Den perfekte minibus.

I mere end 30 år har Caravelle levet op til de højeste standarder inden for erhvervsmæssig persontransport og overbeviser med sit komfortable kabinedesign og topmoderne infotainmentsystemer kombineret med en avanceret og alsidig førerplads. Det lave brændstofforbrug gør samtidig Caravelle til den perfekte minibus ud fra et økonomisk perspektiv.

Alsidige detaljer.

Et udvalg af sædepakker, talrige opbevaringsrum og en lang række elektroniske funktioner gør Caravelle til den perfekte minibus.

Komfort til dig og dine passagerer.

Der er fokus på sædekomforten i Caravelle med opklappelige armlæn på førersædet, enkelt eller dobbelt sæderække, forskellige opbevaringsløsninger og forskellige sædeindstillinger. De mange forskellige funktioner sikrer høj sædekomfort. Fra den 4-sæders til den 9-sæders pakke finder du egnede konfigurationer til en lang række persontransportopgaver.

Glæd dig over optimalt udsyn

Energibesparende LED-forlygter (ekstraudstyr) og forlygtesprinklere sørger for godt udsyn. Bakspejl med afblænding giver ekstra beskyttelse mod ubehagelig blænding fra bagvedkørende.

Trådløst internettet i bilen.

Caravelle fås med trådløs internetadgang (ekstraudstyr), så du kan læse e-mails og finde information på internettet, mens du er på farten.

Imponerende ydelse.

Caravelle overbeviser med sin avancerede motorteknologi og sit særdeles lave forbrug. Firehjulstrækket 4MOTION og dobbeltkoblingsgearkassen DSG giver god køredynamik.

TDI-motorer

Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

Hver eneste motor giver dig særdeles lavt brændstofforbrug og maksimal køreglæde. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er særligt kraftfuld og samtidig økonomisk.

Caravelle, 2.0 l TDI-motor med 204 hk, brændstofforbrug i km/liter: Bykørsel fra 12,8 til 14,7, landevejskørsel fra 16,4 til 18,9, blandet kørsel fra 14,9 til 17,2. CO2-emission i g/km: Blandet kørsel fra 176 til 153. Energiklasse: B.

BlueMotion Technology

Spar mere brændstof.

Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de moderne Euro 6-motorer som standard udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

4MOTION-firehjulstræk

Sne og bjerge er ingen hindring.

4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel på våde veje, i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

Mere kørekomfort.

Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Lever op til de højeste forventninger.

Caravelle byder på moderne infotainmentsystemer samt innovative mobile onlinetjenester. Du forbliver opdateret på hele turen og når destinationen via den hurtigste rute.

Glæd dig over et behageligt kabineklima.

Moderne klimasystemer tilpasser temperaturen i kabinen på et øjeblik og sørger samtidig for kølig luft på varme dage. Endnu mere komfort opnås med en elopvarmet forrude (ekstra udstyr) og parkeringsvarme som standard.

Prøvekørsel

Vil du gerne opleve Caravelle live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Altid der for dig.

Med de standardmonterede sikkerhedssystemer i Caravelle er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there