VW Passat GTE kører ved træer og fleretagesbygninger

Den nye Passat GTE

Pris fra
424.995kr.
Elektrisk rækkevidde
63km.
Hestekræfter
218hk.
CO2-udslip
25g/km
Tophastighed
222km/t
Længde
4.775mm.
Bagagerumsvolumen
586 - 1.152l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 1.900kg.

Sparer på forbruget. Ikke på komforten.

Opdateret mobilitet: Den nye Passat GTE med plug-in-hybrid-teknologi er ikke kun kraftfuld, men også særdeles økonomisk. Med sin gode elektriske rækkevidde er den garant for en fremtidsorienteret og ansvarlig form for mobilitet. Og så ser den tilmed rigtig godt ud.

Passat GTE har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

VW Passat GTE – knapper til venstre for gearstang, LED-belyst GTE-knap, start-stop-knap

GTE-mode

Køreglæde med et tryk på en knap

 

Mobil nøgle

Din smartphone spiller en nøglerolle 

 

Adaptiv fartpilot ACC

Holder afstand. Og overholder hastighedsbegrænsninger.

"VW Passat eksteriør, mobil nøgle En kvinde åbner bilen med sin smartphone"
VW Passat – adaptiv fartpilot ACC, grafisk fremstilling af den forudseende hastighedsregulering

Plug-in hybrid

Køreglæde med et tryk på en knap

Man kan ikke komme i godt humør med et tryk på en knap. Jo, det kan du. Rent elektrisk eller en kombination af el- og forbrændingsmotor: Vælg drivlinjetype med et enkelt tryk på en knap. I GTE-indstillingen samles kraften fra begge motorer, hvilket giver en særdeles stor fremdrift. I den såkaldte ”boost”-funktion arbejder elmotoren sammen med TSI-benzinmotoren med direkte indsprøjtning – tydeliggjort af den typiske motorlyd, som lyder, når man aktiverer GTE-indstillingen. Og ofte også af førerens jubel.

Opkoblingsmuligheder 

Clever Unlimited

Ubegrænset opladning med Clever

Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. Når du køber ny plugin-hybridbil fra Volkswagen, får du en skarp pris på installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du lade ubegrænset både på ladeboks og Clevers ladenetværk til en fast månedlig pris. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Assistentsystemer

Holder afstand. Og overholder hastighedsbegrænsninger.

På strækninger med en officiel hastighedsgrænse, men også før kurver eller rundkørsler, kan den adaptive fartpilot ACC med forudseende hastighedsregulering (ekstraudstyr) registrere hastighedsgrænsen og reagere på afvigelser derfra. Ved op til 210 km/t kan systemet desuden hjælpe dig med at holde tilstrækkeligt stor afstand til den forankørende bil*.

*Inden for de systemmæssige grænser 

Byg din Passat GTE

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.