We Upgrade – altid up-to-date
1
We Upgrade – altid up-to-date
1
We Upgrade – altid up-to-date
1

We Upgrade.
Forprogrammeret til din fremtid.

God fornøjelse i fremtiden! Efterfølgende.

We Connect 2 er din introduktion til den nyeste generation af mobile onlinetjenester og serviceydelser i den nye Golf. Efter ønske med internetfunktion lige fra starten står der en lang række We Connect-tjenester til rådighed for dig. Efter en engangsaktivering og efter at du har logget på med dit Volkswagen ID, gør We Connect ikke bare din hverdag mere behagelig, den bliver også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen, efter du har købt den. Efterfølgende brugertilpasning helt efter dit behov. Nemt og online. I din infotainmentsystemets In-car-shop. Her kan du som primær bruger af We Connect se de tilgængelige ”We Upgrade”1 funktioner til din bil.

Din Volkswagen bliver ved med at lære: We Upgrade-funktioner til den nye Golf

We Upgrade – Intuitiv stemmebetjening

Stemmebetjening: ”Hej Volkswagen

Din Golf forstår dig. Når du siger ”Hej Volkswagen”, starter du en naturlig dialog – og på den måde muliggøres sikker og komfortabel styring af telefonen, medier eller navigationen. Aktivér til dette formål stemmebetjeningen til dit navigationssystem ”Discover Media”, så kan du nemlig styre en lang række funktioner i bilen ved hjælp af din stemme. For afhængigt af bilens model og udstyr kan mange bilfunktioner styres med stemmen. Du kan koncentrere dig helt om at køre og begynde at nyde dine køreture endnu mere.

We Upgrade – Hurtig og nem adgang til smartphone-data

App Connect3: Overfør dine apps til bilen

Med App-Connect overføres udvalgte apps og indhold direkte til infotainmentsystemets display i din Volkswagen gennem en ledning, hvorefter du nemt og bekvemt kan betjene dem i dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder tre grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™, Android Auto™ fra Google og MirrorLink®. Apple CarPlay™ kan også bruges trådløst som ”We Upgrade”-funktion til navigationssystemet ”Discover Media”. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. 

We Upgrade – Automatisk skift mellem nær- og fjernlys, uden at blænde

Light Assist: Uden at blænde. I næsten alle situationer.

Fjernlysreguleringen ”Light Assist” sætter kørsel om natten i den nye Golf i et helt nyt lys. Med et kamera, der er indbygget bag forruden, kan Light Assist registrere modkørende og forankørende køretøjer inden for systemets rammer og automatisk skifte mellem nær- og fjernlys. Er det ikke gode udsigter?

Flerfarvet ambientebelysning: Indre ro.

Giv din nye Golf mere personlighed. Med udvidelsen af basis-ambientebelysningen kan du oplyse kabinen alt efter dit humør takket være farvevalget. Du kan oplyse kabinen med et blidt lys i op til 32 forskellige farver. Enten med et køligt eller et varmt farveklima, i oplyste byer eller om natten på mørke landeveje: På hver køretur kan du skabe den passende atmosfære for dig og dine passagerer.

We Upgrade – Stemningsfuld belysning i kabinen

We Upgrade. Gør du også?

Har du allerede den nye Golf og en gyldig We Connect-aftale? Så kan du som primær bruger af We Connect nu teste udvalgte funktioner gratis i en prøvemåned via In-Car-shoppen.

Disclaimer by Volkswagen
1.
For at kunne bruge We Upgrade-produkter skal du have et Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din legitimation som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din konto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har de nødvendige tekniske funktioner og hardwareinstallationer til den pågældende ”We Upgrade”. I infotainmentsystemets In-Car-shop kan den primære bruger se hvilke artikler fra We Upgrade, der fås til den pågældende bil. Til betalingsprodukter skal der angives et betalingsmiddel i We Connect-netbutikken https://shop.volkswagen-we.com. Købte og aktiverede ”We Upgrade”-funktioner bliver i bilen og kan ikke overdrages til andre biler.


2.
For at kunne benytte We Connect-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal en separat We Connect- eller We Connect Plus-kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen på adressen www.portal.volkswagen-we.com og anvende tjenesterne i hele den aftalte gratisperiodes løbetid.
Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Ved brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt af Wi-Fi-hotspottet kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt Wi-Fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. 
Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  
Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information kan findes på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.
3.
App-Connect omfatter teknologierne Apple CarPlay™, Android Auto™ og MirrorLink®. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. I denne forbindelse skal der også tages højde for, at nogle apps ikke tilbydes alle tre teknologier, og for at tilgængeligheden af disse teknologier kan variere fra land til land. Oplysninger om kompatibiliteten med smartphones findes for Apple CarPlay™ på https://www.apple.com/ios/carplay/, for Android Auto™ på https://www.android.com/intl/de_de/auto/ og for MirrorLink® på https://mirrorlink.com/. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there