Sæsonkampagner

Er alt som det skal være?

Vi har lavet tre forskellige sæsonpakker, der gennemgår din bil på en række punkter. Så er du sikkert på vej hele året. Spørg os gerne om Dialogmodtagelse, når du afleverer din bil. Så giver vi dig en gennemgang af bilen i forbindelse med et serviceeftersyn, uden at det koster dig noget. 

Gør bilen klar til sommeren med et Sommertjek

Sommeren er lige om hjørnet, så det er tid til, at bilen bliver helt sommerklar. Med Sommertjek gennemgår vi din Volkswagen, så hele familien kan komme godt og sikkert på tur, uanset hvor turen går hen. Vi kontrollerer en række punkter i både motorrum, undervogn, elektronikken og kabinen. Så kommer du sikkert på vej.

Sommertjek tilbydes hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere til en garanteret makspris på 299 kr.* til om med 1. august 2021.

Hold luften sund, frisk og kølig i kabinen

Hver dag sørger din bils aircondition- eller klimaanlæg for frisk, kølig luft i kabinen. Og med den rette pleje kan anlægget klare opgaven, uden at der opstår lugtgener og bakterier i kabinen. Bestil et Klimaservice eller Klimarens, så din bil igen er klar til at køle kabinen i de varme sommertemperaturer.

Klimaservice til 995 kr.*

Hos Volkswagen anbefaler vi også for optimal effekt og komfort, at du hvert andet år får serviceret dit aircondition- eller klimanlæg. Ved et Klimaservice får du bl.a. kontrolleret niveauet af kølemiddel og kontrolleret pollenfileret, hvorefter indblæsningstemperaturen testes. Klimaservice tilbydes til en garanteret makspris på kr. 995,- hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere til og med 1. august 2021.

Klimarens til 395 kr.*

En gang årligt anbefales det, at du plejer din bil med et Klimarens. Dette for at undgå både urenheder, bakterier og svampesporer. Ved et Klimarens desinficeres klimaanlægget og pollenfileret kontrolleres. Klimarens tilbydes til en garanteret makspris på kr. 395,- hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere til og med 1. august 2021.
 

*Bemærk: Priserne inkluderer ikke eventuelle ekstra eller tillægsydelser. Tilbuddet gælder både Volkswagen Personbiler og Volkswagen Erhvervsbiler. Gælder fra 01.06.2021 t.o.m. 01.08.2021.