Sæsonkampagner

Kør årstiden trygt i møde

Gør dig klar til vinteren med et Bremsetjek og hjulskifte

Vi sørger løbende for at lave sæsonpakker, der gennemgår din bil på en række punkter, der er relevante for den pågældende sæson. Så er du sikkert på vej hele året. Denne vinter er ingen undtagelse. Læs mere her på siden om, hvordan din bil kan blive klar til vinterens kulde og våde vejr. Du kan eksempelvis bestille et Bremsetjek til din Volkswagen til en garanteret maks. pris på kr. 695,-*.

*Bremsetjek med bremserens gælder hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere og gælder alle Volkswagen Personbiler og Volkswagen Erhvervsbiler. Prisen er en garanteret maks. pris og inkluderer ikke eventuelle ekstra ydelser. Gælder i perioden 15.10-2021 - 15.12.2021.

Bremsetjek med bremserens

Det vigtigste sikkerhedsudstyr på din bil er bremserne. Sørg for at de fungerer optimalt med et Bremsetjek med bremserens.

Hjulskifte

Ved at skifte til vinterhjul, får din bil en større kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have ordentligt vejgreb, selv når sneen falder og vejene bliver glatte.

Sørg for klart udsyn hele vinteren med nye vinduesviskere

I de mørke vintermåneder er et klart udsyn vigtigt for at opnå den højest mulige sikkerhed på din køretur. Derfor kan det være en god idé at udskifte vinduesbladene på din Volkswagen. Faktisk får du netop nu 20 % rabat på originale viskerblade fra Volkswagen.**

Bremsetjek med bremserens

Front Assist, airbags, ESC-antiudskridningssystem osv. Din Volkswagen har masser af sikkerhedsudstyr, som passer på dig og dine passagerer. Det vigtigste af dem alle er bremserne. Bremserne bliver tjekket ved et autoriseret serviceeftersyn, men vi anbefaler at supplere med et Bremsetjek, hvor bremserne bliver adskilt, renset og smurt. Det ikke kun sikrer optimal funktion, det forlænger også bremsernes levetid.

Et Bremsetjek med bremserens fås i perioden d. 15/10-15/12 2021 til en garanteret maks. pris på kr. 695,-*. Her får du tjekket:

  • Kontrol af bremsevæskestand
  • Visuel kontrol af bremser (belægning, rør og slanger)
  • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

Bestil tid på værkstedetOpens an external link

*Bemærk: Bremsetjek med bremserens gælder hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere og gælder alle Volkswagen Personbiler og Volkswagen Erhvervsbiler. Prisen er en garanteret maks. pris og inkluderer ikke eventuelle ekstra ydelser. Gælder i perioden 15.10-2021 - 15.12.2021.

Hjulskifte - for et bedre vejgreb

Vi går koldere tider i møde, og ligesom dig selv skal din bil klædes godt på til vinteren. Ved at skifte til vinterhjul, får din bil en større kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have ordentligt vejgreb, selv når sneen falder og vejene bliver glatte.

Vejret i Danmark er uforudsigeligt og udover irritationen ved at blive overrasket af sne og glatte veje på sommer- eller slidte vinterhjul, så kan det også være livsfarligt. Derfor har vi altid en masse vinterhjul på lager, så du kan komme sikkert på vejene i al slags vejr. 
 
Vær på forkant med årstiden og book din tid til hjulskifte allerede nu. Så er du godt kørende – hele året rundt!

Sørg for klart udsyn hele vinteren med 20 % på nye vinduesviskere

I de mørke vintermåneder er et klart udsyn vigtigt for at opnå den højest mulige sikkerhed på din køretur. Derfor kan det være en god idé at udskifte vinduesbladene på din Volkswagen. Faktisk får du netop nu 20 % rabat på originale viskerblade fra Volkswagen hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere.**

Du bør betragte velfungerende vinduesviskere som en del af din Volkswagens sikkerhedsudstyr, som er med til at passe på dig og dine passagerer. Især nu, hvor vi kører den mørke og regnfulde periode i møde, er det vigtigt, at udsynet både fremad og bagud er i top. Vi ser frem til at byde dig velkommen og fortælle nærmere om udvalget af viskerblade til netop din Volkswagen.

Find din lokale Volkswagen ServicepartnerOpens an external link

**Gælder hos udvalgte Volkswagen Servicepartnere i perioden 15.10.2021 - 15.12.2021

Bestil tid på værkstedet

Vi står klar til at tage imod dig og din bil.