T-Cross - Begrænset antal modeller med attraktive besparelser

  • Hestekræfter95 - 150 hk.
  • EffektivitetsklasseA+ - A
  • CO2-udslip130 - 142 g/km
  • Tophastighed 200 km/t
  • Længde4.108 mm.
  • Bagagerumsvolumen455 – 1.281 l.

Privatleasing af Volkswagen T-Cross Style Plus

Fleksibel og kompakt. Plus bilens populære crossover-design og funktionelle anvendelsesmuligheder i hverdagen. Kort sagt: T-Cross er en moderne eventyrer og forvandlingskunstner, der fortolker tidens tendenser på en ny måde.

Attraktiv Privatleasing

Start eventyret med hurtig levering hos Volkswagen privatleasing, og kom hurtigt ud på vejene i din alsidige T-Cross Style Plus.

Nyheder om T-Cross

En Makena Turkis VW T-Cross R-Line set skråt forfra foran en bygning

T-Cross lagermodeller til hurtig levering

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den T-Cross, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en T-Cross fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid.

Husk at du ikke skal lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

T-Cross Plus: Mere udstyr uden merpris

Når du vælger en T-Cross Plus, får du mere udstyr - uden merpris. Du får nemlig en DK-pakke med uden merpris. Det er blot endnu en god grund til, at T-Cross måske er det rette valg for dig. I T-Cross Plus får du:

DK Pakke til både T-Cross Life Plus og T-Cross Style Plus - værdi kr. 9.795,-
Pakken indeholder: 

  • Klimaanlæg Climatronic med 2 zoner
  • Bakkamera  
  • Regnsensor  
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl
En mand og en dame som står foran en parkeret blå T-Cross

Eksteriør & interiør

En model med hjørner og kanter: T-Cross

T-Cross er et multitalent med mange anvendelsesmuligheder i hverdagen med hensyn til funktionalitet og omstillingsevne. Det kompakte crossover-design er alt andet end hverdagsagtigt med den gennemgående skulderlinje fra den lange motorhjelm til bagenden med reflekslister og LED-baglygter. Det kantede karrosseri. Den brede kølergrill. Den øgede frihøjde. Alle disse ting giver bilen en markant fremtoning med tydelig offroadkarakter. Designet understreges af de sorte kunststofelementer på hjulkasserne og sidepanelerne.

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Godt underholdt. Optimalt informeret.

Holder du af at høre musik, mens du kører bil? Eller foretrækker du i stedet at blive opdateret om, hvad der foregår i verden? Det er ikke noget problem. Din T-Cross er som standard udstyret med en førsteklasses radio. Radio Ready 2 Discover, der fås som ekstraudstyr, og som via opgradering kan udbygges til et fuldgyldigt navigationssystem, giver endnu flere muligheder.

IQ.DRIVE & teknologi

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

VW T-Cross på en flersporet motortrafikvej, grafisk fremstilling af Travel Assist-funktionaliteten.

T-Cross er som standard udstyret med nødbremseassistenten Front Assist. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til T-Cross – herunder fx Travel Assist.