2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
image

Den nye T-Cross.

Danmarkspremiere april 2019.

Den nye T-Cross er lige så alsidig som de mennesker, den er bygget til. Til mennesker, der ikke vil lægge sig fast på noget. Fordi de er mere, vil mere – og får mere. Lad dig begejstre af en bil, som ikke kan sættes i bås, og som er noget særligt i alle facetter. Præcist som dig selv.

1st edition

1st edition er en udstyrsvariant, der på alle måder er noget særligt. Det skyldes til dels dens markante design og det faktum, at der kun kommer 100 eksemplarer til landet.

 • Eksteriør

  Medrivende anderledes. Imponerende cool.

  Et iøjnefaldende æstetisk design og et diskret præg af elegance kendetegner den ydre fremtoning. Med T-Cross 1st edition får du ikke bare en enestående fremtoning, du beviser også, at du har en fremragende smag.

  Læs mere
 • Interiør

  Lige så alsidig som din personlighed.

  Bilens highlights i kabinen omfatter multifunktionslæderrattet, det fremklappelige passagersæde samt det forskydelige og delbare bagsæde. 3D-dekorindlægget giver desuden interiøret et præg af ekstravagance.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Assistentsystemer: mindre stress, mere kontrol.

  Førerassistentsystemerne i din T-Cross 1st edition bidrager til en øget kørekomfort for dig. Desuden kan T-Cross 1st edition aflaste dig i mange situationer: Dens assistentsystemer hjælper dig med at parkere i en uoverskuelig parkeringsbås, med at håndtere kritiske situationer på en god måde eller endda med helt at undgå dem.

  Læs mere
 • Infotainment

  Kursen er sat med god underholdning.

  Uanset om du på turen blot ønsker at lytte til din egen musik, ønsker adgang til vigtige bildata og apps fra din mobiltelefon eller vil guides hen til destinationen via navigation – din T-Cross 1st edition giver dig forskellige muligheder for at anvende moderne teknik komfortabelt og ukompliceret.

  Læs mere
image

Reserver den nye T-Cross 1st edition.

Vil du være en af de få, der kan købe en T-Cross 1st edition? Den unikke udstyrsvariant kommer kun til Danmark i 100 eksemplarer.

Den fleksible SUV tilpasser sig til dine ønsker.

Den nye T-Cross er på alle måder en allrounder: Den imponerer ikke bare med sit markante og dynamiske design, men også med sin fleksibilitet. Med de talrige individualiseringsmuligheder giver den dig mere frirum – til spontane aktiviteter, længere rejser eller den alsidige hverdag.  

Så specielt kan det hverdagsagtige være.

Fuld af talenter: Den nye T-Cross er funktionel og omstillingsparat. Med sit crossover-design, individualiseringsmulighederne og den store anvendelighed i hverdagen er den en perfekt kombination af fleksibilitet og kompakthed. Kort sagt: Den er klar til næsten alle slags eventyr.

 • Interiør

  Lige så individuelt som din smag.

  Kabinens highlights omfatter ambientebelysningen, de eksklusive stofsæder samt designpakkerne (ekstraudstyr) i tre forskellige udførelser. Interiørudstyret byder ikke bare på komfort på højt niveau, men kan også tilpasses individuelt.

  Læs mere
 • Lygter

  Indlysende argumenter. Allerede ved første blik.

  Den nye T-Cross har masser af udstråling: Med standardmonteret LED-dagskørelys og halogenforlygter står city-SUV’en i det rette lys. Udstyrslinjen Style er desuden udstyret med LED-forlygter.

  Læs mere

Bekender kulør.

Den nye T-Cross er omstillingsparat som ingen anden: Med designpakkerne (ekstraudstyr) ”Sort”, ”Energetic Orange” og ”Bambus Garden Green” fra udstyrslinjen Life kan du give bilen et umiskendeligt look og gøre den til et ægte stilikon.  

Passer til dem, der ikke tilpasser sig.

Du kan tilpasse den nye T-Cross efter dine personlige forestillinger og vælge mellem udstyrslinjerne T-Cross, Life og Style. Og uanset hvad du beslutter dig for, vil udstyrsvarianterne leve op til dit krav til kvalitet og komfort.

Spontanitet er altid en god plan.

Er du mere den spontane type? Så er den nye T-Cross den ideelle rejseledsager for dig. Takket være det fremklappelige passagersæderyglæn og det forskydelige bagsæde er den rummelig og kan tilpasses fleksibelt til dine ønsker. Dit digitale cockpit: det innovative, moderne Active Info Display, du kan få som ekstraudstyr. Det viser dig køredata og fremstiller førerassistentsystemerne rent optisk.

 • Bagsæde

  Du er også fleksibel, når du er på farten.

  T-Cross udviser en enorm omstillingsevne – takket være det forskydelige og delbare bagsæde og den forøgede benplads. Konkret betyder det mere plads til dig og dine passagerer og mere opbevaringsplads til alle.

  Læs mere
 • Forsæder

  Komfort, som du elsker den.

  Bliv bare siddende: Lændestøtten (ekstraudstyr) skåner din ryg især på lange køreture. Og det fremklappelige passagersæderyglæn (ekstraudstyr) i din T-Cross er bare praktisk: Det giver ekstra opbevaringsplads til feriebagage og indkøbsposer.

  Læs mere
 • Plads

  Mere plads til din fleksibilitet.

  Ønsker du dig mere frirum? Det skal du få: Med sin alsidige kabine og store bagagerumsvolumen byder T-Cross på masser af plads til passagerer, bagage og spontane planer.

  Læs mere
 • Active Info Display

  Du ser præcis de informationer, du ønsker at se.

  Analogt hører fortiden til. Som tilvalg kan du bytte de klassiske runde instrumenter ud med et display i høj opløsning. Det innovative, moderne Active Info Display kan give dig informationer, der går langt videre end hastighed og tankmåler.

  Læs mere

Emotionelt i høj opløsning.

Uanset om du har brug for aktuelle trafikinformationer, gerne vil guides frem til din destination af et navigationssystem eller blot vil lytte til din egen musik – din T-Cross byder på mange muligheder for at gøre brug af moderne teknik på en komfortabel og ukompliceret måde.

 • Connectivity

  Tilsluttet til alt det, der er vigtigt for dig.

  Med din smartphone er du næsten altid online. Hvorfor ikke også med din T-Cross? Car-Net ”Guide & Inform” gør din hverdag lidt nemmere og bringer dig mere afslappet frem til destinationen. Du vil hurtigt sætte stor pris på de nyttige informationer i realtid og de praktiske funktioner. Og med Volkswagen Connect-appen har du altid overblik over alle vigtige bildata fra din T-Cross.

  Læs mere
 • Telefoni

  Letter kommunikationen for dig.

  Mere power til mobiltelefon, tablet og mp3-afspiller. Du kan tilslutte dine apparater komfortabelt via den integrerede USB-port. Du kan på komfortabel vis oplade mobiltelefoner med Qi-standard: Du skal bare lægge din mobiltelefon i det forreste opbevaringsrum – med den induktive opladning får den hurtigt fuld power igen.

  Læs mere
 • Musik

  Et ægte lydparadis: med Beats og Apple Music.

  Du kan nyde din favoritmusik med Apple Music i den nye T-Cross: Det giver dig et udvalg på over 45 millioner sange via streaming! Apple Music er gratis* for dig i op til 6 måneder – offline og online. Og det i forbindelse med det kraftfulde ”beats”-soundsystem. Så er der i hvert fald sørget for den perfekte lyd.

  Læs mere

Den er noget særligt, men alligevel holder den altid kursen.

Førerassistentsystemerne i din T-Cross bidrager til en øget kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer eller endda med helt at undgå dem. Og selv om du måske ikke altid bemærker denne teknik, er det dog godt at vide, at den er der.

 • Kørsel

  Diskuter ikke, hvem der må køre.

  Det vil være rigtig sjovt for dig at køre i den nye T-Cross. De praktiske assistentsystemer kan også bidrage til dette, da de gør mange ting væsentligt lettere og mere komfortable for dig. Tillad dig fx mere komfort på længere køreture og få hjælp i trafikken.

  Læs mere
 • Parkering

  Det er sjovt at køre. Nu bliver parkering det også.

  Parkering kan sætte tålmodigheden på prøve. Så er det godt, at parkeringsassistentsystemerne (ekstraudstyr) er ved din side i den nye T-Cross og gør parkering til en leg.

  Læs mere