Car-Net.

Forbundet på farten. Med Car-Net.

Oplev en ny dimension inden for komfort og infotainment med Car-Net. Det forbinder din bil med din smartphone og internettet, så du altid har adgang til nyttig og aktuel information. Systemet er intuitivt og brugervenligt, og du kan betjene det fra din smartphone eller din radios eller dit navigationssystems touchpad.

Guide & Inform.

Bedre informeret på farten.

Med Guide & Inform kan du få information om trafikforholdene og vejret i realtid fra onlinedatabaser og finde interessante destinationer såsom hoteller, restauranter eller de billigste tankstationer. Guide & Inform er gratis i tre år som en integreret del af navigationssystemerne "Discover Media" og "Discover Pro" (ekstraudstyr).

For at kunne anvende Car-Net tjenesterne, skal du indgå en særskilt aftale om et Car-Net abonnement med Volkswagen AG. Dit Car-Net abonnement vil i en begrænset periode fra bilens første indregistreringsdato være gratis, og efter udløbet af denne periode, kan du forlænge dit Car-Net abonnement mod betaling af et fast beløb. Du kan læse mere om Car-Net og priserne for Car-Net på volkswagen.com/Car-Net.

Mere om tjenesterne:

App-Connect.

Betjen apps via radioen eller navigationssystemet.

Smartphones har apps til enhver lejlighed. Med Car-Net App Connect kan du nu også bruge dem bag rattet: Se udvalgte apps på radioen eller navigationssystemet, og betjen dem via touchpadden eller bilens betjeningselementer. 

Mere om App-Connect

Tekniske krav.

For at bruge de mobile Car-Net-onlinetjenester i din bil skal du have det rette infotainmentsystem. Her kan du finde ud af, hvilke enheder, der er kompatible med hvilke tjenester. Alle de viste systemer understøtter Android Auto™ og Apple CarPlay™.

Guide & Inform
Hvis du vil benytte Car-Net Guide & Inform, skal du vælge navigationssystemet "Discover Media" eller "Discover Pro". Begge systemer kan også bruges med Car-Net App-Connect. De er udstyret med en 6,33" touchscreen med nærhedssensorer og navigationsfunktion med 2D- og 2.5D-kortvisninger samt to sd-kortlæsere. Den integrerede cd-afspiller afspiller audio-cd'er og MP3- og WMA-filer. Eksterne enheder kan tilsluttes via Bluetooth, AUX-IN eller USB-porten, der er kompatibel med iPhone og andre enheder.

App-Connect
Radien "Composition Media" er det rigtige valg til Car-Net App-Connect mobile onlinetjenester. Det omfatter en 6,33" touchscreen med nærhedssensorer, et MP3- og WMA-kompatibelt cd-drev og en sd-kortlæser. Eksterne enheder kan tilsluttes via Bluetooth, et AUX-IN-interface eller USB-porten i handskerummet, der er kompatibel med iPhone og andre enheder. 
Car-Net App-Connect fås også til navigationssystemerne "Discover Media" og "Discover Pro". De understøtter også funktionerne i Car-Net Guide & Inform.

Forbindelsesteknologier

Du har adgang til forskellige forbindelsesmuligheder alt efter hvilken tjeneste, du vil bruge.

Guide & Inform

  • Mobilt hotspot
    Forbinder navigationssystemerne "Discover Media" og "Discover Pro" med internettet via din smartphones mobile hotspot. Forudsætning: Et mobilabonnement med tilstrækkelig datamængde.
  • Volkswagen CarStick.
    UMTS CarStick bruger et separat SIM-kort til at levere sit eget trådløse hotspot, uafhængigt af smartphonens forbindelse. Kan kun anvendes med navigationssystemet "Discover Media". Dette SIM-kort er ikke inkluderet i leveringen og skal om nødvendigt købes af din mobilnetværksudbyder. Yderligere udgifter kan forekomme. Tekniske detaljer, udstyrsdetaljer og farver på de modeller, der er vist her, kan afvige fra land til land. 

App-Connect

  • USB-kabel
    Forbind din smartphone og din radio eller dit navigationssystem med et egnet USB-kabel for at bruge Car-Net App-Connect. Kablet følger med de fleste smartphones ved leveringen.

Har du flere spørgsmål om Car-Net?

Klik her for at få svarene:

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there