Har ledsaget generationer. Nu er det tid til den næste. Den nye Passat Variant.

Har du travlt? Skal du ofte på forretningsrejse? Og skal du også holde styr på familiens kalender? Så er det vigtigt, at du har en lige så fleksibel bil ved din side. Uanset hvilke planer du og din familie har, er den nye Passat Variant klar til at tage med. Den byder dog ikke kun ind med sin velkendte alsidighed, men også imponerer samtidigt med komfort på højt niveau. 

Kampagnemodel Passat Variant PLUS

Passat Variant præcis som du kender den plus lidt mere af det hele. Pluspakken har en værdi af kr. 19.995,- 

Foruden at være spækket med udstyr fås kampagnemodellerne Passat Variant Business PLUS og Passat Variant Elegance PLUS begge til skarpe priser både kontant og som privatleasing.

Læs mere om Passat Variant PLUS

Passat Variant har mange highlights. Her ser vi kort på to af dem:
Passat – bagagerum med bagsædet klappet frem

 

 

Bagagerumskoncept

I virkeligheden er den nye Passat Variant et rumskib. 

 

IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygter    

Dynamisk lys. Uden at blænde.

Passat IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter R-Line
Passat Variant R-Line "Edition" set foran og oppefra

Komfort

I virkeligheden er den nye Passat Variant et rumskib

Passat Variant ejere praler ofte af, at de har et bagagerum på størrelse med en gymnastiksal. Okay, det passer måske ikke helt, men bagagerumskonceptet har virkelig potentiale:

  • Bagagerumsvolumen op til 650 l
  • Op til 1.780 l, når bagsæderyglænet er klappet frem
  • Variabel bagagerumsbund som standard
  • Ekstraudstyr: fastspændingsbånd, der kan fastgøres på skinner, forskydelig bagagerumsbund og læssekantbeskyttelse i ædelstål
  • Ekstraudstyr: bagklap med elektrisk åbning og lukning
    og bagagerumsafdækning, som kan betjenes via en knap

*Bilerne og udstyret, der er vist på billederne, kan afvige fra det danske udstyrsprogram på visse områder. På billederne er der i visse tilfælde vist ekstraudstyr mod merpris. Målingerne gælder ikke for en bestemt bil, men skal kun anvendes til at sammenligne de forskellige modeller.

Design

Dynamisk lys. Uden at blænde.

Med IQ.LIGHT – LED-matrix-forlygter (ekstraudstyr) med dynamisk fjernlysregulering undgår du at blænde andre. Alt efter kørselssituationen tændes eller slukkes enkelte LED-segmenter målrettet for at optimere lysfordelingen.
Uanset om du kører i byen om dagen, kører på landevejen om aftenen eller kører på motorvejen i dårligt vejr: IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygterne tilpasser sig til forholdene. Det giver ikke kun en mere afslappet køreoplevelse for dig selv, men også for alle de forankørende eller modkørende, du møder på din vej.

*Inden for de systemmæssige grænser

Udstyrsvarianter

Prøvetur

Vil du gerne opleve den nye Passat Variant live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there