2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Golf Sportsvan

Den store Golf.

Den er en del af Golf familien, og dens særlige rolle i familien afspejles i navnet og designet. Golf Sportsvan er både sportslig udvendigt og særdeles rummelig indvendigt.

Komfort.

Et pladsvidunder på højt niveau. Golf Sportsvan tilbyder meget plads til hele familien og en masse bagage. Derudover kan du med den forhøjede siddeposition nyde et bedre overblik under kørslen og kan stige mere komfortabelt ind og ud.

 • Klapborde.

  Bord, klap dig op.

  Fra udstyrsvarianten Comfortline gør opbevaringslommer og klapborde på forsædernes ryglæn køreturen endnu mere komfortabel for passagererne bagi.

 • Opbevaringsrum.

  Hav det vigtigste i øjenhøjde og inden for rækkevidde.

  Enten i det praktiske opbevaringsrum på instrumentpanelet eller i de mange andre rum, der er lette at nå. Helt særligt: Handskerummet med køling til rejseproviant hører til standardudstyret.

 • Opbevaringsrum i dørene.

  Altid et andet sted. Men alting på rette plads.

  Opbevaringsrummene i dørene giver plads til små ting, så du kan finde alting i stedet for at bruge lang tid på at lede.

 • Siddekomfort.

  I Golf Sportsvan kan du nyde endnu mere siddekomfort.

  Den forhøjede siddeposition giver dig bedre overblik under kørslen og letter ind- og udstigningen. Dine passagerer kan gøre sig det bekvemt med armlæn og fleksibelt bagsæderyglæn.

  Læs mere
 • ergoActive sæde.

  Når du vil forkæle ryggen.

  Dit nye yndlingssted? Altid der, hvor du er: 14-vejs-indstillingen til ergoActive-sædet (ekstraudstyr) giver dig mulighed for en imponerende siddekomfort. Du kan på en komfortabel måde tilpasse førersædet til din statur og på den måde aflaste ryggen. Det innovative sæde har integreret massagefunktion og sædevarme.

  Læs mere

Design.

Kør med stil. Golf Sportsvans design og interiør overbeviser med tidløs elegance.

 • Eksteriør.

  Gør indtryk med en sportslig fremtoning.

  Golf Sportsvans slægtskab er tydeligt. Den er typisk Golf, men alligevel sin egen. Det samlede udtryk er præget af dens alsidighed

  Læs mere
 • Interiør.

  Her kan du slappe af.

  Kabinen i Golf Sportsvan vil med sin eksklusive fornemmelse og gennemtænkte opbevaringskoncept vække begejstring hver eneste dag.

  Læs mere
 • Fælge.

  Det ser godt ud: Fælgprogrammet til Golf Sportsvan.

  Hvilken dæk-fælg-kombination, der giver din Golf Sportsvan det perfekte udseende, afhænger af øjnene, der ser. Letmetalfælgene understreger i alle tilfælde Golf Sportsvans sportslige natur.

  Læs mere
 • Læder af typen Vienna.

  Gå efter tidløs elegance.

  Du kan nyde den uforlignelige følelse af en eksklusiv atmosfære på alle køreture. For som ekstraudstyr kan du vælge eksklusivt læder- og mikrofleece-interiør til din Golf Sportsvan, blandt andet med sædevarme og et komfortabelt multifunktionsrat.

  Læs mere

Assistentsystemer.

Føl dig godt tilpas takket være teknik, der tænker for dig. I Golf Sportsvan tager intelligente førerassistentsystemer sig af din komfort og hjælper dig inden for rammerne af systemets begrænsninger med at håndtere kritiske situationer eller med helt at undgå dem.

 • "Park Assist"

  Lettere bliver parkering ikke.

  Med ekstraudstyret "Park Assist" bliver det til en leg at finde en parkeringsbås. På den måde kommer du komfortabelt frem til destinationen inden for systemets begrænsninger.

  Læs mere
 • "Blind Spot"-Sensor

  Bevar overblikket, selv når det går hedt for sig.

  ”Blind Spot”-sensoren (ekstraudstyr) advarer dig under kørslen inden for de systemmæssige grænser mod køretøjer i den blinde vinkel via LED'er i det pågældende sidespejl. Ved baglæns udkørsel fra en parkeringsbås overvåger udkørselsassistenten området bag din bil og advarer mod tværgående trafik.

  Læs mere
 • Automatisk afstandsregulering ACC og "Front Assist".

  Frihed til at køre og beskyttelse mod overraskelser

  Den automatiske afstandsregulering ACC (standard på Comfortline og Highline) hjælper dig inden for systemets begrænsninger med at holde afstand til den forankørende. "Front Assist" , som er standardudstyr, kan beskytte dig og dine omgivelser mod det uventede.

  Læs mere
 • "Trailer Assist"

  Lettere manøvrering – også med anhænger.

  Alle, der har prøvet at bakke med en anhænger, ved, hvor svært det kan være. Her er ekstraudstyret "Trailer Assist" en hjælp for dig. Du skal blot indstille den ønskede kørselsretning – så bakker assistenten din anhænger til det ønskede sted på en komfortabel måde (inden for systemets begrænsninger). Du skal bare give gas, bremse og holde øjnene åbne.

  Læs mere
 • Træthedsregistrering.

  Så trætheden ikke indhenter dig.

  Træthedsregistreringen bliver aldrig træt af at holde dig vågen. Den vurderer din kørestil og opfordrer dig til at tage en pause, hvis din måde at styre på afviger fra en koncentreret kørestil.

  Læs mere

Infotainment.

Udvid dit feel good-område fra sofaen og til din Golf Sportsvan. Med innovative infotainmentsystemer kan du nyde fremragende underholdning, netop som du kan lide det, og du er koblet bedst muligt op til fx at opdage nye områder.

 • Car-Net "Guide & Inform"

  Kør ikke længere uden internet.

  Ud af komfortzonen og på nye eventyr. Med Car-Net "Guide & Inform"* kan du finde spændende destinationer i nærheden, ledige parkeringspladser i det nærmeste parkeringshus eller den billigste tankstation i nærheden af dig. Desuden kan du få aktuelle trafikinformationer med mulighed for anbefaling af omveje uden om køer eller nyheder fra internettet.

  Læs mere
 • Car-Net "Security & Service"

  En beskyttelse for dig. Og din bil.

  Med tjenesterne Car-Net "Security & Service", der er ekstraudstyr, har du adgang til vigtige informationer om bilen. Nødopkaldsservice opretter inden for systemets begrænsninger automatisk forbindelse til Volkswagens nødopkaldscentral, hvis uheldet er ude. Med crashsensorerne videresendes din position og bilens data automatisk, og redningstjenesten informeres. Men du kan også anmelde en ulykke, du har set, manuelt ved hjælp af en knap på modulet med tre knapper.

  Læs mere
 • Car-Net App-Connect.

  Brug også dine apps i din Volkswagen.

  Du kan udvide dit cockpit: Med ekstraudstyret Car-Net App-Connect kan du betjene mange af dine personlige smartphoneapps på en nem, sikker og komfortabel måde via infotainmentsystemet i midterkonsollen. Afhængigt af din smartphonemodel kan du oprette forbindelse mellem den og infotainmentsystemet via MirrorLink®, Apple CarPlay™ eller Android Auto™ fra Google.

  Læs mere

Effektivitet.

Motorerne til Golf Sportsvan understøtter sportslig kørsel og lavt brændstofforbrug.

 • Motorer.

  Du kan nyde godt af stor trækkraft og samtidig et lavt forbrug.

  TSI-benzinmotorerne og TDI-dieselmotorerne* er optimeret til en stor kraftudfoldelse og samtidig et lavt forbrug, og de vil begejstre dig.

  Læs mere
 • Aktiv cylinderstyring ACT.

  En afbrydelse, der sparer brændstof.

  Den aktive cylinderstyring ACT holder hus med brændstoffet for dig. Når der ikke er behov for så stor en ydelse, vil du næppe lægge mærke til, at motoren kun kører på to cylindre. Det er muligt takket være cylinderfrakoblingen. På den måde kan du reducere brændstofforbruget markant.

  Læs mere
 • Adaptiv undervognsregulering DCC.

  Din undervogn vælger den rigtige indstilling.

  Den adaptive undervognsregulering DCC (ekstraudstyr) indstiller dæmperne permanent til den pågældende kørselssituation og kørebanens beskaffenhed. Du kan vælge mellem sportsligt, komfortabelt eller normalt afstemt dæmpning.

  Læs mere
 • Køreprofilvalg.

  Golf Sportsvan tilpasser sig til din kørestil.

  Vil du helst køre økonomisk eller sportsligt? Eller lægger du mere vægt på komfort? Med køreprofilvalget (ekstraudstyr) kan du tilpasse din bils køreegenskaber til din kørestil og til vej- og trafikforholdene.

  Læs mere