Garanti

Garanti på din nye Volkswagen

Alle nye Volkswagen modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring. 

2 års nyvognsgaranti: Viser der sig fejl i materiale eller fabrikation inden for to år efter bilens levering til køber, eller opstår der en eventuel nødsituation som følge af sådanne fejl, vil ethvert autoriseret Volkswagen-værksted i Europa afhjælpe fejlen uden beregning af reparationsomkostninger.

3 års lakgaranti: Volkswagen AG garanterer, at der i en periode af 3 år efter leveringen af bilen ikke viser sig produktionsfejl i den oprindelige lakopbygning på karrosseriet, herunder lakeret kofanger, spoiler og sidespejle.

12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring: Volkswagen AG garanterer endvidere, at der i en periode på 12 år efter levering af bilen ikke opstår indefra kommende gennemtæringsskader i det oprindelige karrosseri. Se i øvrigt Volkswagens generelle garantibestemmelser.

Garantibestemmelser for højvoltsbatteri

Har du en el- eller hybridbil så er dit højvoltsbatteri dækket af en separat garanti på 8 år eller 160.000 km – afhængig af hvad der kommer først. 

Garanti for rene elektriske biler (BEV)

Dit højvoltsbatteri er dækket af en garanti på 8 år eller 160.000 km. 

Garantien for nettobatterienergiindholdet omfatter:

  • 78 % v. 3 år eller 60.000 km.  
  • 74 % v. 5 år eller 100.000 km.
  • 70 % v. 8 år eller 160.000 km. 

Korrekt håndtering af batteriet kan være med til at bidrage til opretholdelse af batterikapaciteten og levetiden på lang sigt.

Garantibestemmelser

Garanti på din Volkswagen Personbil

Se garantibestemmelserÅbner et eksternt link

Garanti på din Volkswagen Erhvervsbil

Se garantibestemmelserÅbner et eksternt link

Plus2Dækning  - 2 års ekstra tryghed med fra start

Du kan tegne en Plus2Dækning, når du køber en fabriksny Volkswagen Personbil* og senest, når du får den leveret. Vi er klar til at udskifte og reparere, ikke bare i Danmark, men i det meste af Europa. Og uanset, hvor du skulle få brug for os, så kan du regne med originale reservedele og specialuddannede fagfolk. Skal du sælge din Volkswagen inden for de første 4 år, så kan du lægge Plus2Dækning og den medfølgende tryghed oveni prisen.

Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning kan kun tegnes ved samtidig køb af fabriksny Volkswagen Personbil. Aftalen skal indgås inden første indregistrering.
*Plus2Dækning kan ikke tegnes på Volkswagen Erhvervsbiler, herunder eksempelvis Caddy, California, Multivan eller Amarok. Se alle Volkswagen Erhvervsbilers modeller på www.volkswagen-erhvervsbiler.dk. Ved tvivl kontakt venligst din nærmeste forhandler.