2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Passat GTE. Plug-in Hybrid.

Passat GTE. Plug-in-hybriden, som ikke går på kompromis.

Med kurs mod fremtiden – med sin særdeles effektive plug-in-hybridteknologi leverer Passat Variant GTE masser af kraft på vejen, mens den er imponerende økonomisk og komfortabel.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Passat GTE. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Eksteriør.

  En allround-vinder.

  Ved første øjekast ligner den en Passat Variant, men den skiller sig alligevel ud. Designet af Passat Variant GTE domineres af de traditionelle designelementer som en elegant blå liste på bilens front, iøjnefaldende LED-forlygter i stødfangerne og en dynamisk silhuet.

  Læs mere
 • Lys.

  Se Passat Variant GTE i et helt nyt lys.

  Masser af lys – Passat Variant GTE er udstyret med LED-nær- og fjernlys som standardudstyr, og desuden har den LED-dagskørelys. Du kan også vælge ekstraudstyr som Active Lighting System eller individuelle komponenter som fx mørkerøde LED-baglygter.

  Læs mere
 • Udbuddet af fælge.

  Noget godt for øjet: udbuddet af fælge til Passat Variant GTE.

  Du bestemmer hvilke fælge, der klæder din Passat Variant GTE bedst. Det omfattende udvalg af fælge giver dig mange valgmuligheder mellem sportslige og elegante aluminiumsfælge, som understreger din Passats Variant GTE’s attraktive design.

  Læs mere
 • Opladningsstyring.

  Start hver dag med ny energi. Det kan du med opladningsstyringen.

  Klar til brug hver dag: Med plug-in-hybridteknologien kan du oplade batteriet i elmotoren ved hjælp af en ekstern strømkilde. Den energi, der lagres i det topmoderne litium-ion-batteri, giver dig en elektrisk rækkevidde på op til 50 km.

  Læs mere

Infotainment.

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Passat GTE byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Passat GTE giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Passat GTE er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Passat GTE. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Informationsdisplay.

  Overblik over alle informationerne.

  Takket være kørecomputer Premium og Digitale Instrumenter - Active Info Display (ekstraudstyr) mister du aldrig overblikket i din Passat Variant GTE. Når man skal føle sig afslappet i sin bil, er det vigtigt at vide, at man altid kan se alle de vigtige informationer.

  Læs mere
 • Interiør.

  Blå har en beroligende virkning. Det gælder også interiøret i din Passat GTE.

  Det her skal du virkelig se – fra sæder til læderindtræk og baggrundsbelysning – alt er perfekt koordineret i Passat Variant GTE's sportslige og elegante kabine. Med klar fokus på den blå farve.

  Læs mere
 • Køreprofilindstillinger.

  Passat GTE passer præcist til din profil. Du bestemmer, hvilken profil det er.

  Du kan vælge mellem en sportslig og en økonomisk køreprofil, fastlægge din personlige køreprofil eller tilpasse køreegenskaberne i Passat GTE til din aktuelle situation. Med køreprofilindstillingerne (ekstraudstyr).

  Læs mere
 • Air Care Climatronic.

  Fra varmblodet mand til isdronning – alle vil føle sig godt tilpas i din Passat Variant GTE.

  Klimaet er altid perfekt i din Passat Variant GTE – Air Care Climatronic-airconditionanlægget med 3-zoners klimaregulering bidrager til en afslappet atmosfære i bilens kabine.

  Læs mere
 • Bagagerum.

  Stort og intelligent indrettet – bagagerummet i din Passat Variant GTE.

  Har du brug for at kunne transportere alle mulige ting? Der er plads til næsten alt i Passat Variant GTE. En af de mange styrker er det store bagagerum med fleksible læsse- og fastgørelsesmuligheder.

  Læs mere