Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.
Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.
Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.

Volkswagen We. Mobilitet på en helt ny måde.

  1. Mobilitet på en helt ny måde

For os betyder mobilitet mere end ens egen bil – derfor vil vi gerne udvikle fremtidens mobilitetsløsninger sammen med dig.

Med Volkswagen We tilbyder vi en platform, hvor vi udbyder digitale tjenester og funktioner for alle, hvorved vi skaber et individuelt mobilitetstilbud for alle.

Der opstår et digitalt økosystem med mennesker i centrum – en et helt univers fyldt af digitale tjenester. Åbent for alle og tilgængeligt næsten overalt. 

Bliv en del af Volkswagen We. Det eneste du har brug for, er dit Volkswagen ID.                                

Volkswagen We. Digitale tjenester og mobilitetsfunktioner.

Volkswagen We tilbyder tjenester til din bil og giver derudover adgang til nye og innovative mobilitetsfunktioner1. For eksempel:

  • kontantløs parkering og opladning af elbiler (We Charge), 
  • åbning af bilen for leveringstjenester og rengøring (We Deliver),
  • nem og bekvem parkering (We Park), 
  • vores fuldstændigt elektriske car-sharing-tilbud (WeShare),
  • den næste generation af mobile onlinetjenester (We Connect 2).

Nye veje. Nye muligheder. Ny tjeneste. 

Volkswagen We-universet fortsætter med at vokse. Vi arbejder tæt sammen med stærke partnere, meget innovative start-ups og jer, vores kunder, for at udforske og teste nye veje, muligheder og mobilitetsbehov. På dette grundlag udvikler vi alle vores digitale tjenester og mobilitetsløsninger for at gøre dem så relevante, nyttige og bæredygtige som muligt.

Volkswagen Automotive Cloud 2020

Med lanceringen af det fuldstændigt elektriske ID.3 4 vil alle nye modeller fra og med 2020 være forbundet med Volkswagen Automotive Cloud. Teknisk set vil mange funktioner og tjenester først være mulige fra dette tidspunkt, for eksempel opdateringer til bilen og enkelte typer aktiverbart ekstraudstyr, som kan aktiveres i bilen.

Dine næste trin

Disclaimer by Volkswagen
1.
Tilgængeligheden af de anførte tjenester og tilbud kan variere fra land til land og er delvist afhængig af modellen, modelåret og bilens udstyr.
2.
For at kunne benytte We Connect-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal en separat We Connect- eller We Connect Plus-kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen på adressen www.portal.volkswagen-we.com og anvende tjenesterne i hele den aftalte gratisperiodes løbetid.
Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Ved brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt af Wi-Fi-hotspottet kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt Wi-Fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. 
Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  
Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information kan findes på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.
4.
Bilen er ikke i handlen endnu.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there