Book en salgsrådgiver

Selvom det ikke vil være muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere i perioden fra d. 25. december t.o.m. d. 7. februar, så er det stadig muligt at booke et online-møde med en salgsrådgiver, så du via en virtuel fremvisning kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen.

Har ledsaget generationer. Nu er det tid til den næste. Den nye Passat Variant.

Har du travlt? Skal du ofte på forretningsrejse? Og skal du også holde styr på familiens kalender? Så er det vigtigt, at du har en lige så fleksibel bil ved din side. Uanset hvilke planer du og din familie har, er den nye Passat Variant klar til at tage med. Den byder dog ikke kun ind med sin velkendte alsidighed, men også imponerer samtidigt med komfort på højt niveau. 

Kampagnemodel Passat Variant HIGH

Nu er det blevet lidt lettere at blive ejer af en Passat Variant. Du kan nemlig få Passat Variant i kampagnemodellen HIGH. Kampagnemodellen HIGH kommer til en attraktiv kampagnepris, som giver dig en masse udstyr uden merpris. Kampagnemodellen Passat Variant HIGH indeholder

  • DK PLUS Pakke (Klapspejle, Light Assist, Bakkamera, Mobiltelefonforberedelse Comfort m/Induktiv opladning, Opvarmet forrude)
  • Digital Cockpit (Med kortvisning i Navigation eller i Digital Cockpit)
  • El-betjent bagklap

Passat Variant har mange highlights. Her ser vi kort på to af dem:

Passat – bagagerum med bagsædet klappet frem

 

 

Bagagerumskoncept

I virkeligheden er den nye Passat Variant et rumskib. 

 

IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygter    

Dynamisk lys. Uden at blænde.

Passat IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter R-Line
Passat Variant R-Line "Edition" set foran og oppefra

Komfort

I virkeligheden er den nye Passat Variant et rumskib

Passat Variant ejere praler ofte af, at de har et bagagerum på størrelse med en gymnastiksal. Okay, det passer måske ikke helt, men bagagerumskonceptet har virkelig potentiale:

  • Bagagerumsvolumen op til 650 l
  • Op til 1.780 l, når bagsæderyglænet er klappet frem
  • Variabel bagagerumsbund som standard
  • Ekstraudstyr: fastspændingsbånd, der kan fastgøres på skinner, forskydelig bagagerumsbund og læssekantbeskyttelse i ædelstål
  • Ekstraudstyr: bagklap med elektrisk åbning og lukning
    og bagagerumsafdækning, som kan betjenes via en knap

*Bilerne og udstyret, der er vist på billederne, kan afvige fra det danske udstyrsprogram på visse områder. På billederne er der i visse tilfælde vist ekstraudstyr mod merpris. Målingerne gælder ikke for en bestemt bil, men skal kun anvendes til at sammenligne de forskellige modeller.