2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Gør en forskel, men fortsæt med at køre i en Golf.

Især på korte ture som fx i byområder er en komplet elektrisk drivlinje den ideelle løsning. Men du kan også godt køre væk fra byen i e-Golf. Den har en rækkevidde på 300 km. Den anførte rækkevidde er opnået ved kørecyklusser på rullefelter i henhold til New European Driving Cycle (NEDC). Den faktiske rækkevidde under realistiske forhold afviger fra dette resultat ved almindelig kørsel og er på ca. 200 km i gennemsnit. Rækkevidden afhænger desuden af kørestil, hastighed, brugen af komfortudstyr eller andet udstyr, udetemperaturen, antallet af personer i bilen/belastning, valg af køreprofil (Normal, ECO, ECO+) og terrænet.

Udstyr og Design

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige e-Golf. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Effektivitet

Din e-Golf klarer nutidens udfordringer og opfylder moderne menneskers behov: Den kraftfulde og næsten støjfri elmotor kombinerer imponerende accelerationer med økonomisk kørsel. Desuden kan du nemt oplade din e-Golf takket være intelligent opladningsstyring.

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din e-Golf byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din e-Golf giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Komfort

Føl dig veltilpas i din e-Golf. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.