Pris fra
214.995kr.
Hestekræfter
95 - 150hk.
Effektivitetsklasse
A+ - A
CO2-udslip
131 - 147g/km
Tophastighed
200km/t
Længde
4.108mm.
Bagagerumsvolumen
455 – 1.281l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 660 / 1.200kg.

Vi holder åbent

Det er igen muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere, som alle følger de regionale retningslinjer for COVID-19.

For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i.

Bestil tilbud på T-Cross

Vil du sidde bag rattet i din egen helt nye alsidige SUV, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den T-Cross, som passer til dine behov. 

Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde netop den T-Cross, som passer dine ønsker, når det er endelige tilbud udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede T-Cross træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud.

Bestil et uforpligtende tilbud på T-Cross

T-Cross Team-model fra kr. 239.996,- til Købers Marked*

Alsidig som ingen andre. Kompakt som ingen andre. T-Cross giver SUV-appeal i et kompakt format. T-Cross fås nu i modellen T-Cross Team, som foruden en masse udstyr også kommer til en attraktiv pris på kr. 239.996,-. 

Og til Købers Marked kan du vælge T-Cross Team og få masser af lækkert udstyr med i prisen (værdi af Team-pakke til T-Cross Life kr. 12.100,- og T-Cross Style kr. 10.900,-).

Læs mere om Købers Marked

*T-Cross Team 1,0 TSI 5G Life 95 hk. Forbrug v. bl. kørsel. 17,2 km/l. CO2-udslip: 132 g/km. A+ Bilen er vist med ekstraudstyr.

--:--

T-Cross har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

VW T-Cross holder delvist i skygge på vejen i en by, mens en mand går i forgrunden

Designpakke

Aldrig har det været federe at bekende kulør (ekstraudstyr)

Bagsæde

Klap frem, og klap tilbage. Alt klapper, som det skal.

Forsæder

Først og fremmes komfortabel. Men også fleksibel.

VW T-Cross – bagsæder klappet frem
En kvinde sidder afslappet på førerpladsen med åben førerdør, mens spidsen af et surfbræt ses i passagersiden, hvor ryglænet er klappet frem

Komfort