• Pris fra729.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde57 km
  • Hestekræfter218 hk.
  • CO2-udslip30 g/km
  • Tophastighed222 km/t
  • Længde4.866 mm.
  • Bagagerumsvolumen565 - 1.632 l.

Arteon Shooting Brake eHybrid - Den ultimative fusion af stil og luksus i en stationcar

Marco Pavone, chef for Volkswagen eksteriør design fortæller: ”Vi har trukket taglinjen markant længere bagud og det samme gælder for de bageste sideruder. Hjulkasserne er blevet udvidet for at give Arteon Shooting Brake en meget kraftig skulderlinje. Dette skaber et indtryk en sportslig bil, selvom du har funktionalitet som i en 5-dørs bil. ” Hovedhøjden i Shooting Brake er øget med 11 mm ved forsæderne og 48 mm ved bagsæderne i forhold til den 5-dørs Arteon fastback.

Arteon Shooting Brake kører også på strøm.

eHybrid betyder nemlig, at Arteon Shooting Brake er en plug-in hybrid Det vil sige, at Shooting Brake kan oplades med en ladestander ligesom det også er muligt at tanke brændstof. Arteon Shooting Brake eHybrid skaber således en kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor.

Highlights i Arteon Shooting Brake eHybrid

Nærbillede af eHybrid mærket bagpå en Volkswagen bil

Design

Arteon er kendt for sit elegante og luksuriøse design. Og Arteon eHybrid er ingen undtagelse. Den sportlige limousine leverer et klart statement.

Læs mere om designet i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

Digital komfort

I Arteon eHybrid er der fokus på din komfort. Også når det kommer til den digitale komfort. Intuitive knapper, berøringsfølsomme overflader og et multifunktionslæderrat i læder er blandt de features, som gør køreturen lidt mere komfortabel

Læs mere om den digital komfort i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

Assistentsystemer

I Arteon Shooting Brake eHybrid er der ikke sparet på noget. Heller ikke når det kommer til din sikkerhed. Med sine mange assistentsystemer sørger Arteon eHybrid for at få dig trygt frem til din destination, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde turen.

Læs mere om assistentsystemerne i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

Mand sidder i Plug-in Hybrid VW Arteon Shooting Brake eHybrid og styrer navigationen

Byg din Arteon Shooting Brake eHybrid

Clever ladestation til elbil monteret på væggen ved indkørslen til et hjem

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Vi har gjort det nemt for dig at lade din Arteon Shooting Brake eHybrid. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. 

Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks og få automatisk elafgiftsrefusion. Du bestemmer - og uanset hvad, kører du med på Danmarks største ladenetværk.

Dette vil måske også interessere dig.