We Upgrade-funktionerne kan vælges og installeres i In-Car shoppen via displayet i din VW, hvis denne er opgraderingskompatible.
1
We Upgrade-funktionerne kan vælges og installeres i In-Car shoppen via displayet i din VW, hvis denne er opgraderingskompatible.
1
We Upgrade-funktionerne kan vælges og installeres i In-Car shoppen via displayet i din VW, hvis denne er opgraderingskompatible.
1

We Upgrade.
Forprogrammeret til din fremtid.

God fornøjelse i fremtiden! Efterfølgende.

We Connect2 er din introduktion til den nyeste generation af mobile onlinetjenester og serviceydelser i en lang række Volkswagen-modeller. Lige fra starten står der en lang række We Connect-tjenester til rådighed for dig, efter ønske med online-forbindelse. Efter engangsaktivering og registrering med din Volkswagen ID gør We Connect ikke kun din hverdag mere behagelig men også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen efter købet af den. Efterfølgende brugertilpasning helt efter dit behov. Det gøres meget let i din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-netbutikkenOpens an external link. Her kan du som primær bruger af We Connect se de tilgængelige "We Upgrade"1-funktioner til din bil og let købe dem online.

--:--

Din Volkswagen bliver ved med at lære: We Upgrade-funktioner til biler, der er forberedt til We Connect

Uanset om det er i T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo kan du, hvis du f.eks. mangler et navigationssystem, let tilkøbe funktionen.

Navigation: Få overblik over turen

Har du brug for bedre orientering? Aktivér efterfølgende navigationsfunktionerne til dit infotainmentsystem "Ready 2 Discover", og forøg bilens værdi med intuitiv navigation. Ved aktivering får du en integreret og intuitiv navigation med 2D-kort over Europa og adgang til specialdestinationer (POI’er). Disse funktioner står permanent til rådighed i bilen efter aktiveringen og er ikke knyttet til nogen internetforbindelse eller en We Connect-aftale. Foruden disse praktiske offline-funktioner har du i forbindelse med We Connect Plus-licensen også adgang til yderligere nyttige onlinetjenester. Således bliver du som primær bruger takket være onlinetrafikinformationerne informeret nærmest i realtid om ændringer og farer langs din strækning, og onlineruteberegningen sørger for en optimeret og forudseende navigation. Dit kortmateriale opdateres takket være onlinekortopdateringen ved valg af indstillingen „Del position“ i dit infotainmentsystem og opdateres i regelmæssige intervaller, så snart din bil er online.

Stemmebetjeningen kan aktiveres efterfølgende, og så kan du helt naturligt betjene din VW med din stemme.

Stemmebetjening3: "Hej Volkswagen"

Din Volkswagen forstår dig. Når du siger ”Hej Volkswagen”, starter du en naturlig dialog – og på den måde muliggøres sikker og komfortabel styring af udvalgte funktioner inden for telefoni, medier eller navigation. Aktivér hertil stemmebetjeningen til dit infotainmentsystem „Ready 2 Discover" 4 eller „Discover Media", og styr de mange funktioner i din bil med din stemme. Afhængigt af bilmodel og udstyr kan mange valgte bilfunktioner styres med stemmestyring. Du kan koncentrere dig helt om at køre og begynde at nyde dine køreture endnu mere.

We Upgrade – Hurtig og nem adgang til smartphone-data

App Connect5: Overfør dine apps til bilen

Med App-Connect overføres udvalgte apps og indhold direkte til displayet i infotainmentsystemet og kan nemt og overskueligt betjenes inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder to grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™ og Android Auto™ fra Google. Der er desuden mulighed for at anvende Apple CarPlay™ samt Android Auto™ fra Google som „We Upgrade“-funktion til navigationssystemet „Discover Media“ samt til „Ready 2 Discover” - også trådløst. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. 

Yderligere We Upgrade-funktioner til din Golf