2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Ekstraordinær. Traditionsrig. Beetle.

Den originale Boble talte til folks hjerter som ingen anden bil. Den nuværende Beetle fortsætter designikonets succeshistorie. Udfordrer forventningerne – kraftfuld, dynamisk og med masser af kant. Hvis du forbliver tro mod dig selv, er der ingen grund til, at du ikke skulle kunne forandre dig – det gælder også for et ikon.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Beetle. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Interiøret matcher til fulde bilens eksteriør.

  Interiøret matcher til fulde bilens eksteriør.

  Den nye Beetle har et imponerende design, og det gælder naturligvis også interiøret. Med klare former og iøjnefaldende linjer byder kabinen på et retrolook med et moderne twist. Beetle var og er jo nu en gang stadig en trendsætter.

  Læs mere
 • Nyd synet af det.

  Nyd synet af det.

  Hold fast i det – som standard fås rattet i den nye Beetle med lakeret dekor i bilens farve, som harmonisk matcher instrumentpanelet, som også er i bilens farve. En flot finish – og typisk for Beetle.

  Læs mere
 • Noget godt for øjet: fælge til Beetle.

  Noget godt for øjet: fælge til Beetle.

  Fælgene til Beetle har fået et moderne look med et hint til retrofans – Circle White og Circle Black – begge med traditionel krombelægning, lever helt sikkert op til deres smarte navne.

  Læs mere
 • En smuk udsigt. Selv når det er lukket.

  En smuk udsigt. Selv når det er lukket.

  Nyd det ekstra lys. Ekstra luft i kabinen. Flere muligheder – panoramavippe-/-skydetaget (ekstraudstyr) åbner op for en imponerende udsigt og et behageligt klima.

  Læs mere
 • Din Beetle kan få dit humør i vejret.

  Din Beetle kan få dit humør i vejret.

  Sæt din nye Beetle i det rette lys – ambientebelysningen i den nye Beetle fås i forbindelse med Fender®-soundsystemet (ekstraudstyr) og giver interiøret en særligt behagelig atmosfære.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Beetle byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Beetle giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Beetle er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Beetle. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Vælg den siddeposition, der passer dig bedst.

  Vælg den siddeposition, der passer dig bedst.

  Er du den sportslige eller den komfortable type? Den nye Beetle er ekstremt fleksibel, når det drejer sig om dine behov. Det gælder også sæderne, der kan fås i forskellige versioner efter dine ønsker og behov.

  Læs mere
 • Airconditionanlægget Climatronic.

  Skab det perfekte klima til din køretur.

  For varmt, for koldt eller et sted midt imellem? Det er ikke altid så ligetil at finde den rette temperatur, især når der er flere personer i bilen. Det tozoners airconditionanlæg Climatronic gør, at man godt kan lægge argumenterne på hylden.

  Læs mere
 • Hill Start Assist.

  Se elegant ud, når du sætter i gang i din nye Beetle. Selv på stigninger.

  Bjerge giver imponerende udsigter, men de stejle stigninger kan være noget af en udfordring. Det er ikke tilfældet for den nye Beetle, for den er udstyret med igangsætningsassistent som standardudstyr – så er det ingen sag at sætte i gang på en stigning.

  Læs mere

Udstyrsvarianter

 • Beetle er lige så ikonisk som altid, og sporty som aldrig før.

  Kørecomputer Plus - Klimaanlæg Climatronic - Multifunktionslæderrat - Navigationssystem Discover Media - Træthedsregistrering - 17" letmetalfælge "Circle" - Tågeforlygter med kurvelys - Dørhåndtag og sidepanel i bilens farve - Rudepyntelister og spejlkapper i krom - Instrumentpanel lakeret i bilens farve.