber din nye Transporter.

  • LED-forlygter & LED-baglygter
  • Automatisk nedblænding af bakspejl
  • Automatisk lygtetænding
  • Regnsensor
  • Coming home/leaving home
  • Sideblinklygter i krom
  • Indfarvet stødfangere/sidespejle/dørhåndtag
  • Sortlakeret kølergrill inkl. 3 kromlister
  • Tågeforlygter med drejelys.

Praktisk førermiljø.

Transporter er designet til at vise sit værd i hverdagen. Talrige detaljer forvandler kabinen til en perfekt organiseret arbejdsplads, og ekstra opbevaringsrum giver endnu større frihed.

Når man stiger ind i Transporter, mærker man straks den store erfaring, som den sjette generation bygger på. Alt er logisk placeret, inden for rækkevidde og af førsteklasses forarbejdning. Individuelle indstillingsmuligheder giver føreren den perfekte si