Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.
Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.
Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.

Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.

For os betyder mobilitet mere end ens egen bil – derfor vil vi gerne udvikle fremtidens mobilitetsløsninger sammen med dig.

Med Volkswagen We tilbyder vi en platform, hvor vi udbyder digitale tjenester og funktioner for alle, hvorved vi skaber et individuelt mobilitetstilbud for alle.

Der opstår et digitalt økosystem med mennesker i centrum – en et helt univers fyldt af digitale tjenester. Åbent for alle og tilgængeligt næsten overalt. 

Bliv en del af Volkswagen We. Det eneste du har brug for, er dit Volkswagen ID.                                

Volkswagen We. Digitale tjenester og mobilitetsfunktioner.

Volkswagen We tilbyder tjenester til din bil og giver derudover adgang til nye og innovative mobilitetsfunktioner. For eksempel:

  • kontantløs parkering og opladning af elbiler (We Charge), 
  • åbning af bilen for leveringstjenester og rengøring (We Deliver),
  • nem og bekvem parkering (We Park), 
  • vores fuldstændigt elektriske car-sharing-tilbud (WeShare),
  • den næste generation af mobile onlinetjenester (We Connect ).

Nye veje. Nye muligheder. Ny tjeneste. 

Volkswagen We-universet fortsætter med at vokse. Vi arbejder tæt sammen med stærke partnere, meget innovative start-ups og jer, vores kunder, for at udforske og teste nye veje, muligheder og mobilitetsbehov. På dette grundlag udvikler vi alle vores digitale tjenester og mobilitetsløsninger for at gøre dem så relevante, nyttige og bæredygtige som muligt.

Volkswagen Automotive Cloud 2020

Med lanceringen af det fuldstændigt elektriske ID.3 vil alle nye modeller fra og med 2020 være forbundet med Volkswagen Automotive Cloud. Teknisk set vil mange funktioner og tjenester først være mulige fra dette tidspunkt, for eksempel opdateringer til bilen og enkelte typer aktiverbart ekstraudstyr, som kan aktiveres i bilen.

Dine næste trin

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there