• Pris fra484.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde60 km
  • Hestekræfter218 hk.
  • CO2-udslip27 g/km
  • Tophastighed 222 km/t
  • Længde4.773 mm.

  Mere rækkevidde. Mere komfort. Lavere forbrug.

  Passat Variant GTE forener fordelene ved plug-in-hybrid-teknologien med gode pladsforhold og en bemærkelsesværdig komfort. Bilen er kraftfuld og økonomisk og har god plads til både business, familie og sport. Med sin gode elektriske rækkevidde er den garant for fremtidsorienteret og ansvarlig mobilitet. Desuden er den et sandt blikfang.

  En person holder en mobiltelefon med WeConnect-appen i hånden, i baggrunden holder en VW Passat Variant parkeret.

  We Connect

  Hold forbindelsen på en nem måde. Med onlinetjenesterne fra We Connect

  En mand, en kvinde og et barn står ved siden af en ID. Charger-wallbox, og i forgrunden en afskåret visning af en VW Passat GTE Variant.

  Elegant design

  Godt design imponerer fra alle vinkler

  VW Passat Variant kører i trafikken, kørselsassistenten Travel Assist (ekstraudstyr) anvendes.

  Travel Assist

  Holder dig på sporet. Og holder de andre på afstand.

  Eksteriør & interiør

  Opkoblingsmuligheder & infotainment

  IQ.DRIVE & teknologi

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  VW Passat Variant in Blau bewegt sich im Straßenverkehr. Schematische Darstellung der automatischen Distanzregelung ACC

  Passat GTE Variant er som standard udstyret med Front Assist. Som ekstraudstyr kan Passat GTE Variant fås med en række andre assistentsystemer som fx Travel Assist Plus inkl. Park Assist..

  Køreglæde med et tryk på en knap

  Man kan ikke komme i godt humør med et tryk på en knap. Jo, det kan du. Rent elektrisk eller en kombination af el- og forbrændingsmotor: Vælg drivlinjetype med et enkelt tryk på en knap. I GTE-indstillingen samles kraften fra begge motorer, hvilket giver en særdeles stor fremdrift. I den såkaldte ”boost”-funktion arbejder elmotoren sammen med TSI-benzinmotoren med direkte indsprøjtning – tydeliggjort af den typiske motorlyd, som lyder, når man aktiverer GTE-indstillingen. Og ofte også af førerens jubel.

  Opkoblingsmuligheder 

  Frihed til at køre som du vil med Clever

  Vi har gjort det nemt for dig at lade din nye Volkswagen. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. 

  Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt får du adgang til Danmarks største ladenetværk, som konstant vokser – så er du altid godt på vej.

  Byg din Passat Variant GTE

  Book en prøvetur

  Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

  Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.