Pris fra
174.995kr.
Elektrisk rækkevidde
op til 260km.
Hestekræfter
83hk.
Tophastighed
130km/t
Længde
3.600mm.
Bagagerumsvolumen
251 - 959l.

Køb din nye e-up! online

Længere rækkevidde end nogensinde før. Mere udstyr til en bedre pris. Og flere konfigurationsmuligheder for alle, der bevæger sig med tiden: e-up! gør elektrisk mobilitet endnu lettere. Og simpelthen endnu bedre.

--:--

Nyd den elektriske komfort når du sætter dig bag rattet i e-up!, der har en rækkevidde på op til 258 km.

Ude under den korte motorhjelm på e-up! ligger en 83 hk og 212 Nm stærk elmotor og en 1-trins transmission, der leverer en suveræn fremdrift og høj kørekomfort. Den momentstærke elmotor sikrer, at e-up! kan løbe fra 0 til 100 km/t på kun 11,9 sek., hvilket er mere end nok til at holde trit med hverdagens hektiske trafik.

Køb din nye e-up! med 7 nemme trin:

Køb din nye e-up! allerede nu 

  1. Vælg udstyr og farve på din nye e-up!
  2. Log-in eller opret et Volkswagen ID (kræver mailadresse)
  3. Vælg leveringssted. Du kan vælge mellem alle Volkswagens Danmarks danske forhandlere
  4. Vælg betaling og færdiggør din bestilling. Vi trækker 2.500 kr. på dit betalingskort
  5. Inden for 72 timer sender vi en mail med link til din slutseddel, der skal underskrives inden for 5 hverdage. 
  6. Du får besked, så snart din nye e-up! bliver sendt fra vores lager til den valgte forhandler. Vi vil kontakte dig med henblik på at overføre købesummen minus dit depositum på 2.500 kr. 
  7. Derefter kan du afhente din nye e-up! inden for 10 hverdage og køre glad hjem!

e-up! har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

 

Rækkevidde

Mere end blot at komme frem til destinationen på el 

Opkoblingsmuligheder

e-up! + smartphone = love

Design

Helt klart ”e’”

Elektrificerende

Mere end blot at komme frem til destinationen på el

Tag en tur ud i det blå igen! Med bilens effektive elmotor skaber e-up! både en længere rækkevidde og mere køreglæde i op til 260 km*.

*Rækkevidde efter gennemkørsel af cyklusser i henhold til Worldwide Harmonised Light Vehicles Test Procedure (WLTP). Den faktiske rækkevidde kan afvige i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, anvendelse af komfortforbrugere/andre forbrugere, udetemperatur, antal passagerer/last og topografi.

Opkoblingsmuligheder

e-up! + Smartphone = Love

Hvad har dine yndlingssange, aktuelle trafikinformationer og en telefonsamtale, mens du kører bil, til fælles? Godt gættet – din smartphone! Sammen med maps+more-basen* inklusive gratis, ny app til iOS og Android gør det e-up! til en opkoblet bil på nul komma fem. Og med den standardmonterede radio ”composition phone” med seks højttalere er bilen også en rullende boombox. Du skal bare oprette forbindelse med din e-up! og din smartphone, og vupti. Slut med komplicerede displays. Just plug & play.

*Softwaren og holderen er ikke kompatible med alle smartphones. Du kan få mere information hos din Volkswagen partner.

Design og udstyr

Helt klart ”e’”

e-up! er vores bevis på, at en lille bil kan klare store ting – og dét med et friskt og minimalistisk design. En af årsagerne til, at bilen præsterer, som den gør, er dens dynamiske elmotor. På lang afstand kan man genkende bilen på dens front med blå pynteliste og integreret Volkswagen logo samt på de iøjnefaldende LED-lygter med C-signatur.

Hvis du beslutter dig for e-up! Med Style pakke, understreger en taglakering i enten sort eller hvid endvidere dit individuelle signaturlook – taglakeringen bliver suppleret af sorte eller hvide sidespejle, tonede sideruder bagi, tonet bagrude  og 15” letmetalfælge i designet blade. Til e-up! kan du med en Style pakke som ekstraudstyr også tilvælge 16” letmetalfælge i designet upsilon.

Frihed til at køre som du vil med Clever 

Når valget falder på en ny elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen, skal du ikke bekymre dig om opladning, for det har vi allerede tænkt på for dig. Sammen med Clever, har vi nemlig sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. Når du køber ny elbil fra Volkswagen, får du en skarp pris på installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du lade din bil, alt det du vil, til en fast månedlig pris – både hjemme på Clevers ladeboks og ude på Clevers ladenetværk. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra første kilometer. 

Aktuelle tilbud og kampagner

Altid noget nyt: Oplev vores attraktive tilbud og kampagner til din næste Volkswagen.

Volkswagen Privatleasing

Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. 

Prøvekørsel

Vil du gerne opleve e-up! live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Dette vil måske også interessere dig

Elbil service

Elektrisk mobilitet i dag, i morgen og i fremtiden. Elektrisk mobilitet er ikke bare et spændende og intelligent koncept. Det er også med til at gøre livet nemmere. Et godt eksempel på det er vedligeholdelsen af en elbil: Du skal sjældnere på værksted med den, og så er vedligeholdelsesomkostningerne også lavere, når du så endelig er der.

Har din elbil alligevel brug for service? Her kan du finde informationer om alt det, du har brug for at vide om Volkswagen e-service.

Find din lokale Volkswagen Forhandler

Har du spørgsmål til modellen eller behov for rådgivning? Vores forhandlere er der for dig.

Alle Volkswagen modeller

Du vil se dig mere omkring? Her finder du en oversigt over alle Volkswagen modeller. Beslutningen er op til dig.