Tiguan eHybrid: Plug-in hybrid med
kraftfuld kombination af benzin og el

Den velkendte SUV-følelse, som Tiguan er kendetegnet på. Bare elektrificeret. Det er opskriften på den nye plug-in hybrid Tiguan eHybrid.

I Tiguan eHybrid skaber en kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Batteriet oplades ved en ladestander, og hvis batteriet løber tør for strøm? Intet problem! Så vil bilen automatisk bruge benzinmotoren på normalvis

Når batteriet i Tiguan eHybrid er tilstrækkeligt opladet, og temperaturen er over -10 grader, starter den ud med kun at køre på strøm og har en elektrisk rækkevidde på mellem 47 og 50 km (WLTP) afhængig af udstyrsvariant. Når Tiguan eHybrid kører på strøm er topfarten begrænset til 130 km/t, og sammen med en fornuftig rækkevidde kan Tiguan eHybrid klare det meste af den daglige kørsel som et nulemissionskøretøj. En fuld opladning af batteriet tager 3 timer og 40 minutter ved 3,6 kW AC på en ladeboks og 5 timer ved 2,3 kW AC.

Tre udstyrsvarianter - ét valg

Tiguan eHybrid tilbydes i tre varianter: Life-versionen, der er veludstyret med features som Digital Cockpit, Navigation Discover Media med 8” touchskærm, trådløs App-Connect, Lane Assist og 17” letmetalfælge.

Skal den have et nøk mere luksus og stil fås Tiguan eHybrid i Elegance-versionen, hvor udstyret blandt meget andet omfatter 18” Frankfurt letmetalfælge, Lane Assist inkl. Traffic Jam Assist og Emergency Assist, IQ.Light LED Matrix-forlygter, nøglefri betjening inkl- el-bagklap med Easy open-funktion.

Foretrækker man Tiguan eHybrid med et mere sportslig snit er R-Line løsningen. Den har samme komfort- og sikkerhedsudstyr som en Elegance, men 19” Valencia letmetalfælge og R-Line-designelementer giver eksteriør og interiør den rette sportsappeal.

Bliv ejer af den nye Tiguan eHybrid fra kr. 394.995,-*

Den nye Tiguan eHybrid kombinerer fordelene ved SUV'en med en elektrisk rækkevidde, som bidrager til en længere rækkevidde og komfort i top. Og så kan den blive din fra kr. 394.995,-*.

For at konfigurere en Tiguan eHybrid skal du vælge en Tiguan Life, Elegance eller R-Line i Tiguan konfiguratoren, og tilvælge eHybrid under valg af motor.

Byg din Tiguan eHybridOpens an external link
Hent prisliste for Tiguan eHybridOpens an external link

*Tiguan 1,4 TSI eHybrid Life 245 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 62,5 km/l. CO2-udslip: 37 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Highlights i Tiguan eHybrid

Design

Den nye Tiguan eHybrid viser, hvad det vil sige hele tiden at opfinde sig selv på ny. Dette gælder også, når det kommer til dens udtryksfulde design, som signalerer elegance og dynamik på højt niveau.

Læs mere om designet i den nye TiguanOpens an external link

Radio og navigation

Den nye Tiguan eHybrid er spækket med features, som gør brugen af din radio og navigation på farten meget lettere. Skræddersy infotainmentsystemet efter dine behov og bliv godt underholdt på vejen mod din destination.

Læs mere om radio og navigation i den nye TiguanOpens an external link

Assistentsystemer

Den nye Tiguan eHybrid er spækket med teknologier og assistentsystemer, der gør turen fra A til B mere behagelig for både dig og dine passagerer. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde turen.

Læs mere om assistentsystemerne i den nye TiguanOpens an external link

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Skal opladningen gå hurtigt, kan du vælge en ladeboks, fx fra Clever som vi samarbejder med om at udvikle gennemtænkte ladeløsninger. 

Det får du med Clever Unlimited

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af intelligent ladeboks med fast kabel
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Byg din Tiguan eHybrid

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.