2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Sharan. Familierne forstår hvorfor.

Med sin fleksible kabine, elektriske skydedøre (ekstraudstyr) og maksimal komfort på alle tre sæderækker er Sharan fuldt udstyret til alle dine planlagte familieaktiviteter – og til de spontane ture.

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Sharan. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Her er beviset for, at praktikalitet også kan være smukt.

  Her er beviset for, at praktikalitet også kan være smukt.

  Din Sharan er særdeles velegnet i hverdagen uden at se almindelig ud – det fremgår tydeligt af interiøret, der udstråler lige så høj kvalitet, som den man også kan mærke, og det opfylder stadig behovene i det daglige familieliv.

  Læs mere
 • Fra operahuset til supermarkedet – din Sharan ser godt ud overalt.

  Fra operahuset til supermarkedet – din Sharan ser godt ud overalt.

  Sharans alsidighed er et resultat af bilens moderne og elegante design, så den er i sit es, hvad enten du skal i operaen eller blot en tur i supermarkedet sammen med hele familien.

  Læs mere
 • Sol, vind og meget mere: panoramavippetaget har en lang række funktioner.

  Sol, vind og meget mere: panoramavippetaget har en lang række funktioner.

  Du og din familie kan nyde en smuk udsigt gennem panoramavippe-/-skydetaget (ekstraudstyr) på 1,1 m2, som giver frit udsyn til himlen, mens solskin og frisk luft strømmer ind i din Sharan.

  Læs mere
 • Bixenonforlygter giver din Sharan en endnu mere markant fremtoning.

  Bixenonforlygter giver din Sharan en endnu mere markant fremtoning.

  Fordelene er indlysende – de integrerede halogenforlygter på Sharan giver ikke kun bilen et imponerende udseende, men giver også et fremragende lys.

  Læs mere
 • Skal du have mange ting med? Det er ikke noget problem for Sharan.

  Skal du have mange ting med? Det er ikke noget problem for Sharan.

  Hvordan får du den lange reol med hjem fra byggemarkedet? Det er ret enkelt: Sharan er nemlig så praktisk indrettet, at passagersædets ryglæn kan klappes frem, og så kan det desuden fungere som bord.

  Læs mere
 • Genial enkelthed. Ganske enkelt genialt. Det fleksible interiør i Sharan.

  Genial enkelthed. Ganske enkelt genialt. Det fleksible interiør i Sharan.

  Har du brug for masser af plads? Det får du i Sharan. Den en bagagerumskapacitet på helt op til 2.297 l. Easy Fold-funktionen gør alsidigheden hurtigere og nemmere end nogensinde før.

  Læs mere
 • Der er kaos i alle familiebiler. Bare ikke i din.

  Der er kaos i alle familiebiler. Bare ikke i din.

  Tilbagevis kaosteorien. Legetøj, drikkevarer, affald – opbevaringspakke Plus leverer praktiske løsninger til opbevaring af alle slags ting.

  Læs mere

Infotainment.

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Sharan byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Sharan giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Sharan er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Sharan. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Komfortable siddepladser til dine børn.

  Komfortable siddepladser til dine børn.

  Sharan fås med op til to integrerede børnesæder (ekstraudstyr), så dine små passagerer også kan sidde komfortabelt.

  Læs mere
 • Du kan også åbne bagklappen med et tryk på en knap.

  Du kan også åbne bagklappen med et tryk på en knap.

  Som ekstraudstyr fås elektrisk betjening af bagklappen, som så kan åbnes og lukkes med et tryk på en knap. Det er praktisk for alle, der gerne vil gøre tilværelsen lidt nemmere.

  Læs mere
 • Giver dig en hånd, når du ikke har én ledig.

  Giver dig en hånd, når du ikke har én ledig.

  Du vil elske denne feature – især når du har hænderne fulde. Det sensorstyrede Easy Open-låsesystem (ekstraudstyr) gør, at du kan åbne bagklappen blot med en fodbevægelse.

  Læs mere
 • Skab det perfekte klima til din køretur.

  Skab det perfekte klima til din køretur.

  For varmt, for koldt eller et sted midt imellem? Det er ikke altid så ligetil at finde den rette temperatur, især når der er flere personer i bilen. Det trezoners airconditionanlæg Climatronic gør, at man godt kan lægge argumenterne på hylden.

  Læs mere
 • Åbn og luk skydedøren med et tryk på en knap.

  Åbn og luk skydedøren med et tryk på en knap.

  Sesam, luk dig op – de elektriske skydedøre (ekstraudstyr) i Sharan åbner og lukker på magisk vis.

  Læs mere
 • Du er fleksibel, og dine passagerer er afslappede.

  Du er fleksibel, og dine passagerer er afslappede.

  Familie, venner og kollegaer: med op til syv sæder er der plads til alle. Og med Easy Entry-funktionen sidder passagererne på tredje sæderække komfortabelt.

  Læs mere
 • Sæder, er er både komfortable og sportslige? Sharan klarer begge dele.

  Sæder, er er både komfortable og sportslige? Sharan klarer begge dele.

  Comfortline- og Highline-versionerne har sportskomfortsæder som standardudstyr, så du kan være sikker på at køre ekstremt komfortabelt. Du kan også tilpasse sæderne til dine ønsker med 12-vejs elektrisk indstilling (ekstraudstyr).

  Læs mere
 • Du kan få ordineret massage. Eller du kan selv bestille massage hos Sharan.

  Du kan få ordineret massage. Eller du kan selv bestille massage hos Sharan.

  Helt uden recept! Førersædet har en massagefunktion (ekstraudstyr), som hjælper med at få rygmusklerne til at slappe af og give dig en integreret omgang wellness – hver dag.

  Læs mere

Udstyrsvarianter

 • Mere plads til din familie: I Sharan Comfortline rejser både små og store passagerer meget behageligt.

  17” Letmetalfælge Jarama - Multifunktionslæderrat - Tagræling lakeret i sort - Stødfangere i bilens farve med kromindfatning på luftindtagets gitter - Forsæder med højdeindstilling, varme - og klapbord på bagsiden - Sportskomfortsæder foran - Fartpilot - Klimaanlæg Climatronic, 3-zoners temperaturregulering - 7 airbags - Composition Media m. 6,5” farve-touchscreen og bluetooth - Parkeringssensor for og bag - 7 individuelle sæder med "easy fold" ved bagsæderne.

 • Mere plads til dit team: Sharan Highline får enhver køretur til at minde om en belønning.

  18” Letmetalfælge Toulon - Sportsundervogn - Adaptiv fartpilot - Multifunktionslæderrat - Blanke tagrælinger - Forsæder med højdeindstilling, varme og klapbord på bagsiden - Sportskomfortsæder foran - Alcantara /dellæder sædebetræk - Klimaanlæg Climatronic, 3-zoners temperaturregulering - Tågelygter m. statisk kurvelys - Composition Media m. - 6,5” farve-touchscreen og bluetooth - Parkeringssensor for og bag - 7 airbags - 7 individuelle sæder med "easy fold" ved bagsæderne.