Pris fra
454.995kr.
Elektrisk rækkevidde
60km
Hestekræfter
218hk.
CO2-udslip
27g/km
Tophastighed
222km/t
Længde
4.773mm.
Bagagerumsvolumen
650 - 1.780l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 1.900kg.

Mere rækkevidde. Mere komfort. Lavere forbrug.

Passat Variant GTE forener fordelene ved plug-in-hybrid-teknologien med gode pladsforhold og en bemærkelsesværdig komfort. Bilen er kraftfuld og økonomisk og har god plads til både business, familie og sport. Med sin gode elektriske rækkevidde er den garant for fremtidsorienteret og ansvarlig mobilitet. Desuden er den et sandt blikfang.

Passat GTE Variant har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

VW Passat GTE – knapper til venstre for gearstang, LED-belyst GTE-knap, start-stop-knap

GTE-mode

Køreglæde med et tryk på en knap

 

Mobil nøgle

Din smartphone spiller en nøglerolle 

 

Adaptiv fartpilot ACC

Holder afstand. Og overholder hastighedsbegrænsninger.

"VW Passat eksteriør, mobil nøgle En kvinde åbner bilen med sin smartphone"

Plug-in hybrid

Køreglæde med et tryk på en knap

Man kan ikke komme i godt humør med et tryk på en knap. Jo, det kan du. Rent elektrisk eller en kombination af el- og forbrændingsmotor: Vælg drivlinjetype med et enkelt tryk på en knap. I GTE-indstillingen samles kraften fra begge motorer, hvilket giver en særdeles stor fremdrift. I den såkaldte ”boost”-funktion arbejder elmotoren sammen med TSI-benzinmotoren med direkte indsprøjtning – tydeliggjort af den typiske motorlyd, som lyder, når man aktiverer GTE-indstillingen. Og ofte også af førerens jubel.

Opkoblingsmuligheder 

Frihed til at køre som du vil med Clever

Vi har gjort det nemt for dig at lade din nye Passat Variant GTE. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt kan du lade ubegrænset på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter.

Assistentsystemer

Holder afstand. Og overholder hastighedsbegrænsninger.

På strækninger med en officiel hastighedsgrænse, men også før kurver eller rundkørsler, kan den adaptive fartpilot ACC med forudseende hastighedsregulering (ekstraudstyr) registrere hastighedsgrænsen og reagere på afvigelser derfra. Ved op til 210 km/t kan systemet desuden hjælpe dig med at holde tilstrækkeligt stor afstand til den forankørende bil*.

*Inden for de systemmæssige grænser 

Byg din Passat Variant GTE

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.