2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Du behøver kun at stoppe på tankstationen for at købe forfriskninger.

Kraftfuld og effektiv uden at gøre et stort nummer ud af det: Golf GTD imponerer med sportslighed, overlegne køreegenskaber og et klart design, som ikke behøver at gøre opmærksom på sig selv for at blive bemærket.

Udstyr & design

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Golf GTD. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Golf GTD er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller du bare ønsker at lytte til din egen musik, så byder din Golf GTD på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Golf GTD giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Golf GTD. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.