2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Golf R.

Når der ikke bare skabes fremskridt, men kæmpestore fremskridt på det teknologiske område.

Golf R er mere kraftfuld end nogensinde før og er et bevis på, hvor hurtig udviklingen er på det teknologiske område: Med en ydelse på 310 hk, et drejningsmoment på 400 Nm og sin DSG-dobbeltkoblingsgearkasse kombinerer den ægte forkærlighed for motorsporten med sportslige udstyrsdetaljer og imponerende præstationer.

Præstationer

Direkte fra racerbanen til vejen: Takket være det permanente 4MOTION-firehjulstræk og den kraftfulde TSI-motor med turboladning og direkte indsprøjtning kan du nyde en ekstraordinær køreoplevelse. Med den nye 7-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse kan du også nyde godt af effektiv acceleration uden tab af trækkraft.

Udstyr & design

Luksusklasseudstyr i motorsportslook og et tydeligt designsprog med R-specifikke features får din Golf R til at skille sig ud. Den lange række detaljer betyder også, at du kan vælge mellem forskellige udstyrsdetaljer.

Assistentsystemer

Intelligente førerassistentsystemer kan øge kørekomforten og hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer – eller endda helt at undgå dem.

Infotainment

Med en touchscreen, der er monteret som standard, bevægelsesstyret betjening (ekstraudstyr) og meget andet lever infotainmentsystemerne i Golf R op til høje krav.