Transporter Ladvogn

Perfekt forberedt til al slags arbejde.

Transporter løfter præstationerne til nye højder: Mere tungt udstyr, mere udrustning, mere gods, flere arbejdskræfter. Det modulopbyggede koncept giver mulighed for en perfekt tilpasning til behovene, når det gælder lad, udstyr og plads til passagerer. Undervognen kan som ekstraudstyr fås med affjedring til dårlige veje og støddæmpning til løst underlag.

Opgrader din Transporter.

Vælg mellem to udstyrspakker og forkæl dig selv med lidt ekstra luksus på turen. Vælg mellem Sikkerhedspakken og Infotainmentpakken. Begge til fordelagtig pris, når du køber din nye Transporter.

Få Sikkerhedspakken til kr. 5.868,- når du køber din nye Transporter.

  • Adaptiv fartpilot inkl. City Emergency Brake
  • Mulitifunktionslæderrat inkl. Lædergearknop
  • Kørecomputer Plus inkl. Træthedsregistrering
  • Side- og hovedairbag foran

Forberedt på enhver opgave.

Transporter Ladvogn er baseret på et modulopbygget system, der gør det muligt at opnå den perfekte konfiguration af lad og udstyr. Den har også plads til op til seks personer.

Lige så fleksibel som dine behov.

Transporter Ladvogn fås med enkelt- eller dobbeltkabine samt et udvalg af forskellige lad og akselafstande, der opfylder dine specifikke behov.

Beskyt din last

Rigelig opbevaringsplads, robust ladbeklædning og udstyr til sikring af din last gør Transporter Ladvogn til den perfekte allrounder i dit daglige arbejde.

Praktisk førermiljø.

Transporter er designet til at vise sit værd i hverdagen. Talrige detaljer forvandler kabinen til en perfekt organiseret arbejdsplads, og ekstra opbevaringsrum giver endnu større frihed.

Når man stiger ind i Transporter, mærker man straks den store erfaring, som den sjette generation bygger på. Alt er logisk placeret, inden for rækkevidde og af førsteklasses forarbejdning. Individuelle indstillingsmuligheder giver føreren den perfekte siddeposition.

Når sædefladen på det dobbelte passagersæde klappes op, giver det adgang til et ekstra opbevaringsrum, fx til værktøj.

Prøvekørsel

Vil du gerne opleve Transporter ladvogn live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer. Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.

Service- og Reparationsabonnement

MinVolkswagen Fleet

Holder din forretning godt kørende

Er du nysgerrig?

Fordele for din forretning

  • Grønnere kørsel
  • Overblik over køretøjer
  • Optimering af flådens levetid
  • Holder din forretning kørende

Volkswagen Forsikring.

Hos Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer i samarbejde med If. If er Nordens største forsikringsselskab, som til daglig betjener mere end 3 millioner privatkunder i Norden. If har nogle af markedets bedste dækninger som du har mulighed for at købe til din varevogn via dit Volkswagen ErhvervsCenter.

Et sikkert valg.

Volkswagen Forsikring – i samarbejde med If

Når du køber en varevogn hos et Volkswagen ErhvervsCenter, kan du også købe bilkaskoforsikringen, Intro Super. Intro Super fås både til helt nye biler og til brugte biler, så længe de ikke er ældre end 5 år.
Med Volkswagen Forsikring har du muligheden for at tilknytte forsikringen til din finansiering/leasing kontrakt via Volkswagen Finans, så det hele er samlet på én og samme regning.

Hør om mulighederne i dit ErhvervsCenter.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there