2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42

Passat Variant

Passat Variant – lige så avanceret som dig selv.

Passat Variant udstråler selvsikkerhed, både når det gælder design og teknologi, og er en perfekt blanding af komfort, elegance og dynamik for personer, som har sat prioriteringer i livet.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige up!. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Noget godt for øjet: udbuddet af fælge til Passat Variant.

  Du bestemmer, hvilke fælge der klæder din Passat Variant bedst – med det store udvalg af sportslige og elegante aluminiumsfælge, som kan fremhæve bilens attraktive design.

  Læs mere
 • LED-forlygter giver din Passat Variant endnu mere karisma.

  Fordelene er indlysende, fordi LED-forlygter giver en imponerende lyssignatur og en endnu bedre lyseffektivitet end konventionelle halogenforlygter.

  Læs mere
 • Din Passat Variant er velegnet til brug i dagligdagen, og imponerer hver gang.

  Den iøjnefaldende Passat Variant repræsenterer en høj standard inden for design og udstråler elegance og dynamik, som giver bilen et markant præg af suverænitet.

  Læs mere
 • Med dit valg af Passat Variant har du udvist en fremragende smag.

  Passat Variant har modtaget en af de mest prestigefyldte priser inden for design, iF Design Award 2015. Både det udvendige og indvendige design er blevet anerkendt. Men den vigtigste hæder for os er altid din entusiasme for bilen.

  Læs mere
 • Lige så fleksibelt som dig – bagagerummet i Passat Variant.

  Har du brug for at kunne transportere alle mulige ting? Der er plads til næsten alt i Passat Variant. En af de store fordele ved den nye Passat Variant er dens rummelige bagagerum med fleksible læsse- og fastgørelsesmuligheder.

  Læs mere
 • Passat Variant kan snart være en af dine mest pålidelige medarbejdere.

  Den vil være en pålidelig gevinst for din virksomhed med avancerede teknologier, rummelighed, komfort, dynamik og effektivitet. Og der er særdeles gode udsigter til, at Passat Variant passer perfekt til brug som firmabil.

  Læs mere
 • Sæt alle systemer i sport. Med R-Line-eksteriørpakken, der fås som ekstraudstyr.

  R-Line-eksteriørpakken giver et ekstra visuelt præg, når det gælder sportslighed – og vil tiltrække sig mange misundelige blikke. Det skyldes den typiske R-Line-kølergrill med logo, de bredere paneler i bilens farve og den markante hækspoiler.

  Læs mere
 • Vis dine indre værdier med R-Line-interiørpakken (ekstraudstyr).

  R-Line-interiøret gør kabinen i din Passat Variant endnu mere dynamisk – udtryksfulde designfeatures giver et markant sportsligt look, som imponerer ved første blik og skaber en eksklusiv atmosfære.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din up! byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Førerassistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din up! giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Passat Variant er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort.

Føl dig veltilpas i din Passat Variant. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Giver dig en hånd, når du ikke har én ledig.

  Du vil elske denne feature – især når du har hænderne fulde. Det sensorstyrede Easy Open-låsesystem (ekstraudstyr) gør, at du kan åbne bagklappen blot med en fodbevægelse.

  Læs mere
 • Hold tingene i perspektiv.

  Head-up-displayet (ekstraudstyr) viser vigtige kørselsinformationer som fx vejskilte og navigationsanvisninger direkte i dit synsfelt lige foran forruden.

  Læs mere
 • Skab det perfekte klima til din køretur.

  For varmt, for koldt eller et sted midt imellem? Det er ikke altid så ligetil at finde den rette temperatur, især når der er flere personer i bilen. Det trezoners airconditionanlæg Climatronic gør, at man godt kan lægge argumenterne på hylden. Det er standardudstyr i alle udstyrsversionerne.

  Læs mere
 • Komforthøjdepunkter, der gør din køretur til en fornøjelig oplevelse.

  Mange faktorer bidrager til, at du kan føle dig hjemme, når du kører – fx den perfekte temperatur og den gode følelse, det giver, når man ved, at man har overblik over alt det vigtigste.

  Læs mere
 • Du kan vælge tidløs elegance.

  Giv dit interiør et eksklusivt look og en førsteklasses fornemmelse med læderinteriør som ekstraudstyr. Den umiskendelige duft af læder byder dig velkommen, så snart du sætter dig ind. Du kan nyde den uforlignelige følelse af luksus på alle køreture.

  Læs mere
 • Når du gerne vil forkæle ryggen.

  Massagefunktionen (ekstraudstyr) i ergoComfort-sæderne med sædevarme giver maksimal siddekomfort. Førersædet kan på komfortabel vis indstilles til din kropsstørrelse, så belastningen af din ryg minimeres.

  Læs mere
 • Du kan få vist præcist de informationer, som du ønsker at se.

  Den innovative Active Info Display-instrumentenhed omfatter flere visningsprofiler, som giver skræddersyede informationer, der vises tydeligt og er tilgængelige til enhver tid.

  Læs mere

Udstyrsvarianter

 • Suveræn kvalitet: Det omfangsrige standardudstyr i Passat Variant Trendline imponerer med en fremragende forarbejdning.

  Tågeforlygter med drejelys - Sidespejle el-betjente m/varme - Sædevarme foran - Radio "Composition Media” - m/Bluetooth mobiltelefonopkobling -Pre-Crash - Områdeovervågningssystem "Front Assist" inkl. City - emergency Brake - Multikollisionsbremse - Multifunktionslæderrat (3-eget) - Kørecomputer ”Premium” - Fartpilot - Airconditionanlæg Climatronic, 3-zoner - Regnsensorer.

 • Passat Variant BlueMotion imponerer ved første blik. Det kalder vi effektivt.

  16" Alfælge "Kopenhagen" - Sænket undervogn - Specielt BlueMotion frontgitter - Regnsensorer - Airconditionanlæg Climatronic, 3-zoner - Fartpilot - Kørecomputer ”Premium” - Multifunktionslæderrat (3-eget) - Områdeovervågningssystem "Front Assist" inkl. City Emergency Brake - Multikollisionsbremse & Pre-Crash - Radio "Composition Media” m/Bluetooth mobiltelefonopkobling - Sædevarme foran - Sidespejle el-betjente m/varme - Tågeforlygter med drejelys.

 • Suveræn komfort: Passat Comfortline forkæler med en lang række behagelige og elegante detaljer.

  Udstyr som Trendline, dog desuden med: 16” Letmetalfælge ”Sepang” med 215/60*16 rullemodstandsoptimerede dæk - ergo-Comfortsæde - Blanke siderudelister - Sidespejle el-betjente m/varme - Tågeforlygter og drejelys med kromramme -Parkeringssensorer.

 • Suverænt udstyr: Passat Highline imponerer med komfort og teknik som i luksusklassen.

  Udstyr som Trendline, dog desuden med: 17” Letmetalfælge ”London” med 215/55*17 mobilitetsdæk - Blanke siderudelister - Sidespejle el-betjente m/varme - Tågeforlygter og drejelys med kromramme - pP
  Parkeringssensorer - Sædernes midterstykke i Alcantara - Adaptiv fartpilot.