2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Tiguan Allspace.

Masser af plads til eventyr.

Fra bjergpas til kystvej – med Tiguan Allspace kan du føle dig hjemme mange steder. Suveræn, stærk og altid stilfuld.

Design.

Så godt ser fleksibilitet ud: Designet af Tiguan Allspace bringer dens styrker i spil med stil og satser på høj kvalitet.

 • Udvendigt design

  Blikfang med udstråling.

  Giver lyst til mere: Oplev en ny dimension af kompakte SUV-modeller, og lad dig begejstre over den udtryksfulde lyssignatur og de førsteklasses designelementer.

  Læs mere
 • Interiør

  Så meget plads at føle sig hjemme på!

  Dit nye yndlingssted? Med sit tydelige formsprog skaber kabinen i Tiguan Allspace en behagelig atmosfære med det samme.

  Læs mere
 • Panoramavippe-/skydetag med ambientebelysning

  Mere frihed. Mod alle verdenshjørner.

  Panoramavippe-/-skydetaget, der er ekstraudstyr, har en stor flade, der giver en behageligt lys atmosfære og frit udsyn til himlen. Det forreste glaselement kan åbnes, vippes og sænkes elektrisk. Og hvis du ikke synes, at stjernerne eller storbyens lys skulle skinne kraftigt nok, kan du indhylde kabinen i et behageligt, dæmpet lys.

  Læs mere
 • LED-forlygter og -baglygter

  Bedre udsyn. Og et godt blikfang.

  Det innovative design gør Tiguan Allspace til en umiskendelig bil – hvilket også tydeligt ses på de markante LED-forlygter og -baglygter, der er ekstraudstyr. Og takket være ”Dynamic Light Assist” (ekstraudstyr) vil de modkørende trafikanter kun lægge mærke til det flotte design – selv når du kører med fjernlys.

  Læs mere
 • Fælge

  Et iøjnefaldende og bevægende design.

  Tiguan Allspace byder på mange usædvanlige designelementer. Fire af dem er fælgene. De indgår perfekt i Tiguan Allspaces design og præger bilens karakter lige fra en maskulin sportslighed og dynamik til en stilfuld elegance.

  Læs mere
 • Offroadpakke

  Sulten efter oplevelser.

  Er du tiltrukket af grusveje? Med offroad-pakken som ekstraudstyr gør du også en god figur uden for asfalten.

  Læs mere

Opkoblingsmuligheder.

Uanset om du skal telefonere under kørslen, har brug for aktuelle trafikinformationer, gerne vil guides frem til din destination af et navigationssystem eller blot vil lytte til din egen musik – din Tiguan Allspace byder på mange muligheder for at gøre brug af moderne teknik på en komfortabel og ukompliceret måde.

 • Car-Net ”Security & Service”

  En stor hjælp både i dagligdagen og i en nødsituation.

  Med tjenesterne Car-Net ”Security & Service”, der er ekstraudstyr, har du adgang til vigtige informationer om bilen. Nødopkaldsservice opretter automatisk forbindelse til Volkswagens nødopkaldscentral, hvis uheldet er ude. Med crashsensorerne videresendes din position og bilens data automatisk, og redningstjenesten informeres. Men du kan også anmelde en ulykke, du har set, manuelt ved hjælp af en knap på modulet med tre knapper.

  Læs mere
 • Car-Net "Guide & Inform“

  Kør ikke længere uden internet.

  Internettet kan være meget nyttigt i mange situationer – også i bilen. Du kan fx holde øje med aktuelle trafikoplysninger. På den måde kan du på forhånd planlægge eller ændre din rute. Onlinetjenesterne Car-Net „Guide & Inform“, der fås som ekstraudstyr, kan dog tilbyde endnu mere.

  Læs mere
 • Car-Net App-Connect

  Brug også dine apps i din Volkswagen.

  App-Connect – det er tre forskellige innovative teknologier, som du kan anvende til at overføre smartphoneapps til dit infotainmentsystems touchscreen: MirrorLink™, Android Auto™ fra Google og Apple CarPlay™.

  Læs mere
 • Radio og Navigation

  Dejligt, at man selv kan vælge sin co-pilot.

  Det er dig, der bestemmer programmet i din Volkswagen. Til det formål kan du vælge mellem to radioer med passende højttalere, betjeningsvenlig teknik og mange tilslutningsmuligheder. Eller du kan beslutte dig for et af de to navigationssystemer, der fås som ekstraudstyr, og som næsten ikke lader noget tilbage at ønske i relation til multimedier.

  Læs mere
 • App-Connect Cam-Connect

  Åbner nye perspektiver. Også i kabinen.

  Der er ikke kun meget nyt at opdage i cockpittet – det er der nogle gange også på bagsædet. Og for at du også har alt under kontrol her, kan du, mens du kører, få vist stillbilleder fra dit GoPro®-kamera i forbindelse med ”Car-Net App-Connect” (ekstraudstyr) på radioens eller navigationssystemets display.

  Læs mere

Assistentsystemer.

Med intelligente teknologier og førerassistentsystemer (ekstraudstyr), der bidrager til at undgå ulykker, understøtter Tiguan Allspace dig også i kritiske kørselssituationer. For en beroligende og suveræn følelse, når du kører.

 • Area View

  Forudseende. I alle retninger.

  Ved udkørsel i det livlige bycentrum eller ved manøvrering i ufremkommeligt terræn – ville det ikke være dejligt i sådanne uoverskuelige situationer, hvis du med et øjekast kunne se et udvidet område omkring din bil? Omgivelsesvisningen "Area View" (ekstraudstyr) med fire kameraer gør det muligt.

  Læs mere
 • Lane Assist

  Klare linjer. Også på vejen.

  Ensformige strækninger, vognbaner, der bliver smallere, og smalle landeveje kan nedsætte koncentrationen efter længere tids kørsel. Vognbaneassistenten "Lane Assist", som er standardudstyr, hjælper dig derfor med at vurdere disse kørselssituationer bedre og med at minimere risiciene.

  Læs mere
 • Trailer Assist

  Parkering uden problemer. Også med stor anhænger.

  Ved manøvrering med en anhænger kan din bil overtage styringen for dig. ”Trailer Assist” (ekstraudstyr) gør en stor del af arbejdet for dig.

  Læs mere
 • Dynamic Light Assist

  Lyse øjeblikke. Også i mørke.

  Om natten giver fjernlyset et bedre udsyn. Men det kan godt være irriterende at skulle tænde og slukke det hele tiden. Derfor sørger ”Dynamic Light Assist” som ekstraudstyr automatisk for en delvis nedblænding.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Ren afslapning at parkere. Med et tryk på en knap.

  Tiguan Allspace sørger ikke blot for, at du kommer frem til din destination, den manøvrerer dig også på plads. Parkeringsassistenten „Park Assist“, der fås som ekstraudstyr, måler begge vejsider, når du kører forbi. Hvis den finder en parkeringsbås, styrer den automatisk ind i parkeringsbåse langs med og på tværs af kørebanen – og ud igen.

 • Køassistent

  Sørger automatisk for afslapning. Også ved køkørsel.

  Ved tæt trafik kan køassistenten (ekstraudstyr) holde øje med andre biler for dig og selv reagere ved inden for rammerne af systemets grænser at holde vognbanen, give gas og bremse. Ved køkørsel standser bilen endda og kører videre igen inden for en bestemt tidsperiode. Et samspil mellem den velkendte automatiske afstandsregulering ACC, der fås som ekstraudstyr, og vognbaneassistenten „Lane Assist“ gør dette muligt. Køassistenten aflaster dig ved køkørsel og kan derved hjælpe med til at undgå de typiske ulykker, der sker i forbindelse med køkørsel.

Komfort.

Nyt terræn er sjældent komfortabelt. Ikke mindst derfor er det vigtigt, at vejen derhen er det. Med sin store kabine og mange komfortassistenter gør Tiguan køreturen så behagelig som muligt.

 • Bagagerum med ”Easy Open”-funktion

  Nemt at åbne. Og nemt at lukke.

  Med ”Easy Open”, der er ekstraudstyr, begynder en afslappet rejse allerede før, du kører afsted. Læs tung bagage ind i bagagerummet uden at skulle lede efter nøglen: En lille fejende bevægelse med foden under bilens bagende er nok til at åbne bagklappen.
  Og lige så nem er den at lukke igen: Du skal blot trykke på knappen på undersiden af bagklappen. Bagklappen lukker først, når du fjerner dig fra bilens bagende og har nøglen med dig, eller efter 20 sek.

  Læs mere
 • DYNAUDIO Excite Surround

  Så både du og tonerne sidder perfekt.

  Kan du forestille dig, at musik i bilen lyder bedre end fra dit hifi-anlæg? Soundsystemet DYNAUDIO Excite Surround (ekstraudstyr) er afstemt efter bilens kabineakustik og giver dig en lyd, som du nok ikke havde forventet – selv om du er vant til high end-lyd.

  Læs mere
 • ergoActive-sæde

  Blikket rettet mod vejen. En komfortabel rygstøtte.

  ergoActive-sædet (ekstraudstyr) med kvalitetsudmærkelse fra foreningen Aktion Gesunder Rücken giver komfort og aflaster rygsøjlen under kørsel. Ud over indstillingen af sædets hældning og dybde er det udstyret med en elektrisk 4-vejs-lændestøtte med elektrisk massagefunktion.

  Læs mere
 • Active Info Display

  Med et ønske om at blive set. Især af dig.

  Omdrejningstæller, speedometer, kilometertæller – med Active Info Display, der er ekstraudstyr, har du altid udsyn til alle informationer. Og det bedste ved det hele er, at du altid kan vælge at få vist lige præcis de informationer, som du synes er vigtigst her og nu.

  Læs mere
 • Head-up-Display

  Det forkromede overblik. Og blikket rettet stift mod turens destination.

  Altid informeret og aldrig uopmærksom: Med et tryk på en knap kører head-up-displayet, der er ekstraudstyr, op fra instrumentpanelet og leverer alle vigtige oplysninger om hastighed, navigation og vejskilte i førerens direkte synsfelt.

  Læs mere

Driving Experience.

Uanset hvor du skal hen, så vil de kraftfulde motorer med 4MOTION-teknologi (ekstraudstyr) kunne tage dig til næsten alle steder på landkortet. Og du har altid kontrollen – på alle typer vej. For med 4MOTION Active Control, der er ekstraudstyr, er din Tiguan Allspace altid indstillet optimalt i forhold til underlaget.

 • Køreprofilvalg

  Altid godt kørende. Uanset hvad der ligger nedenunder.

  Med denne tilvalgsmulighed kan du altid vælge den passende køreprofil: Normal, Eco, Sport, Comfort eller Individual. Afstemningen af motor og gearkasse og visse assistentsystemers adfærd bliver på den måde tilpasset til forholdene.

  Læs mere
 • 4MOTION

  Så du ikke mister jordforbindelsen.

  Vil du ikke give afkald på fremragende vejgreb på vådt og ujævnt underlag? Takket være det permanente firehjulstræk 4MOTION (ekstraudstyr) er det muligt næsten overalt.

  Læs mere
 • 4MOTION Active Control

  Afstemt.

  Uanset om du kører på motorvej eller på snedækkede bjergveje – med 4MOTION Active Control-systemet kan du vælge mellem forskellige, tilpassede køreprofiler.

  Læs mere
 • Motorer

  Mere effektivitet.

  Uanset om du vælger en benzin- eller en dieselmotor: Alle tilgængelige motorer til Tiguan Allspace imponerer med stor effektivitet og anvendelighed i dagligdagen.

  Læs mere