2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Golf Sportsvan.

Fantastisk hver eneste dag. Golf Sportsvan.

Den elegante og sportslige Golf Sportsvan har dynamiske linjer og en særdeles komfortabel og fleksibel kabine.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Golf Sportsvan!. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Din Golf Sportsvan kan godt lide at vise sig fra sin bedste side.

  Din Golf Sportsvan har mange gode sider. En af dem er sidedesignet. Her rykker den sportslige MPV-silhuet i forgrunden – langstrakt og flydende med store døre og en gennemgående dynamisk linje.

  Læs mere
 • Du udviser en fremragende smag med din Golf Sportsvan.

  Golf Sportsvan er blevet hædret med iF DESIGN AWARD 2015, som er en af de vigtigste priser inden for design. Men den vigtigste hæder for os er og bliver, når du er imponeret over bilen.

  Læs mere
 • Xenonforlygter giver din Golf Sportsvan endnu mere karisma.

  Fordelen er indlysende: Xenonforlygter er kendetegnet ved et lysspektrum med en lang rækkevidde, som forbedrer dit udsyn markant.

  Læs mere
 • Fronten på din Golf Sportsvan udstråler sportslighed over hele linjen.

  Fordelen er indlysende: Xenonforlygter er kendetegnet ved et lysspektrum med en lang rækkevidde, som forbedrer dit udsyn markant.

  Læs mere
 • Du kan kræve en høj standard fra dit bagagerum. Og en lang. Og en bred.

  Hvordan skal det være? Ud over komforten for personerne i bilen giver det unikke pladskoncept i Golf Sportsvan også mange praktiske løsninger til situationer i dagligdagen.

  Læs mere
 • Du har ikke bare masser af plads til mange forskellige ting. Tingene bliver også på deres plads.

  Hvis du gerne vil kunne finde tingene på en nem måde. Gennemtænkte opbevaringsmuligheder sikrer renlighed og orden i kabinen.

  Læs mere
 • Schweizerkniven blandt bagsæder.

  Det burde faktisk hedde en multifunktionssæderække: Bagsædet kan meget nemt tilpasses til dine behov. Det er resultatet af et gennemtænkt sæde- og læssekoncept.

  Læs mere
 • Du er på den sikre side med Golf Sportsvan.

  Stjernerne står ekstra godt for dig: Golf Sportsvan er ikke blot en af de mest populære biler i klassen, den er også en af de sikreste. Det blev bekræftet i EuroNCAP-crashtesten – med fem stjerner.

  Læs mere
 • Vælg indre og ydre skønhed. Med R-Line-pakken, der fås som ekstraudstyr.

  Et helt igennem dynamisk design – giv din Golf Sportsvan en endnu mere sportslig fremtoning med R-Line-pakken. En række udvendige designdetaljer og eksklusive materialer i kabinen giver bilen en elegant fremtoning og en ekstremt komfortabel fornemmelse.

  Læs mere
 • Sportslig elegance – R-Line-eksteriørpakken (ekstraudstyr).

  Lever op til Sportsvan-navnet – R-Line-eksteriørpakken (ekstraudstyr) med udtryksfulde stødfangere og afgangsrør i krom giver Golf Sportsvan et endnu mere dynamisk look.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Golf Sportsvan byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Golf Sportsvan! giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din up! er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Golf Sportsvan. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Du kan vælge tidløs elegance.

  Giv dit interiør et eksklusivt look og en førsteklasses fornemmelse med læderinteriør af typen Vienna som ekstraudstyr. Den umiskendelige duft af læder byder dig velkommen, så snart du sætter dig ind. Du kan nyde den uforlignelige følelse af luksus på alle køreture.

  Læs mere
 • Vil du have endnu mere komfort?

  Dørene på din Golf Sportsvan åbner ekstra langt op – til enhver position, uden at de automatisk vipper til næste hak. Det gør det lettere at stige ind og ud.

  Læs mere
 • Klart udsyn på alle årstider.

  Du kender det godt, når forruden dugger i koldt vejr. Forruden, der som ekstraudstyr fås med klima/komfort funktion, er en god hjælp året rundt: Om vinteren kan den fjerne is fra ruden, og om sommeren kan den reducere varmeophobningen i kabinen.

  Læs mere
 • Alle dine passagerer vil elske udsigten.

  Forestil dig, at et tag kan føles som frihed. panoramasoltaget med skyde-/vippefunktion (ekstraudstyr) giver mere lys, luft og glæde. Det er så stort, at dine passagerer på bagsædet også vil blive forbavsede.

  Læs mere

Udstyrsvarianter

 • Gør en god figur fra alle sider og viser vejen i klassen.

  USB-stik til Ipod/Iphone - Touchscreen 6,5" i farver med CD/radio, SD kortlæser, USB, AUX-in og 8 højttalere - Sædevarme foran - Multifunktionslæderrat - Kørecomputer og Dækkontrolsystem - Hjul 15” letmetal ”Lyon" - Fartpilot - Bluetooth mobiltelefonforberedelse - Aircondition, 2-zonet fuldautomatisk - 7 airbags - Armlæn foran.

 • Moderne bekvemmelighed: Golf Sportsvan Allstar brillerer med topmoderne kørekomfort.

  Volkswagen App-Connect - Touchscreen 6,5" i farver med CD/radio, SD kortlæser, USB, AUX-in og 8 højttalere - Tågeforlygter - Sædevarme foran - Multifunktionslæderrat - Midterarmlæn foran - Kørecomputer Plus og Dækkontrolsystem - Hjul 16” letmetal ”Linas" - Bluetooth mobiltelefonforberedelse - Fartpilot - Aircondition 2-zonet fuldautomatisk - 7 airbags.

 • Førsteklassesudstyr: Golf Sportsvan R-Line imponerer med kompromisløs eksklusivitet i alle detaljer.

  Volkswagen App-Connect - Touchscreen 6,5" i farver med CD/radio, SD kortlæser og 8 højttalere - Tonede bagerste sideruder samt bagrude - Sportsundervogn, sænket ca. 15 mm. - Sædevarme foran - R-Line frontstødfangere og sidepaneler - Kørecomputer Premium og Dækkontrolsystem - Multifunktionslæderrat - Hjul 18" letmetal Salvador" - Fartpilot - Bluetooth - mobiltelefonforberedelse - Aircondition, 2-zonet fuldautomatisk - 7 airbags.