2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Golf R Variant.

Mere plads til sportslige køreegenskaber. Golf R Variant.

Golf R Variant er mere kraftfuld end nogensinde før og er et bevis på, hvor hurtig udviklingen på det teknologiske område er: Med en ydelse på 310 hk og et drejningsmoment på 400 Nm kombinerer den et sofistikeret design med håndgribelige præstationer.

Præstationer

Direkte fra racerbanen til vejen: Takket være det permanente 4MOTION-firehjulstræk og den kraftfulde TSI-motor med turboladning og direkte indsprøjtning kan du nyde en ekstraordinær køreoplevelse. Med den nye 7-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse kan du også nyde godt af effektiv acceleration uden tab af trækkraft.

Udstyr & design

Luksusklasseudstyr i motorsportslook og et tydeligt designsprog med R-specifikke features får din Golf R Variant til at skille sig ud. Den lange række detaljer betyder også, at du kan vælge mellem forskellige udstyrsdetaljer.

Assistentsystemer

Intelligente førerassistentsystemer kan øge kørekomforten og hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer – eller endda helt at undgå dem.

Infotainment

Med en touchscreen, der er monteret som standard, bevægelsesstyret betjening (ekstraudstyr) og meget andet lever infotainmentsystemerne i Golf R Variant op til høje krav.