Pris fra
399.995kr.
Hestekræfter
122 - 280hk.
Effektivitetsklasse
A+ - D
CO2-udslip
128 - 200g/km
Tophastighed
250km/t
Længde
4.773mm.
Bagagerumsvolumen
650 - 1.780l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 2.200kg.

Passat Variant HIGH kampagnemodeller

Nu er det blevet lidt lettere at blive ejer af en Passat Variant. Du kan nemlig få Passat Variant i kampagnemodellen HIGH. Kampagnemodellen HIGH kommer til en attraktiv kampagnepris, som giver dig en masse udstyr uden merpris.

Kampagnemodeller Passat Variant HIGH indeholder

  • DK PLUS Pakke (Klapspejle, Light Assist, Bak kamera, Mobiltelefonforberedelse Comfort m/Induktiv opladning, Opvarmet forrude)
  • Digital Cockpit (Med kortvisning i Navigation eller i Digital Cockpit)
  • El-betjent bagklap

Som du kender den, bare bedre: Passat Variant

Den mest komfortable løsning. For alle. I en travl hverdag med forretningsrejser, afhentning af børn og fritidsaktiviteter er det vigtigt, at du har en pålidelig bil ved din side. Passat Variant er dog meget mere end det: Det er bilens opgave at sørge for, at det bliver lettere for dig at udføre dine opgaver. Med den intuitive betjening af bilens funktioner bliver hver eneste køretur til en komfortabel oplevelse. På højt niveau.

Læs mere om Passat Variant

Byg din Passat Variant HIGH

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.

Dine finansielle muligheder ved bilkøb