A grey VW Golf GTI with stylish accents and a tuned lowered suspension

Brugbar information om din Volkswagen

Fra dækviden til rejseforberedelser, fra WLTP til vejhjælp og assistance ved ulykke - denne side giver dig en lang række information om din bil, plus et par brugbare tips. Find ud af mere her. 

A man on a roof top enjoys the view of a city – WLTP test procedure

Nye standarder for forbrugsværdier

Hvad står WLTP for? Det skal vi forklare dig. Og desuden informere dig om nuværende forbrugsnormer og værdier i tests og på vejen såvel som detaljeret information om testproceduren.

Plej din Volkswagen.
Gode råd og en hjælpende hånd!

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Partner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

 

A VW car with a sporty VW rim – rim knowledge

Viden om fælge

Fælge giver dig mulighed for at opgradere din bil optisk efter dine egne ønsker. Uanset, om det drejer sig om fælge monteret fra fabrikken eller eftermonterede fælge – emnet fælg-/dækkombination giver anledning til mange spørgsmål. Find svarene og mange andre oplysninger om stål- og aluminiumsfælge her.

A VW service employee measures the tyre tread depth – tyre knowledge

Dækviden

Ved du, hvordan man måler dæktryk og profildybde, aflæser EU-dækmærkaten, eller hvornår det er tid at udskifte bilens dæk? Få mere at vide bilens dæk her.

A man is mounting a bike on the roof rack of his VW

Rejseforberedelser

Ferien er booket. Ruten er planlagt. Er bilen pakket? Klar til turen? Din rejse skal være noget helt særligt – det synes vi også. Med vores tips og rejsetjeklister kan du forberede dig selv og din bil til turen.

A woman is ready for her winter holiday and is getting her skis from the roof of her VW

På tur med børn og dyr og til udlandet

Med vores tips vil du være godt forberedt på ture med dine børn og dyr i ind- og udland. Her kan du læse mere om at vælge det rigtige børnesæde, det passende tilbehør til din hund og få information om din ønskedestination.

A woman checks the Car-Net App-Connect for her VW Golf 7

Teknisk leksikon

Hvad er CNG? Hvad bruger man Friløbsfunktionen til? Hvad er forskellen på Easy Entry og Easy Open? Leksikonet er lavet til at hjælpe dig med at forstå alt det tekniske og svare på de spørgsmål du måtte have vedrørende din bil.

A warning triangle on the road – Volkswagen Roadside Assistance for car accident or breakdown

Vejhjælp og assistance ved ulykke

Find ud af mere om vores råd, ydelser og servicer i forbindelse med ulykker og havarier – med dem vil du være godt forberedt og være sikker på at få hjælp, hvis du får brug for det.