• Pris fra464.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde47 - 49 km
  • Hestekræfter245 hk.
  • CO2-udslip35 - 38 g/km
  • Tophastighed205 km/t
  • Længde4.509 mm.
  • Bagagerumsvolumen476 l.

Tiguan eHybrid: Plug-in hybrid med kraftfuld kombination af benzin og el

Den velkendte SUV-følelse, som Tiguan er kendetegnet på. Bare elektrificeret. Det er opskriften på plug-in hybrid Tiguan eHybrid.

I Tiguan eHybrid skaber en kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Batteriet oplades ved en ladestander, og hvis batteriet løber tør for strøm? Intet problem! Så vil bilen automatisk bruge benzinmotoren på normalvis

Når batteriet i Tiguan eHybrid er tilstrækkeligt opladet, og temperaturen er over -10 grader, starter den ud med kun at køre på strøm og har en elektrisk rækkevidde på mellem 47 og 50 km (WLTP) afhængig af udstyrsvariant. Når Tiguan eHybrid kører på strøm er topfarten begrænset til 130 km/t, og sammen med en fornuftig rækkevidde kan Tiguan eHybrid klare det meste af den daglige kørsel som et nulemissionskøretøj. En fuld opladning af batteriet tager 3 timer og 40 minutter ved 3,6 kW AC på en ladeboks og 5 timer ved 2,3 kW AC.

Tre udstyrsvarianter - ét valg

Tiguan eHybrid tilbydes i tre varianter: Life-versionen, der er veludstyret med features som Digital Cockpit, Navigation Discover Media med 8” touchskærm, trådløs App-Connect, Lane Assist og 17” letmetalfælge.

Skal den have et nøk mere luksus og stil fås Tiguan eHybrid i Elegance-versionen, hvor udstyret blandt meget andet omfatter 18” Frankfurt letmetalfælge, Lane Assist inkl. Traffic Jam Assist og Emergency Assist, IQ.Light LED Matrix-forlygter, nøglefri betjening inkl- el-bagklap med Easy open-funktion.

Foretrækker man Tiguan eHybrid med et mere sportslig snit er R-Line løsningen. Den har samme komfort- og sikkerhedsudstyr som en Elegance, men 19” Valencia letmetalfælge og R-Line-designelementer giver eksteriør og interiør den rette sportsappeal.

Nærbillede af fronten på den hvide Plug-in Hybrid VW Tiguan eHybrid
Hvid VW Tiguan eHybrid set fra siden med opladerstik i

Bliv ejer af Tiguan eHybrid fra kr. 464.995,-*

Tiguan eHybrid kombinerer fordelene ved SUV'en med en elektrisk rækkevidde, som bidrager til en længere rækkevidde og komfort i top. Og så kan den blive din fra kr. 464.995,-*.

Byg din Tiguan eHybrid
Hent prisliste for Tiguan eHybridÅbner et eksternt link

*Tiguan 1,4 TSI eHybrid Life 245 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 62,5 km/l. CO2-udslip: 37 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Highlights i Tiguan eHybrid

Design

Tiguan eHybrid viser, hvad det vil sige hele tiden at opfinde sig selv på ny. Dette gælder også, når det kommer til dens udtryksfulde design, som signalerer elegance og dynamik på højt niveau.

Læs mere om designet i TiguanÅbner et eksternt link

Radio og navigation

Tiguan eHybrid er spækket med features, som gør brugen af din radio og navigation på farten meget lettere. Skræddersy infotainmentsystemet efter dine behov og bliv godt underholdt på vejen mod din destination.

Læs mere om radio og navigation i TiguanÅbner et eksternt link

Assistentsystemer

Tiguan eHybrid er spækket med teknologier og assistentsystemer, der gør turen fra A til B mere behagelig for både dig og dine passagerer. Så er det bare at læne sig tilbage og nyde turen.

Læs mere om assistentsystemerne i TiguanÅbner et eksternt link

Blå Plug-in Hybrid VW Tiguan eHybrid kører på en vej mod en tunnel med andre biler på kørebanerne

Byg din Tiguan eHybrid

Clever ladestation til elbil monteret på væggen ved indkørslen til et hjem

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Vi har gjort det nemt for dig at lade din Tiguan eHybrid. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt kan du lade ubegrænset på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter.

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.

Dette vil måske også interessere dig.