Book en salgsrådgiver

Selvom det ikke vil være muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere i perioden fra d. 25. december t.o.m. d. 7. februar, så er det stadig muligt at booke et online-møde med en salgsrådgiver, så du via en virtuel fremvisning kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen.

Passat Variant HIGH kampagnemodeller

Nu er det blevet lidt lettere at blive ejer af en Passat Variant. Du kan nemlig få Passat Variant i kampagnemodellen HIGH. Kampagnemodellen HIGH kommer til en attraktiv kampagnepris, som giver dig en masse udstyr uden merpris.

Kampagnemodeller Passat Variant HIGH indeholder

  • DK PLUS Pakke (Klapspejle, Light Assist, Bak kamera, Mobiltelefonforberedelse Comfort m/Induktiv opladning, Opvarmet forrude)
  • Digital Cockpit (Med kortvisning i Navigation eller i Digital Cockpit)
  • El-betjent bagklap

Som du kender den, bare bedre: Passat Variant

Den mest komfortable løsning. For alle. I en travl hverdag med forretningsrejser, afhentning af børn og fritidsaktiviteter er det vigtigt, at du har en pålidelig bil ved din side. Passat Variant er dog meget mere end det: Det er bilens opgave at sørge for, at det bliver lettere for dig at udføre dine opgaver. Med den intuitive betjening af bilens funktioner bliver hver eneste køretur til en komfortabel oplevelse. På højt niveau.

Læs mere om Passat Variant

Byg din Passat Variant HIGH

Prøvekør en Volkswagen fra din hjemmeadresse

Det bliver ikke meget nemmere. Du kan nu bestille en prøvekørsel af din ønskede Volkswagen med start fra din hjemmeadresse eller anden ønsket adresse efter aftale med din valgte Volkswagen-forhandler.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår vi skal besøge dig.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there