2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Beetle Cabriolet.

Beetle Cabriolet. Åben for alt. På kun 9,5 sek.

Oplev din helt egen form for personlig frihed i den nye Beetle Cabriolet – og ikke kun fordi taget kan åbnes på sekunder. Du kan også tilpasse bilens udstyr efter din egen smag. Og selv om solen ikke skinner, vil du stadig have et stort smil på læben – og ikke kun om sommeren.

Fra

Fra

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Beetle Cabriolet. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Åben eller lukket – interiøret er virkelig iøjnefaldende.

  Charmerende nostalgi møder præcis ergonomi i kabinen i den nye Beetle Cabriolet. Når alt kommer til alt, er interiøret i en cabriolet lige så vigtigt som eksteriøret.

  Læs mere
 • Noget godt for øjet: udbuddet af fælge til Beetle Cabriolet.

  Det er en smagssag, hvilke fælge, der passer bedst til din nye Beetle Cabriolet.

  Læs mere
 • Topløs på kun 9,5 sek. Alle er glade.

  Du vil elske den korte åbningstid. Kalechen på den nye Beetle Cabriolet kan åbnes på under 10 sek. – helt automatisk. På få sekunder får du humøret i vejret – helt automatisk.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Beetle Cabriolet byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Beetle Cabriolet giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Beetle Cabriolet er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Beetle Cabriolet. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Så dit infotainmentsystem forstår dig.

  Du kan også betjene infotainmentsystemet Discover Media i din nye Beetle Cabriolet med stemmekommandoer.

  Læs mere
 • En cabriolet, som giver dig komfort i hverdagen.

  En god bil opfylder sin ejers behov i hverdagen. Den nye Beetle Cabriolet er udstyret med praktiske hylder og funktioner, der gør din hverdag lidt nemmere.

  Læs mere
 • De ser godt ud. Og du ser bedre.

  De runde forlygter er et traditionelt element på Beetles charmerende front. Hvis du ønsker det, kan du også tilføje bixenonforlygter (ekstraudstyr) til din nye Beetle Cabriolet. De omfatter nærlys og fjernlys samt iøjnefaldende LED-dagskørelys i en enkelt funktionel enhed.

  Læs mere

Udstyrsvarianter

 • Beetle Cabriolet har sin eftertragtede kaleche. Samtidig giver den nye frontstødfanger sporty look til de ikoniske kurver

  Træthedsregistrering - Tågeforlygter med kurvelys - Rudepyntelister og spejlkapper i krom - Navigationssystem - Discover Media - Multifunktionslæderrat - Kørecomputer Plus - Klimaanlæg - Climatronic - Instrumentpanel lakeret i bilens farve - Dørhåndtag og sidepanel i bilens farve - 17" letmetalfælge "Circle".