2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
stage

Oplev Passat GTE til Åbent Hus d. 14.-15. september

Passat GTE. Moderne mobilitet med hybridteknik.

Tænk på fremtiden: Den nye Passat GTE med plug-in-hybrid-teknologi har ikke bare rigeligt med kræfter, men er også særdeles økonomisk. Med sin gode elektriske rækkevidder er den garant for fremtidsorienteret og ansvarlig mobilitet. Priser på Passat GTE er tilgængelige inden 1. september.

Design og lys

Den nye Passat GTEs selvbevidste design udstråler elegance og klasse. Takket være det tydelige formsprog og de dynamiske proportioner efterlader den et varigt indtryk.

 • Eksteriør

  Imponerende. Fra første blik og igen og igen.

  Plug-in-hybriden Passat GTE er ikke bare særdeles sportslig, men også udtalt elegant. Designet med de markante lyssignaturer giver den en selvsikker fremtoning.

  Læs mere
 • Fælge

  Du er i centrum.

  Du har din egen stil – og Passat har letmetalfælgene, der passer til. Vælg mellem flere design: fra klassisk elegant til dynamisk sportslig.

  Læs mere
 • Interiør

  Et sandt blikfang.

  Med kontrasterende sædebetræk i blå har Passat GTE farverne, der passer perfekt til dens sportsligt elegante fremtoning.

  Læs mere
 • Lys

  Efterlad et strålende indtryk.

  Glæd dig over det fremragende udsyn, som den banebrydende teknik giver.

  Læs mere

Hybrid.

Dobbelt motor, dobbelt så godt: Den kraftfulde hybriddrivlinje i Passat GTE kombinerer en turbobenzinmotor med en omdrejningsvillig elmotor – resultatet er dynamisk og økonomisk kørsel.

 • Rækkevidde

  Rækkevidde

  Du kan roligt tænke langsigtet: Med en ren elektrisk rækkevidde på 57 km målt iht. WLTP (70 km iht. NEDC) beviser din Passat GTE, at effektiv mobilitet på lange strækninger takket være plug-in-hybrid-teknologien ikke længere er en fremtidsvision – lokalt emissionsfrit og næsten lydløst.

 • Plug-in-Hybrid

  Et effektivt samarbejde.

  Passat GTE Variant kombinerer elmotorens effektivitet med forbrændingsmotorens kræfter.

  Læs mere
 • Opladningsstyring

  Start dagen med frisk energi. Opladningsstyringen gør det muligt

  Klar til start i hverdagen: Plug-in-hybrid-teknologien giver dig mulighed for let at oplade elmotorens batteri ved en ekstern strømkilde.
  Det er lettere at oplade din Passat GTE (brændstofforbrug i km/l: ved blandet kørsel: 55,6-58,8; strømforbrug i kWh/100 km: ved blandet kørsel: 13,9-13,4; CO2-emission ved blandet kørsel i g/km: 40-38, energiklasse: A+) end at skifte en pære: Elmotorens batteri kan lades op via en stikkontakt derhjemme eller ved offentlige ladestationer. Efter ca. 6:15 timer er litium-ion-batteriet helt opladet; hvis du benytter en offentlig ladestation eller en wallbox, der fås som ekstraudstyr, kan du endda lade i løbet af fire timer.

 • GTE-Mode

  En adræthed, der kan føles og mærkes.

  Lyst til noget sportsligt? I GTE-mode oplever du kræfterne fra TSI-motoren og elmotoren på samme tid.

  Læs mere
 • E-Mode

  Lokalt emissionsfri med et enkelt tryk på en knap.

  Ansvarsfuld kørekomfort: Ved hjælp af E-mode-knappen ved siden af gearvælgeren er det super nemt at skifte til rent elektrisk kørsel, mens du kører.

  Læs mere

IQ.DRIVE

IQ.DRIVE står hos Volkswagen for alle intelligente førerassistentsystemer. For alle dem, der allerede findes hos os i dag, for dem, som vi udvikler til i morgen, og for dem, som vi forsker i til fremtiden. IQ.DRIVE står samtidig også for innovative ideer med et klart fokus: din komfort og sikkerhed.

 • Travel Assist

  Komfort med et tryk på en knap.

  Forestil dig, at din Passats assistentsystemer overtager en del af kørslen. Det betyder, at du med kørselsassistenten Travel Assist allerede i dag kan køre mere komfortabelt og afslappet.

  Læs mere
 • Parkering

  Aldrig har parkering været lettere.

  Selv parkering hører fortiden til. Med parkeringshjælpen, der er standard fra Comfortline, og parkeringsstyreassistenten Park Assist, der fås som ekstraudstyr, sparer du masser af besvær i forbindelse med parkering og manøvrering* og bevarer til enhver tid kontrollen over bilen.
  *Inden for de systemmæssige grænser

  Læs mere
 • Adaptiv fartpilot ACC

  Hjælper dig med at holde den rette afstand.

  Den adaptive fartpilot ACC med forudseende hastighedsregulering hjælper dig med at holde en maksimal hastighed (op til 210 km/h), som du har indstillet, og en afstand til det forankørende køretøj.

  Læs mere
 • Elektromekanisk bremsekraftforstærker

  Optimeret til kort bremselængde.

  Din Passats bremselængde reduceres med den standardmonterede elektromekaniske bremsekraftforstærker og områdeovervågningssystemet Front Assist med fodgængerregistrering. På den måde kan risikoen for fx sammenstød med fodgængere reduceres.

  Læs mere

Opkobling

Du er online i Passat GTE. Og det endda på præcis samme måde, som du kender det fra hverdagen – altid og overalt, med venner, familie og forretningsforbindelser. Et fastmonteret eSIM-kort giver dig direkte adgang til de mobile onlinetjenester og services fra We Connect. Trådløst og som standard. Så er du altid godt informeret og underholdt, når du er på farten.

 • In-car apps og services

  Mobilitet på en helt ny måde.

  Nogle gang er det de små ting, der gør livet lettere. Du kan downloade In-Car Apps fra Volkswagen direkte i dit infotainmentsystem. Med We Connect og We Connect Plus1 bliver din hverdag med din Passat så komfortabel, at du ikke længere vil undvære dem. Med apps som fx We Park og We Experience og tjenesten We Deliver bliver din hverdag mere afslappet og behagelig. Hvornår skal du prøve dem?

  Læs mere
 • We Connect

  We Connect. Trådløs forbindelse til din Passat.

  Din adgang til de digitale tjenester og services fra Volkswagen og den direkte forbindelse til din bil: Med pakken We Connect er du i din Volkswagen udstyret med integreret opkobling og kan efter en enkelt aktivering gratis anvende talrige nyttige og innovative onlinetjenester og services.

 • We Connect Plus

  We Connect Plus. En ny form for opkobling.

  Det samlede univers af digitale tjenester og services fra Volkswagen løfter opkobling til et nyt niveau: We Connect Plus giver dig yderligere smarte funktioner fra intelligent navigation med realtidsinformation via mediestreaming og webradio til brug af din smartphone som fjernbetjening til praktiske bilfunktioner – resultatet er endnu mere komfort, underholdning og realtidsinformationer.

 • App-Connect

  Brug også dine apps i din Passat.

  Vil du bruge dine smartphoneapps sikkert og komfortabelt i bilen? Takket være App-Connect er det nemmere end nogensinde før.

  Læs mere
 • Mobil nøgle

  Del din Passat GTE med andre.

  Praktisk og smart: Åbn og start din Passat bekvemt og hurtig med din smartphone som nøgle. Du kan også sende mobile nøgler til venner og familiemedlemmer, så de let kan bruge din bil.

  Læs mere

Infotainment.

I din nye Passat GTE er du og dine passagerer godt underholdt og opkoblet. Glæd dig over fremragende lyd, intuitiv navigation og komforten ved en taleassistent, der adlyder dine kommandoer.

 • Apple Music

  Du kan nyde Apple Music gratis i op til 6 måneder.

  Brugen af de mobile onlinetjenester giver dig nu endnu flere fordele: Med We Connect venter der dig et udvalg af mere end 50 millioner sange, som du kan nyde uden reklamer via CarPlay i din Volkswagen og på din iPhone, Android Smartphone, Mac, pc og mange andre enheder. Opdag populære hits og eksklusivt indhold som dybdeborende interviews med kunstnere og den nyeste musik på Liveradio Beats 1 Radio. Lyder det godt? Du kan finde ud af mere på www.volkswagen.de/Apple-Music.

 • Streaming & internet

  Gnidningsfri adgang til streamingtjenester.

  Du behøver ikke undvære dine yndlingstjenester i din Passat GTE: Via infotainmentsystemet i din Passat har du adgang til udvalgte streamingtjenester og takket være webradio og hybridradio den samlede verden af internetradio.

  Læs mere
 • Stemmebetjening

  Stemmebetjeningen venter bare på din kommando.

  Tal med stemmebetjeningen uden at fjerne blikket fra vejen. Uanset om du via stemmebetjeningen vælger din yndlingsmusik eller planlægger ruten – stemmebetjeningen, der som standard er del af dit infotainmentsystem, er altid klar til at hjælpe dig. Tal med stemmebetjeningen uden at fjerne blikket fra vejen. Uanset om du via stemmebetjeningen vælger din yndlingsmusik eller planlægger ruten – stemmebetjeningen, der som standard er del af dit infotainmentsystem, er altid klar til at hjælpe dig.

  Læs mere
 • Telefoninterfacet Comfort

  Telefoninterfacet Comfort

  Telefoninterfacet Comfort gør det let at føre samtaler under kørslen. Det integrerede opbevaringsrum med induktiv tilslutning til bilens udvendige antenne og en induktiv opladningsfunktion er særligt praktisk. Den håndfri betjening giver interferensfri modtagelse og er let at betjene via kørecomputeren, multifunktionsrattet eller radioens touchscreen. Den er desuden udstyret med en ekstra USB-tilslutning til eksterne apparater.