En servicemedarbejder læner sig op ad en væg og holder en tablet i hånden

ID. Software 2.4-opdatering

Få mere at vide om udskiftningen af 12 V-batteriet og den nye 2.4- softwareopdatering.

Få mere at vide om udskiftningen af 12 V-batteriet og den nye 2.4- softwareopdatering.

Den næste opdatering til Volkswagen ID. – Et nyt 12 V-batteri og den nyeste ID. Software 2.4 er tilgængelig til din ID.

Hold din ID. opdateret med et nyt 12 V-batteri og nyd godt af fordele ved den nyeste software med softwareopdatering 2.4.

Fra uge 29 2022 inviterer vi løbende ID. kunder via email til at bestille en tid på værkstedet til softwareopdatering 2.4. Den nuværende software i din ID. er funktionel, og du kan derfor trygt vente med opdatering til efter din sommerferie.

Bestil tid på værkstedetÅbner et eksternt link

Vær opmærksom på at alt eftermonteret udstyr, som ikke er fabriksmonteret/originalt udstyr, kan gøre at bilen ikke kan gennemføre opdateringen eller at udstyret ikke er funktionsdygtigt efter en opdatering. Dette udstyr bør være frakoblet, inden bilen afleveres til opdatering.

Et 12 V-batteri til VW ID.
Hvad bliver der gjort på værkstedet?

Vi udstyrer din ID. med et nyt og teknologisk forbedret 12 V-batteri. Takket være den lavere interne modstand og de forbedrede elektrolytegenskaber er dette batteri endnu mere robust, og så har det en længere levetid.

Hvad omfatter ID. Software 2.4?

Den nye ID. Software 2.4 omfatter også en optimeret termostyring, som kan reducere det sekundære energiforbrug ved lave udetemperaturer og dermed øge rækkevidden for din ID.

Hvorfor er softwareopdateringer så vigtige?

Softwareopdateringer er vigtige for at holde din ID. opdateret med de nyeste digitale udviklinger fra Volkswagen. Det betyder, at du kan nyde godt af optimeringer, forbedringer af funktioner og apps samt nye apps.

En kvinde sidder på passagersædet i en VW ID.
--:--
We Connect

Alle ID.-modeller kan modtage over-the-air-opdateringer. En aktiv We Connect Start-aftale er påkrævet.

Opdateringsproces

Din Volkswagen partner vil forklare dig alt om processen ved installationen af softwaren i forbindelse med dit værkstedsbesøg.

En mand iført en rød jakke læner sig op ad sin VW ID.

Spørgsmål og svar

ID. Software 3.0-opdatering 

Med den nye over-the-air-opdatering ID. software 3.0 bliver din ID. udstyret med yderligere funktioner og optimeringer; eksempelvis forbedringer af opladnings- og energistyring, navigation samt stemmebetjening og meget andet.

En forudsætning for denne opdatering er ID. software 2.4-opdateringen på værkstedet med udskiftning af 12-volts-batteriet og en aktiv We Connect-aftale.

For at modtage ID. software 3.0 over-the-air-opdateringen kræves en gyldig We Connect-aftale og en Volkswagen ID-brugerkonto.