2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Bare fortsæt. I alle retninger.

Tiguans iøjnefaldende design viser præcist, hvad bilen kan, og offroad-pakken (ekstraudstyr) bekræfter dette, hvad angår det visuelle udtryk og bilens funktionalitet. Og uanset hvor du kører hen, så er du sikret maksimal køreglæde og kontrol med de momentstærke motorer og firehjulstrækket 4MOTION (ekstraudstyr).

Fra

Fra

Tiguan PLUS.

Navnet siger det meste. Tiguan PLUS med kraftfuld og brændstoføkonomisk TDI-motor fås til en skarpere pris og med ekstra udstyr på husets regning. Værdi kr. 33.280,-. Glæd dig til standardudstyr som Adaptiv fartpilot og Front Assist med City Emergency Brake og få mere ud af turen med PLUS pakken, som du kan læse mere om her. Foruden PLUS pakken til Tiguan, er der også en prisbesparelse på min. kr. 20.000,- afhængigt af variant, når du køber Tiguan PLUS. Tiguan PLUS starter fra kr. 398.495,-

 • Discover Media

  Med navigationssystemet Discover Media får du 8” stor farve-touchskærm, hvorfra du nemt styrer al navigation og underholdning i bilen.

 • Nøglefri betjening inkl. el-bagklap med Easy Open

  Med nøglefri betjening behøver du ikke længere at tage bilnøglen op af lommen. Du starter let bilen ved tryk på en knap og åbner bilens bagklap med foden, hvis du har begge hænder fulde.

 • Sidespejle med el-klapfunktion

  Slut med skader på sidespejlene, når du skal igennem smalle passager, eller hvis du parkerer trafikerede steder.

 • Nyd den rene lyd.

  Få underholdningen leveret på køreturen med DAB+ og nyd den rene lyd, uanset hvad du elsker at lytte til.

Tiguan PLUS med TDI-motor

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Tiguan. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Man kan bare mærke, når det er tid til forandring.

  Har dens friske appeal betaget dig? Tiguan gør helt sikkert indtryk. Og ikke kun ved første blik.

  Læs mere
 • Der er steder, du gerne vender tilbage til igen og igen.

  Har du den slags favoritsteder? Kabinen i Tiguan er helt sikkert et af dem med de omhyggeligt afstemte materialer og et tydeligt designsprog, der fra første øjeblik skaber en feel-good-atmosfære.

  Læs mere
 • Det er rart at vide, hvor alsidig den kan være. Tiguan med offroad-pakke som ekstraudstyr

  Gør lige, hvad du vil. Vælg offroad-pakken (ekstraudstyr) – især hvis du leger med ideen om at køre ud, hvor de almindelige veje ophører. Tiguan er en kraftfuld maskine – både ved onroad- og offroad-kørsel.

  Læs mere
 • Du kan roligt pakke alt dit udstyr. Og mere til, hvis du har lyst.

  Skal du have mange ting med? Det er ikke noget problem i Tiguan. Mennesker med mange planer har brug for masser af plads. Tiguan har et stort bagagerum og et modulopbygget sædesystem, så du får endnu flere muligheder.

  Læs mere
 • Tiguan forbedrer udsynet takket være den høje siddeposition.

  Din trone i den urbane jungle. Tiguan byder på en høj siddeposition, så du har bedre udsyn over vejen. Vælg det sæde, der passer bedst til dig, fra det store udvalg af ekstraudstyr.

  Læs mere
 • Du indstiller ikke airconditionanlægget til varmt eller koldt – du indstiller det til feel good-position.

  Nyd din foretrukne temperatur med det automatiske Air Care Climatronic-anlæg i din Tiguan inklusive 3-zoners temperaturregulering. Det er standard i Comfort- og Highline og fås som ekstraudstyr til Trendline. Hold hovedet koldt.

  Læs mere
 • Du kan signalere dine intentioner med Tiguan. Med R-Line-pakken, der fås som ekstraudstyr.

  Du kan sætte nye standarder for design og sportslighed med din Tiguan – R-Line-pakken udgør et markant statement om intentionerne både indvendigt og udvendigt, som helt klart vil tiltrække sig opmærksomhed.

  Læs mere
 • Det første indtryk tæller – R-Line-eksteriørpakken (ekstraudstyr).

  Med R-Line-eksteriørpakken får din bil en komplet dynamisk fremtoning. Udstyret omfatter alle de udvendige highlights fra R-Line-pakken. Du kan også vælge de 20” aluminiumsfælge i designet Suzuka (ekstraudstyr).

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Tiguan byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Tiguan giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Tiguan er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Tiguan. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Hold tingene i perspektiv.

  Head-up-displayet (ekstraudstyr) viser vigtige kørselsinformationer som fx vejskilte og navigationsanvisninger direkte i førerens synsfelt lige foran forruden.

  Læs mere
 • Du kan få vist præcist de informationer, som du ønsker at se.

  Det innovative Active Info Display (ekstraudstyr) omfatter flere visningsprofiler, som giver skræddersyede informationer, der vises tydeligt og er tilgængelige til enhver tid.

  Læs mere
 • Denne bil giver dig en fornemmelse af tryghed.

  Tag plads i en SUV, som giver dig en fornemmelse af tryghed takket være bilens mange sikkerhedsfeatures, der omfatter airbags, automatisk multikollisionsbremse, proaktivt passagerbeskyttelsessystem og træthedsregistrering.

  Læs mere
 • Perfekt lyd hver gang.

  Ville du nogensinde have troet, at musik kunne lyde bedre i din bil end fra dit audiosystem derhjemme? DYNAUDIO Excite-soundsystemet (ekstraudstyr) er konstrueret specielt til akustikken i din bils kabine og leverer en lydoplevelse, som overgår forventningerne hos selv den mest inkarnerede musikelsker.

  Læs mere