2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Den nye Passat.

Den nye Passat kommer til efteråret 2019

Et højt komfortniveau forbedrer livskvaliteten. Er du et af de travle mennesker, der ofte er på forretningsrejser, eller som har ansvaret for familiens hverdag? Hvis det er tilfældet, er det vigtigt for dig at have en pålidelig bil. Den nye Passat er netop det og meget mere – dens opgave er at gøre dit liv lettere. Takket være intuitive funktioner bliver hver eneste tur til en oplevelse, der kan nydes med et højt komfortniveau.

Passat efter dine behov.

Der findes en Passat til alle. Derfor fås den nye Passat også i flere udstyrsvarianter. Det er altså din smag, der afgør, hvilken Passat der bedst passer dig. Du kan frit vælge mellem Passat, Passat Business og Passat Elegance, samt kampagnemodellerne Passat Business Plus og Passat Elegance Plus.

Design.

Den nye Passat udtryksfulde design udstråler elegant klarhed og selvsikkerhed. De dynamiske proportioner vækker spændt forventning om kræfterne under kølerhjelmen.

 • Eksteriør

  Elegance og dynamik – kort og godt.

  En succesrig kombination af sportslighed og harmoniske former: det dynamiske design med udtryksfulde lyssignaturer giver den nye Passat et selvsikkert udseende.

  Læs mere
 • Interiør

  Et avanceret rumkoncept.

  Interiører sikrer ikke bare komfort på et højt niveau, det skaber også en behagelig følelse af plads. Højdepunkterne omfatter sæder og indtræk af høj kvalitet.

  Læs mere
 • Baggrundsbelysning

  Skab individuelle lysaccenter.

  Baggrundsbelysningen (ekstraudstyr) med justerbar styrke giver en imponerende og unik følelse af plads.

  Læs mere

Komfort

Den nye Passat imponerer på mange måder med praktiske funktioner, der bidrager til dit velvære på både lange og korte ture.

 • Digital Cockpit

  Interaktiv og med høj opløsning.

  Analog hører fortiden til. Du kan udskifte de klassiske runde instrumenter med en skærm med høj opløsning. Det innovative Digital Cockpit leverer mange flere informationer end bare hastighed og brændstofniveau.

  Læs mere
 • Easy Open

  En let måde at åbne bagagerummet på.

  Forestil dig, at afslapningen begynder allerede inden, du kører af sted. Med ekstraudstyret Easy Open kan du åbne den elektriske bagklap med blot en lille bevægelse.

  Læs mere

Infotainment.

Du og dine passagerer er særdeles godt underholdt og opkoblet i din nye Passat Variant. Glæd dig over enestående lyd, intuitiv navigation og komfortabel stemmebetjening, der lytter til dine kommandoer.

 • Media-Streaming

  Problemfri adgang til streamingtjenester.

  Når du kører i din nye Passat, har du stadig adgang til dine foretrukne tjenester: der er adgang til udvalgte streamingtjenester såsom Apple Music via infotainmentsystemet i din nye Passat.

  Læs mere
 • Stemmebetjening

  På din kommando: stemmebetjening.

  Tal til stemmebetjeningssystemet uden at fjerne blikket fra vejen. Uanset om du bruger stemmebetjeningen til at vælge din yndlingsmusik eller planlægge en rute – stemmebetjeningssystemet, der er en standardfunktion i dit infotainmentsystem, står altid til rådighed.

  Læs mere
 • Composition radio

  Underholdning efter dit hoved.

  I den nye Passat kan du vælge, hvad du vil lytte til: radioen Composition radio, der er standard, gør det umuligt at kede sig.

  Læs mere
 • Navigation

  Hold kursen med god underholdning.

  Navigationssystemet Discover Pro, der fås som ekstraudstyr, hjælper dig med at nå sikkert frem til din destination. Det imponerer med alsidige infotainmentfunktioner og særlige komforthøjdepunkter såsom Streaming & Internet-pakken og We Connect Plus.

  Læs mere

Opret forbindelse til verden.

Du er online i Passat. På præcis samme måde, som du er vant til det i hverdagen – altid og overalt, med venner, familie og kollegaer. Et permanent installeret eSIM-kort giver dig direkte adgang til de mobile onlinetjenester og andre biltjenester i We Connect. Gnidningsfrit og som standard. Så er du informeret og godt underholdt på farten.

 • Apps og tjenester i bilen

  Mobilitet på en helt ny måde.

  Af og til er det de små ting, der gør livet lettere. Du kan downloade apps fra Volkswagen direkte i dit Infotainmentsystem. I kombination med We Connect og We Connect Plus* gør de dit liv med Passat så komfortabelt, at du ikke vil undvære dem. Dit liv vil blive mere afslappet og behageligt med apps som We Park og We Experience og We Deliver-tjenesterne. Hvornår vil du prøve dem?

  Læs mere
 • Mobilnøgle

  Del din Passat med andre.

  Praktisk og smart: du kan let og hurtigt åbne og starte din Passat med din smartphone* som nøgle, hvis du ønsker det. Du kan også sende mobilnøgler til venner og familiemedlemmer, så de let kan bruge din bil.

  * Fås kun til Samsung smartphones med GSMA-standard. Kræver navigationssystemet Discover Pro, der fås som ekstraudstyr.

  Læs mere

Elegance og dynamik – kort og godt.

image

Den nye Passat kombinerer konsekvent funktionalitet og sportslige former og skaber en elegant fremtoning. Med dens flydende silhuet og tydeligt definerede former lever den op til høje æstetiske standarder. Den markante kølergrill og forlygternes signaturer fanger straks blikket.

Glæd dig til et udtryksfuldt interiør og håndværk af høj kvalitet. De forreste og bageste stødfangere, LED-forlygter eller Matrix LED-forlygter (ekstraudstyr) og de nye LED-baglygter vil imponere med deres moderne design.

Med det store udvalg af forskellige fælgdesign er du godt kørende: ud over standardfælgene kan du også vælge mellem de nye 17" Sebring-aluminiumsfælge i High Gloss Steel Dark, 18" Liverpool-aluminiumsfælge i Adamantium Dark eller Bonneville i børstet sort samt 19" Pretoria-aluminiumsfælge i Matt Dark Graphite.