Den lille forskel

Længere rækkevidde end nogensinde før. Mere udstyr til en bedre pris. Og flere konfigurationsmuligheder for alle, der bevæger sig med tiden: Den nye e-up! gør elektrisk mobilitet endnu lettere. Og simpelthen endnu bedre.

Den nye e-up! har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

 

Rækkevidde

Mere end blot at komme frem til destinationen på el 

Opkoblingsmuligheder

e-up! + smartphone = love

Design

Helt klart ”e’”

Elektrificerende

 • e-up! in front of coloured wall
  e-up! in front of coloured wall

Mere end blot at komme frem til destinationen på el

 • e-up! in front of coloured wall
  e-up! in front of coloured wall

Tag en tur ud i det blå igen! Med bilens effektive elmotor skaber den nye e-up! både en længere rækkevidde og mere køreglæde i op til 260 km*.

*Rækkevidde efter gennemkørsel af cyklusser i henhold til Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure (WLTP). Den faktiske rækkevidde kan afvige i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, anvendelse af komfortforbrugere/andre forbrugere, udetemperatur, antal passagerer/last og topografi.

Opkoblingsmuligheder

 • maps + more dock display radio
  maps + more dock display radio

e-up! + Smartphone = Love

 • maps + more dock display radio
  maps + more dock display radio

Hvad har dine yndlingssange, aktuelle trafikinformationer og en telefonsamtale, mens du kører bil, til fælles? Godt gættet – din smartphone! Sammen med maps+more-basen* inklusive gratis, ny app til iOS og Android gør det den nye e-up! til en opkoblet bil på nul komma fem. Og med den standardmonterede radio ”composition phone” med seks højttalere er bilen også en rullende boombox. Du skal bare oprette forbindelse med din e-up! og din smartphone, og vupti. Slut med komplicerede displays. Just plug & play.

*Softwaren og holderen er ikke kompatible med alle smartphones. Du kan få mere information hos din Volkswagen partner.

Design

 • New e-up! 3-4 front
  New e-up! 3-4 front

Helt klart ”e’”

 • New e-up! 3-4 front
  New e-up! 3-4 front

Den nye e-up! er vores bevis på, at en lille bil kan klare store ting – og dét med et friskt og minimalistisk design. En af årsagerne til, at bilen præsterer, som den gør, er dens dynamiske elmotor. På lang afstand kan man genkende bilen på dens front med blå pynteliste og integreret Volkswagen logo samt på de iøjnefaldende LED-lygter med C-signatur.

Hvis du beslutter dig for den nye e-up! Med Style pakke, understreger en taglakering i enten sort eller hvid endvidere dit individuelle signaturlook – taglakeringen bliver suppleret af sorte eller hvide sidespejle, tonede sideruder bagi, tonet bagrude  og 15” letmetalfælge i designet blade. Til den nye e-up! kan du med en Style pakke som ekstraudstyr også tilvælge 16” letmetalfælge i designet upsilon.

Pakker

 • Radio and rear view
  Radio and rear view

Hele paletten

Den nye e-up! byder på flere features som en del af standardudstyret og koster samtidig mindre end tidligere. Praktisk og godt rustet: Nu er Lane Assist, vejskiltegenkendelse og de nye fuldgyldige hoved- og sideairbags og den nye sædebelastningsregistrering til bagsædepassagerer en del af bilens udstyr. Og fordi kombinationen af radioen composition phone med seks højttalere og maps+more er en del af bilens standardudstyr, har du altid det hele ved hånden og skal bare tænde for musikken og starte ruten – let’s drive!

Aktuelle tilbud og kampagner

Altid noget nyt: Oplev vores attraktive tilbud og kampagner til din næste Volkswagen.

Prøvekørsel

Vil du gerne opleve den nye e-up! live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.