2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Kom til forpremiere på Arteon.

Arteon

En aerodynamisk silhuet, rammeløse sideruder, et markant design af bagenden – Arteon begejstrer ikke kun ved første blik. Bilens langstrakte silhuet med lang akselafstand giver et umiskendeligt sidedesign – og fremragende komfort på alle pladser. Et særligt iøjnefaldende element er de rammeløse sideruder, der som et klassisk fastback-kendetegn giver et præg af eksklusiv elegance.

Hold dig opdateret.

Design

Touareg sætter nye standarder med sit udtryksfulde og fremtidsorienterede design. Indvendigt imponerer den med en lang række individualiseringsmuligheder.

 • Panoramaskyde-/vippetag med panoramatag bagest

  Frit udsyn til eventyr.

  Panoramaskyde-/vippetaget med panoramatag bagest (ekstraudstyr) giver en imponerende pladsfornemmelse og behageligt lys i din Touaregs kabine. Du får frisk luft, frit udsyn til himlen og følelsen af grænseløs frihed blot ved et tryk på en knap.

  Læs mere
 • Fælge

  Fælge, der forfører. Design, der bevæger.

  Touareg har fælge for enhver smag: fra dynamisk sportslige til stilfuldt elegante – fælgene supplerer perfekt din Touaregs udvendige design og bidrager til en imponerende fremtoning.

  Læs mere
 • Dekorindlæg

  Hvilke type dekorindlæg er du til?

  Atmosfæren i din Touaregs kabine præges i høj grad af dekorindlæggene. Efter ønske kan du vælge mellem forskellige udstyrslinjer, der gør din bils kabine endnu mere individuel og personlig.

  Læs mere

Rentekampagne på den nye Golf Sportsvan