Sæsonkampagner

Gør bilen klar til sæsonen

Her på siden holder vi dig opdateret med vores sæsonbetonede servicekampagner. Gør bilen klar til vinterens strabadser, sommerens ture sydpå eller efterårets lumske vejforhold.

Kør årstiden trygt i møde med vinterdæk

Vi går en koldere tid i møde, og ligesom dig selv skal din bil også klædes godt på til vinteren. Ved at skifte til vinterhjul, får din bil en støre kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have et ordentligt vejgreb, selv når sneen falder og vejene bliver glatte.

Når temperaturen daler og ligger fast på 7 grader, er vejtemperaturen så lav, at du anbefales at skifte til vinterdæk. Slip for at blive overrasket over sne og glatte veje, og vær på forkant med årstiden med et hjulskifte. Så er du godt kørende - hele året rundt!

Bestil tid på værkstedetÅbner et eksternt link
Se udvalg af vinterkomplethjul til din VolkswagenÅbner et eksternt link

Få installeret MinVolkswagen, når du er på værkstedet

MinVolkswagen er den direkte forbindelse mellem dig, din bil og dit værksted på din smartphone. ​Med appen MinVolkswagen kan du se detaljer om bl.a. bilens tilstand og din kørselsadfærd. I appens besked-funktion kan du chatte med dit værksted.

MinVolkswagen koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge. MinVolkswagen fås til de fleste Volkswagen modeller produceret fra 2010 og frem.

Test om din bil kan få MinVolkswagenÅbner et eksternt link