Garanti

Garanti på din nye Volkswagen

Alle nye Volkswagen modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring. 

2 års nyvognsgaranti: Viser der sig fejl i materiale eller fabrikation inden for to år efter bilens levering til køber, eller opstår der en eventuel nødsituation som følge af sådanne fejl, vil ethvert autoriseret Volkswagen-værksted i Europa afhjælpe fejlen uden beregning af reparationsomkostninger.

3 års lakgaranti: Volkswagen AG garanterer, at der i en periode af 3 år efter leveringen af bilen ikke viser sig produktionsfejl i den oprindelige lakopbygning på karrosseriet, herunder lakeret kofanger, spoiler og sidespejle.

12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring: Volkswagen AG garanterer endvidere, at der i en periode på 12 år efter levering af bilen ikke opstår indefra kommende gennemtæringsskader i det oprindelige karrosseri. Se i øvrigt Volkswagens generelle garantibestemmelser.

Garantibestemmelser for højvoltsbatteri

Har du en el- eller hybridbil så er dit højvoltsbatteri dækket af en separat garanti på 8 år eller 160.000 km – afhængig af hvad der kommer først. 

Garanti for rene elektriske biler (BEV)

Dit højvoltsbatteri er dækket af en garanti på 8 år eller 160.000 km. 

Garantien for nettobatterienergiindholdet omfatter:

  • 78 % v. 3 år eller 60.000 km.  
  • 74 % v. 5 år eller 100.000 km.
  • 70 % v. 8 år eller 160.000 km. 

Korrekt håndtering af batteriet kan være med til at bidrage til opretholdelse af batterikapaciteten og levetiden på lang sigt.

Garantibestemmelser