2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25

Beroligende sikker. Beroligende innovativ.

Der er ingen grund til at blive usikker i Polo. Den har nemlig flere assistenter med ombord end nogensinde før. Men uanset hvor afslappet du er på vejen, så vil den imponere dig igen og igen.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Polo. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Kom i bedre humør med mere lys, mere sol, mere frisk luft.

  Nyd den fantastiske udsigt: Takket være panoramasoltaget med skyde-/vippefunktion (ekstraudstyr) har du frit udsyn til himlen og sollyset, og din bil vil blive fyldt med frisk luft.

  Læs mere
 • LED-forlygter giver din Polo endnu mere karisma.

  Fordelene er indlysende: Forlygterne med komplet LED-teknologi (ekstraudstyr – del af DK teknikpakke) giver en mærkbart bedre oplysning både om dagen og om natten. Og de giver din Polo et særligt look.

  Læs mere
 • Føl dig veltilpas i Polo. Med Komfort udstyr.

  Der er nogle ting, som vi kan give afkald på. Og nogle, som vi bare må have: som fx komfort udstyret i Polo. Den er en ægte investering i komfort og vil gøre det nemmere for dig at komme fra A til B.

  Læs mere
 • Passer til dig. Ikke omvendt. Kabinen i Polo

  Du har kun én chance til at efterlade et førstehåndsindtryk, og det er imponerende konsekvent med din Polo. Den ergonomisk designede kabine sikrer, at du kan nyde godt af endnu mere klarhed og maksimal komfort.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Polo byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Polo giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Polo er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Polo. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Forkæl dig selv med førsteklasses detaljer i kabinen.

  Se, mærk og duft, hvordan Alcantara og læder øger kabinekomforten til et endnu højere niveau. Det komfortable ekstraudstyr giver bilen en sportslig fremtoning.

  Læs mere
 • Disse materialer vil imponere dig.

  Tag plads på det klassiske attraktive sædeindtræk i stof, som er let at pleje. Uanset hvilken udstyrsvariant du vælger, så vil materialerne være holdbare og føles godt.

  Læs mere
 • Bilen bliver til en mobil komfortzone.

  Uanset om du skal ud på en lang eller en kort tur, om du kører regelmæssigt eller kun en gang imellem, så vil mange komfortable funktioner gøre køreturen i Polo til en yderst behagelig oplevelse.

  Læs mere
 • Kig fremad, når du er på farten.

  Det nydesignede kombiinstrument viser de relevante data vedr. bilen på en tydelig måde. Du kan se alle de vigtige informationer ved første blik.

  Læs mere

Udstyrsvarianter

 • Polo BlueGT. Få pulsen op. Med det samme.

  Letmetal fælge Montani i sølv eller Antracit - Sportssæder - Sportsundervogn, 15mm sænket - BlueGT specifikt karrosseristyling lakeret i bilens farve (skørter, stødfangere og spoiler) - Elektronisk differentialespærre XDS - Multifunktionssportslæderrat med BlueGT-logo - Baglygter, mørkerøde
  Parkeringssensorer for og bag.