Arteon Shooting Brake eHybrid

Pris fra
584.995kr.
Elektrisk rækkevidde
56 - 57km
Hestekræfter
218hk.
CO2-udslip
30g/km
Tophastighed
222km/t
Længde
4.866mm.
Bagagerumsvolumen
565 - 1.632l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.900kg.

Arteon Shooting Brake eHybrid - Den ultimative fusion af stil og luksus i en stationcar

Fra B-stolperne og bagud adskiller den Arteon Shooting Brake sig fra den velkendte 5-dørs fastback-version, der blev introduceret i 2017.

Marco Pavone, chef for Volkswagen eksteriør design fortæller: ”Vi har trukket taglinjen markant længere bagud og det samme gælder for de bageste sideruder. Hjulkasserne er blevet udvidet for at give Arteon Shooting Brake en meget kraftig skulderlinje. Dette skaber et indtryk en sportslig bil, selvom du har funktionalitet som i en 5-dørs bil. ” Hovedhøjden i Shooting Brake er øget med 11 mm ved forsæderne og 48 mm ved bagsæderne i forhold til den 5-dørs Arteon fastback.

Arteon Shooting Brake kører også på strøm.

eHybrid betyder nemlig, at Arteon Shooting Brake er en plug-in hybrid Det vil sige, at Shooting Brake kan oplades med en ladestander ligesom det også er muligt at tanke brændstof. Arteon Shooting Brake eHybrid skaber således en kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor.

 

Arteon Shooting Brake eHybrid fås fra kr. 584.995*

Arteon Shooting Brake eHybrid kommer fra kr. 584.995,-* og er til dig, der er på udkig efter en plug-in hybrid, ikke vil gå ned på stil, elegance og luksus men samtidige ønsker en rummelig bil. Ønskes Arteon Shooting Brake i en endnu mere sportlig udgave er det også muligt at købe Arteon Shooting Brake eHybrid i en R-Line udgave. Valget er dit!

Hent priser for Arteon Shooting Brake eHybridÅbner et eksternt link

*Arteon 1,4 TSI eHybrid Elegance 218 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 76,9 km/l. CO2-udslip: 31 g/km. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Highlights i Arteon eHybrid

Design

Arteon er kendt for sit elegante og luksuriøse design. Og Arteon eHybrid er ingen undtagelse. Den sportlige limousine leverer et klart statement.

Læs mere om designet i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

Digital komfort

I Arteon eHybrid er der fokus på din komfort. Også når det kommer til den digitale komfort. Intuitive knapper, berøringsfølsomme overflader og et multifunktionslæderrat i læder er blandt de features, som gør køreturen lidt mere komfortabel

Læs mere om den digital komfort i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

Assistentsystemer

I Arteon Shooting Brake eHybrid er der ikke sparet på noget. Heller ikke når det kommer til din sikkerhed. Med sine mange assistentsystemer sørger Arteon eHybrid for at få dig trygt frem til din destination, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde turen.

Læs mere om assistentsystemerne i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

Byg din Arteon Shooting Brake eHybrid

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Skal opladningen gå hurtigt, kan du vælge en ladeboks, fx fra Clever som vi samarbejder med om at udvikle gennemtænkte ladeløsninger. 

Det får du med Clever Unlimited

  • Ubegrænset opladning hjemme
  • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
  • Installation af intelligent ladeboks med fast kabel
  • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.