En blå VW ID.4 parkeret ved siden af et gråt, moderne hus, mens den lades op ved en ID. Charger-wallbox. Der er mange træer i baggrunden.
1

Den komplet eldrevne ID.4

ID.4 blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

ID.4 blev den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

  • Pris fra394.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde507 - 525 km.
  • Hestekræfter174 - 265 hk.
  • Tophastighed160 km/t
  • Længde4.584 mm.
  • Bagagerumsvolumen543 – 1.575 l.

  Den 100 % elektriske SUV ID.4

  Et helt nyt pladskoncept, elektriske præstationer, der begejstrer, og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

  Oplev den populære elektriske SUV ID.4 hos din Volkswagen forhandler. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

  Vind en ID.4 og andre lækre præmier i Volkswagen JuleQuiz

  Det er december og tid til at quizze og hygge. Tilmeld dig nu og svar på spændende spørgsmål om Volkswagen hver eneste dag indtil jul. Hvem ved? Måske det bliver dig, der løber med hovedpræmien - den 100 % elektriske ID.4 (værdi kr. 426.880).

  Du kan også vinde et rejsegavekort til Profil Rejser på kr. 10.000. Og så er der naturligvis også 24 lækre dagspræmier på spil i årets JuleQuiz. Vi glæder os til at quizze med dig!

  Tilmeld dig Volkswagen JuleQuizÅbner et eksternt link

  *Præmiernes samlede værdi: ca. kr. 455.200. Konkurrenceperiode: 1/12 - 24/12. For deltagelse: Min. 18 år, dansk bopæl og afgivelse af marketingsamtykke til Volkswagen.

  --:--
  White VW ID.4 in front of a field, girl runs past with model plane

  Ydelse og rækkevidde

  El bringer dig videre

  Hvid elbil VW ID.4 med trailer på set fra siden.

  Anhængertræk

  Gearet til dit gear

  Nærbillede af opladningen på en blå VW ID.4.

  Komplet eldrevet køreglæde: ID.4

  ID.4 kombinerer det bedste fra to verdener: Som den første Volkswagen kombinerer den styrken fra en SUV med den elektriske køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

  Nyheder om ID.4

  Nye privatleasingpriser på ID.4

  Den elektriske ID.4 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet kombineret med det karakteristiske SUV-format. Glæd dig til mere fleksibilitet, komfort og dynamik. Og så kommer ID.4 til nye attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.4 i 48 måneder.

  Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske ID.4 til kr. 4.699,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

  *ID.4 Pro 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 165 Wh/km. Rækkevidde 531 km. Fra 4.699 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 81.988. Totaludgift v/48 mdr: kr. 251.152,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

  Beregn din rækkevidde og ladetid i en ID.4

  Rækkevidde og ladetid i en elbil er afhængige af en lang række faktorer, som alle spiller ind på den samlede rækkevidde og ladetid, som en elbil kan opnå. Med vores rækkevidde- og ladetidsberegnere har vi forsøgt at gøre det hele en smule lettere at blive klog på.

  Samtidig har du også mulighed for at blive klogere på, hvilke faktorer der påvirker rækkevidden og ladetiden i din elbil både negativt og positivt. Vælg en model, udfyld dine karakteristika, sæt en udendørstemperatur og få en indikation af, hvor langt du kan køre, før der er behov for opladning - og hvor lang tid opladningen kommer til at tage.

  Prøv rækkeviddeberegneren
  Prøv ladetidsberegneren

  Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

  Med ID.4 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnemnt inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

  *Gælder ikke ID. Buzz og ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

  **Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår her Åbner et eksternt link.

  Lær din ID. at kende

  En Volkswagen ID.-model er innovativ og højteknologisk. Det kan derfor være svært at kende til alle bilens smarte funktioner. Det har vi forsøgt at gøre lidt nemmere for dig.

  Vi har lavet et univers af videoer og viden om teknologien bag ID.-modellerne, opladning, rækkevidde, batterier til elbilen og meget mere, så du kan få mest ud af din Volkswagen ID..

  Du kan blandt andet se videoen her omkring maksimering af rækkevidde, så du ved hvordan du kan få længst mulig rækkevidde ud af din ID.-model. Se meget mere om din ID.-model på nedestående link.

  Se alle videoerne her

  --:--
  Volkswagen ID.-tutorial video: Maksimering af rækkevidde
  ID.4 VAN

  VW ID. 4 VAN

  Din luksuriøse værktøjskasse på hjul, som kombinerer luksus og rummelighed med ren køreglæde. VW ID. 4 VAN er en del af Volkswagen ID. familien og er dermed 100 % elektrisk. Med denne VAN får du adgang til de nyeste assistentsystemer og masser af kørekomfort. 

  ID. 4 VAN er større end den ser ud og kan dække mange forskellige behov. Kan opleves hos din lokale forhandler. 

  Læs mere om ID.4 VAN her

  Eksteriør & interiør

  Funktion i sin smukkeste form

  En urban SUV med et storladent designkoncept og en vendediameter som en lille bil: ID.4 viser, hvor attraktivt det kan være at køre i en elbil. Med formfuldendte 19” eller som ekstraudstyr 20” til 21” letmetalfælge, en tagræling til ekstra bagage, planforsænkede dørhåndtag for en bedre aerodynamik, som ekstraudstyr 3D-LED-baglygter med dynamisk blinklys og et andet helt specielt highlight; nemlig lyslinjen (ekstraudstyr), der foran og bagpå er ført hen til det nydesignede Volkswagen logo.

  Velkommen til dit Open Space

  Interiøret i ID.4 er designet så intelligent og rummeligt, at det giver dig og din familie en imponerende pladsfornemmelse. Det vil du bemærke, med det samme du sætter dig ind. Her er masser af benplads, en variabel midterkonsol og komfortable sæder, der som ekstraudstyr fås med elektrisk indstilling og memoryfunktion. Herudover fås bilen med et op til 12” (30,5 cm) stort central touchdisplay og multifunktionsrat med touchbetjening og vibrationsfeedback. Ambientebelysningen i farver efter dit valg understreger den loungeagtige karakter. Sammen med panoramasoltaget, der fås som ekstraudstyr, vil det gøre din køretur til en afslappende oplevelse.

  Til Interiørpakkerne Style

  Til komfortpakkerne