Den nye T-Roc

Oplev den nye T-Roc, og så kan du endda bestille den med hurtig levering

Oplev den nye T-Roc, og så kan du endda bestille den med hurtig levering

Pris fra
299.995kr.
Hestekræfter
110 - 190hk.
Effektivitetsklasse
A+ - B
CO2-udslip
122 - 177g/km
Tophastighed
218km/t
Længde
4.236mm.
Bagagerumsvolumen
445 - 1.290l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 1.900kg.

Den nye form for suverænitet - til hurtig levering

Den nye T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features.

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den T-Roc, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

--:--
VW T-Roc interior, view from the front passenger seat to the driver's seat and cockpit with multifunction steering wheel and infotainment system

Styrke kommer indefra

VW T-Roc R-Line in white drives dynamically over intersection, visible from the side

En stærk karakter med nye facetter

Graphic shows, how the travel assist works in the VW T-Roc.

Din nyttige rejseledsager

Eksteriør & interiør

Stilfulde elementer i tidløst sort

Du kan understrege den sportslige og udtryksfulde fremtoning på den nye T-Roc med udstyrshighlights, som giver bilens ydre endnu mere udtryk og kabinen en endnu mere eksklusiv atmosfære. Hvad siger du for eksempel til sorte sidespejlhuse, mærkater i kulfiberlook på C-stolpen og 18” letmetalfælge ”Grange Hill” i sort? Dette og meget mere får du med designpakken ”Black Style”. 

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Det vigtigste i synsfeltet: kørebanen

Det standardmonterede Digital Cockpit sammenfatter alle de informationer, som er relevante for dig, i den nye T-Roc på et 8” (20,3 cm) stort farvedisplay med flotte grafikker. På den måde har du under kørslen komfortabel adgang til funktioner som audio, telefoni eller assistentsystemer via kombiinstrumentet, som kan betjenes med multifunktionsrattet. Som ekstraudstyr kan du også udstyre din T-Roc med Digital Cockpit Pro*. Med et 10,25” (26,04 cm) stort display med høj opløsning får du en lang række muligheder for individuel konfiguration og ekstra visninger som eksempelvis visning af navigationskortet direkte bag rattet.

*Standardudstyr fra T-Roc Style.

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En mand læner sig op ad bagenden på en hvid T-Roc, der holder parkeret i vejsiden.

Den nye T-Roc er som standard udstyret med vognbaneassistenten ”Lane Assist”. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten "Front Assist", som kan registrere fodgængere og køretøjer og bremse automatisk i nødstilfælde for at hjælpe med at reducere omfanget af ulykken eller optimalt set helt forhindre ulykken. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til den nye T-Roc – herunder fx IQ.DRIVE ”Travel Assist”.

Byg din T-Roc

Dette vil måske også interessere dig.