We Upgrade – altid up-to-date
We Upgrade – altid up-to-date
We Upgrade – altid up-to-date

We Upgrade.
Forprogrammeret til din fremtid.

God fornøjelse i fremtiden! Efterfølgende.

We Connect er din introduktion til den nyeste generation af mobile onlinetjenester og serviceydelser i den nye Golf. Efter ønske med internetfunktion lige fra starten står der en lang række We Connect-tjenester til rådighed for dig. Efter en engangsaktivering og efter at du har logget på med dit Volkswagen ID, gør We Connect ikke bare din hverdag mere behagelig, den bliver også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen, efter du har købt den. Efterfølgende brugertilpasning helt efter dit behov. Nemt og online. I din infotainmentsystemets In-car-shop. Her kan du som primær bruger af We Connect se de tilgængelige ”We Upgrade” funktioner til din bil.

Din Volkswagen bliver ved med at lære: We Upgrade-funktioner til den nye Golf

We Upgrade – Intuitiv stemmebetjening

Stemmebetjening: ”Hej Volkswagen

Din Golf forstår dig. Når du siger ”Hej Volkswagen”, starter du en naturlig dialog – og på den måde muliggøres sikker og komfortabel styring af telefonen, medier eller navigationen. Aktivér til dette formål stemmebetjeningen til dit navigationssystem ”Discover Media”, så kan du nemlig styre en lang række funktioner i bilen ved hjælp af din stemme. For afhængigt af bilens model og udstyr kan mange bilfunktioner styres med stemmen. Du kan koncentrere dig helt om at køre og begynde at nyde dine køreture endnu mere.

We Upgrade – Hurtig og nem adgang til smartphone-data

App Connect: Overfør dine apps til bilen

Med App-Connect overføres udvalgte apps og indhold direkte til infotainmentsystemets display i din Volkswagen gennem en ledning, hvorefter du nemt og bekvemt kan betjene dem i dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder tre grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™, Android Auto™ fra Google og MirrorLink®. Apple CarPlay™ kan også bruges trådløst som ”We Upgrade”-funktion til navigationssystemet ”Discover Media”. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. 

We Upgrade – Automatisk skift mellem nær- og fjernlys, uden at blænde

Light Assist: Uden at blænde. I næsten alle situationer.

Fjernlysreguleringen ”Light Assist” sætter kørsel om natten i den nye Golf i et helt nyt lys. Med et kamera, der er indbygget bag forruden, kan Light Assist registrere modkørende og forankørende køretøjer inden for systemets rammer og automatisk skifte mellem nær- og fjernlys. Er det ikke gode udsigter?

Flerfarvet ambientebelysning: Indre ro.

Giv din nye Golf mere personlighed. Med udvidelsen af basis-ambientebelysningen kan du oplyse kabinen alt efter dit humør takket være farvevalget. Du kan oplyse kabinen med et blidt lys i op til 32 forskellige farver. Enten med et køligt eller et varmt farveklima, i oplyste byer eller om natten på mørke landeveje: På hver køretur kan du skabe den passende atmosfære for dig og dine passagerer.

We Upgrade – Stemningsfuld belysning i kabinen

We Upgrade. Gør du også?

Har du allerede den nye Golf og en gyldig We Connect-aftale? Så kan du som primær bruger af We Connect nu teste udvalgte funktioner gratis i en prøvemåned via In-Car-shoppen.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there