2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
image

Passat.

Passat. Lige så avanceret som dig selv.

Passat udstråler suverænitet inden for design og teknologi, og er en perfekt symbiose af komfort, elegance og dynamik for personer, som har sat prioriteringer i livet.

Passat Premium

Der er to Passat Premium udstyrsvarianter. Passat Comfortline Premium og Passat Highline Premium. De kommer begge med standardudstyret fra hhv. Passat Comfortline og Passat Highline, men kommer desuden med Premium udstyret, som du kan se nedenfor.

 • Light Assist

  Skifter automatisk mellem nær- og fjernlys

  Light Assist skifter automatisk mellem nær- og fjernlys til gavn for komfort og sikkerhed i trafikken. Et kamera oppe ved bakspejlet scanner trafikken og tænder fjernlyset automatisk når det er mørkt. Systemet registrerer modkørende trafik og blænder automatisk ned for fjernlyset.

 • Adaptiv fartpilot

  Hjælper med at holde den korrekte sikkerhedsafstand til de forankørende køretøjer

  Den adaptive fartpilot overvåger området foran bilen og holder hastigheden op til den indstillede maksimale hastighed, og holder samtidig den valgte sikkerhedsafstand til den forankørende.

 • Lane Assist

  Et kamera monteret oppe ved bakspejlet hjælper med at holde linjerne.

  Et kamera monteret oppe ved bakspejlet i frontruden scanner fra cirka 65 km/t linjerne på vejen. Systemet giver en advarsel via korrigerende styreindgreb, hvis bilen utilsigtet er ved at forlade en vognbane. Lane Assist er også aktivt, hvis du kører på en vej med én vejbane. Hvis føreren indikerer vognbaneskifte ved at aktivere blinklysene, aktiveres Lane Assist ikke, og føreren kan også vælge at slå systemet helt fra.

 • Bakkamera

  Videobaseret bakkamera

  Det videobaseret kamera er integreret i logoet på bilens bagklap og viser omgivelserne i området bag bilen. Hjælpelinjer på skærmen viser kørselsretningen udfra det aktuelle ratudslag. Det gør det nemmere at bakke ind i en parkeringsbås, eller hen til en trailer som du skal koble på.

 • DAB+

  Glæd dig til nye lydoplevelser. Og up-to-date informationer.

  Er du på udkig efter mere diversitet? Det er noget, du kan nyde med DAB+ digital radiomodtagelse. Digital Audio Broadcasting System (DAB+), gør dit infotainmentsystem i stand til at levere den rene digitale lyd. Du kan se aktuelle trafikinformationer, vejrmeldinger og billeder som fx bykort og animationer på skærmen.

 • App-Connect

  Brug dine apps i din Volkswagen

  Car-Net App-Connect-funktionen gør det nemt for dig at koble din telefon op med dit multimediesystem. På den måde kan udvalgte apps på din smartphone betjenes via bilens touchscreen. Og nem betjening er ikke den eneste fordel – en række applikationer kan behandle informationer fra bilen, så du får adgang til nyttige og underholdende funktioner.

  Volkswagen udbyder tre interfaces til opkobling af smartphones med til en lang række funktioner: MirrorLink™, Android Auto™-funktionen fra Google* og Apple CarPlay™. Hvilke af de anførte teknologier, der er kompatible med din smartphone. Vær opmærksom på, at nogle apps ikke er tilgængelige til alle disse tre funktioner, og at teknologiernes tilgængelighed kan variere fra land til land.
  *Google har ikke frigivet dansk sprog. Derfor er Android Auto pt. ikke tilgængeligt i Danmark.

 • Digitale instrumenter – Active Info Display.

  Du kan få vist præcist de informationer, som du ønsker at se.

  Med Active Info Display i din Passat Variant kan du nyde fordelene ved en instrumentenhed med en TFT-farveskærm på 12,3” i høj opløsning.

  Du kan anvende de forskellige visningsprofiler til at indstille de data, som du ønsker at få vist i instrumentenheden ud over standardindholdet som fx omdrejningstælleren, speedometeret og kilometertælleren. Du kan vælge mellem profilerne på en hurtig og nem måde via multifunktionslæderrattet.

  Du kan vælge at få vist detaljerede kørselsdata eller en visuel visning af dine førerassistentsystemer. Hvis du har valgt navigation Discover Media eller Discover Pro som ekstraudstyr vil du yderligere kunne få vist kortudsnit i instrumentet.

  Et avanceret visningskoncept sikrer en tydelig og fleksibel visning, som udnytter den tilgængelige plads optimalt, mens ekstra data kan vises i det centrale område mellem de runde instrumenter.

 • Tonede bagruder giver din Passat et lækkert sportsligt look.

  De ekstra tonede bagruder med 65 % lysreducering begrænser opvarmning af bilen på varme sommerdage, samt mindsker tyvenes nysgerrige blikke.

 • El-klapbare sidespejle

  Undgå skader på dine sidespejle når du parkerer

  Klap sidespejlene ind ved en smal port eller når du parkerer. Så undgår du at få kørt sidespejlene af når du holder parkeret.
  (Kun standard på Passat Premium Highline)

 • Massagefunktion

  Når du gerne vil forkæle ryggen.

  Massagefunktionen er med til at øge siddekomforten. Førerende har mulighed for at få massage under kørslen. Massagefunktionen hjælper rygmusklerne til at slappe og aflaster dermed ryggen på lange ture. (Kun standard på Passat Premium Highline).

  Læs mere

Navigation på husets regning

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Passat. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Noget godt for øjet: udbuddet af fælge til Passat.

  Du bestemmer hvilke fælge, der klæder din Passat bedst. Du kan opfylde dine personlige ønsker og give din Passat et meget personligt præg. Det omfattende udvalg af fælge giver dig mange valgmuligheder mellem sportslige og elegante aluminiumsfælge, som understreger din Passats attraktive design

  Læs mere
 • Du udviser en fremragende smag med din Passat.

  Passat er blevet præmieret med en af de vigtigste priser inden for design med iF gold award 2015. Men den vigtigste hæder for os er og bliver, når du er imponeret over bilen.

  Læs mere
 • LED-forlygter giver din Passat endnu mere karisma.

  Argumenterne er indlysende: LED-forlygter skaber en imponerende lyssignatur og kan forbedre udsynet under dårlige vejrforhold. Så konklusionen er, at du kan se bedre, og din Passat ser endnu bedre ud.

  Læs mere
 • Hvis du bestiller en læderpakke, så følger elegancen med uden merpris.

  Giv dig selv en opgradering: Din Passat vil blive omdannet til en business-lounge med læderindtræk af typen Vienna og Nappa som ekstraudstyr.

  Læs mere
 • Din Passat er ikke blot fantastisk, den er også fantastisk sikker.

  Det ser godt ud for dig: Med den maksimale score på fem NCAP-stjerner viser din Passat også sin suverænitet på dette område. Og intet er mere vigtigt end sikkerheden, når man kører.

  Læs mere
 • Sæt alle systemer i sport. Med R-Line-eksteriørpakken, der fås som ekstraudstyr.

  R-Line-eksteriørpakken giver et ekstra visuelt præg, når det gælder sportslighed – og vil tiltrække sig mange misundelige blikke. Det skyldes den typiske R-Line-kølergrill med logo og de bredere paneler i bilens farve.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Passat byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Passat er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Passat giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Passat. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Kør mere dynamisk uden at skulle dreje så meget på rattet.

  Passat er chefen, men kan godt lide at blive styret – især med det avancerede progressive styretøj (ekstraudstyr), som du både vil sætte pris på ved sportslig kørsel og ved kørsel i dagligdagen.

  Læs mere
 • Overblik over det hele.

  Head-up-displayet (ekstraudstyr) viser vigtige kørselsinformationer som fx vejskilte og navigationsanvisninger direkte i dit synsfelt lige foran forruden.

  Læs mere
 • Du kan få vist præcist de informationer, som du ønsker at se.

  Den innovative Active Info Display-instrumentenhed giver præcise informationer takket være forskellige informationsprofiler – på en velorganiseret måde og altid tilgængeligt.

  Læs mere
 • Skab det perfekte klima til din køretur.

  For varmt, for koldt eller et sted midt imellem? Det er ikke altid så ligetil at finde den rette temperatur, især når der er flere personer i bilen. Det trezoners airconditionanlæg Climatronic gør, at man godt kan lægge argumenterne på hylden. Det er standardudstyr i Highline og derover.

  Læs mere
 • Når du gerne vil forkæle ryggen.

  Massagefunktionen, der fås til ergoComfort-sædet med sædevarme sikrer et højt niveau af siddekomfort. Førersædet kan på komfortabel vis indstilles til din kropsstørrelse, så belastningen af din ryg minimeres.

  Læs mere

R-Line

Passat udstråler suverænitet, men med en R-Line pakke bliver udstrålingen overlegende og får alle til at tabe pusten .

 • R-line kombi pakke.

  Dine øjne har ikke behov for at få pusten - og med R-Line eksteriørpakken er der heller ikke tid til det. Stødfageren foran i R-styling med specifikke luftindtag og kølergitteret med R-Line logo virker nemlig som en magnet på blikket. Men fascinationen stopper ikke her. Interiørpakken fuldender oplevelsen i form af R-Line panellister i ædelstål og sportsæder i læder.

 • Sportslig udstråling.

  De 19" Verona letmetalfælge er lakeret i sterling sølv og fuldender på perfekt vis Passat Variant R-Lines sportslige udstråling.

 • Vælg din egen personlige kørestil.

  Køreprofil indstillingen gør det muligt at vælge forskellige indstillinger til bilen: Comfort, Normal, Sport, Eco og individual.

 • For- og baglygter der giver din Passat Variant endnu mere karisma.

  LED-forlygter giver med den større lyskraft en bedre oplysning af kørebanen i forhold til konventionelle halogenforlygter. Og selv bagfra ser du godt med de de tonede LED-baglygter.

 • Skab den rigtige lysstemning.

  Belysningspakken skaber en helt unik form for lys inde i din Passat. Belysningspakken indeholer: Ambientelys, ensfarvet i LED teknik, indstignings-/advarselslamper i alle døre i LED teknik, lyspaneler ved dekoindlæggene i dørene i LED teknik og lys ved dørgreb.

 • Det er de små detaljer, der fuldender det overlegne helhedsindtryk.

  Med R-Line sportspakke får du progressivt styretøj, elektroniske differentialespærring XDS, sportsundervogn, der desuden er sænket 15 mm. og 65% tonede bagruder og bageste sideruder. Tilsammen giver det ikke kun et mere atletisk udseende, men også en mere sportslig kontakt til vejen.