1

Arteon Shooting Brake eHybrid

Tilbydes udelukkende som lagermodel. Kontakt din lokale Volkswagen forhandler for mere information.

Tilbydes udelukkende som lagermodel. Kontakt din lokale Volkswagen forhandler for mere information.

  • Elektrisk rækkevidde57 km
  • Hestekræfter218 hk.
  • CO2-udslip30 g/km
  • Tophastighed222 km/t
  • Længde4.866 mm.
  • Bagagerumsvolumen565 - 1.632 l.

  Arteon Shooting Brake eHybrid - Den ultimative fusion af stil og luksus i en stationcar

  Fra B-stolperne og bagud adskiller den Arteon Shooting Brake sig fra den velkendte 5-dørs fastback-version, der blev introduceret i 2017.

  Marco Pavone, chef for Volkswagen eksteriør design fortæller: ”Vi har trukket taglinjen markant længere bagud og det samme gælder for de bageste sideruder. Hjulkasserne er blevet udvidet for at give Arteon Shooting Brake en meget kraftig skulderlinje. Dette skaber et indtryk en sportslig bil, selvom du har funktionalitet som i en 5-dørs bil. ” Hovedhøjden i Shooting Brake er øget med 11 mm ved forsæderne og 48 mm ved bagsæderne i forhold til den 5-dørs Arteon fastback.

  Arteon Shooting Brake kører også på strøm.

  eHybrid betyder nemlig, at Arteon Shooting Brake er en plug-in hybrid Det vil sige, at Shooting Brake kan oplades med en ladestander ligesom det også er muligt at tanke brændstof. Arteon Shooting Brake eHybrid skaber således en kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor.

   

  Highlights i Arteon eHybrid

  Nærbillede af eHybrid mærket bagpå en Volkswagen bil

  Design

  Arteon er kendt for sit elegante og luksuriøse design. Og Arteon eHybrid er ingen undtagelse. Den sportlige limousine leverer et klart statement.

  Læs mere om designet i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

  Digital komfort

  I Arteon eHybrid er der fokus på din komfort. Også når det kommer til den digitale komfort. Intuitive knapper, berøringsfølsomme overflader og et multifunktionslæderrat i læder er blandt de features, som gør køreturen lidt mere komfortabel

  Læs mere om den digital komfort i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

  Assistentsystemer

  I Arteon Shooting Brake eHybrid er der ikke sparet på noget. Heller ikke når det kommer til din sikkerhed. Med sine mange assistentsystemer sørger Arteon eHybrid for at få dig trygt frem til din destination, så du ikke behøver at tænke på andet end at nyde turen.

  Læs mere om assistentsystemerne i Arteon Shooting BrakeÅbner et eksternt link

  Mand sidder i Plug-in Hybrid VW Arteon Shooting Brake eHybrid og styrer navigationen
  Clever ladestation til elbil monteret på væggen ved indkørslen til et hjem

  Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

  Vi har gjort det nemt for dig at lade din Golf eHybrid. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. ​

  Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt kan du lade ubegrænset på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter.