We Upgrade-funktionerne kan vælges og installeres i In-Car shoppen via displayet i din VW, hvis denne er opgraderingskompatible.
1

We Upgrade.
Forprogrammeret til din fremtid.

God fornøjelse i fremtiden! Efterfølgende.

We Connect2 er din introduktion til den nyeste generation af mobile onlinetjenester og serviceydelser i en lang række Volkswagen-modeller. Lige fra starten står der en lang række We Connect-tjenester til rådighed for dig, efter ønske med online-forbindelse. Efter engangsaktivering og registrering med din Volkswagen ID gør We Connect ikke kun din hverdag mere behagelig men også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen efter købet af den. Efterfølgende brugertilpasning helt efter dit behov. Det gøres meget let i din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-netbutikkenOpens an external link. Her kan du som primær bruger af We Connect se de tilgængelige "We Upgrade"1-funktioner til din bil og let købe dem online.

--:--

Din Volkswagen bliver ved med at lære: We Upgrade-funktioner til biler, der er forberedt til We Connect

Uanset om det er i T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo kan du, hvis du f.eks. mangler et navigationssystem, let tilkøbe funktionen.

Navigation: Få overblik over turen

Har du brug for bedre orientering? Aktivér efterfølgende navigationsfunktionerne til dit infotainmentsystem "Ready 2 Discover", og forøg bilens værdi med intuitiv navigation. Ved aktivering får du en integreret og intuitiv navigation med 2D-kort over Europa og adgang til specialdestinationer (POI’er). Disse funktioner står permanent til rådighed i bilen efter aktiveringen og er ikke knyttet til nogen internetforbindelse eller en We Connect-aftale. Foruden disse praktiske offline-funktioner har du i forbindelse med We Connect Plus-licensen også adgang til yderligere nyttige onlinetjenester. Således bliver du som primær bruger takket være onlinetrafikinformationerne informeret nærmest i realtid om ændringer og farer langs din strækning, og onlineruteberegningen sørger for en optimeret og forudseende navigation. Dit kortmateriale opdateres takket være onlinekortopdateringen ved valg af indstillingen „Del position“ i dit infotainmentsystem og opdateres i regelmæssige intervaller, så snart din bil er online.

Stemmebetjeningen kan aktiveres efterfølgende, og så kan du helt naturligt betjene din VW med din stemme.

Stemmebetjening3: "Hej Volkswagen"

Din Volkswagen forstår dig. Når du siger ”Hej Volkswagen”, starter du en naturlig dialog – og på den måde muliggøres sikker og komfortabel styring af udvalgte funktioner inden for telefoni, medier eller navigation. Aktivér hertil stemmebetjeningen til dit infotainmentsystem „Ready 2 Discover" 4 eller „Discover Media", og styr de mange funktioner i din bil med din stemme. Afhængigt af bilmodel og udstyr kan mange valgte bilfunktioner styres med stemmestyring. Du kan koncentrere dig helt om at køre og begynde at nyde dine køreture endnu mere.

We Upgrade – Hurtig og nem adgang til smartphone-data

App Connect5: Overfør dine apps til bilen

Med App-Connect overføres udvalgte apps og indhold direkte til displayet i infotainmentsystemet og kan nemt og overskueligt betjenes inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder to grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™ og Android Auto™ fra Google. Der er desuden mulighed for at anvende Apple CarPlay™ samt Android Auto™ fra Google som „We Upgrade“-funktion til navigationssystemet „Discover Media“ samt til „Ready 2 Discover” - også trådløst. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. 

Yderligere We Upgrade-funktioner til din Golf

ACC er et system, der kan eftermonteres, i VW Golf, og som registrerer biler forud og automatisk overholder en fastlagt afstand til dem.

Adaptiv fartpilot ACC6: Holder afstand. Og overholder hastighedsgrænserne.

Den adaptive fartpilot ACC (Adaptive Cruise Control) sørger for at holde en konstant hastighed på op til 210 km/t, som du har indstillet. Hvis din Golf nærmer sig et forankørende køretøj, tilpasser den adaptive fartpilot i forbindelse med systemets grænser automatisk hastigheden, og overholder dermed den afstand, du har indstillet.

Light Assist: Uden at blænde. I næsten alle situationer.

Fjernlysreguleringen "Light Assist" sætter kørsel om natten i din Golf i et helt nyt lys. Med et kamera, der er indbygget bag forruden, kan Light Assist registrere modkørende og forankørende køretøjer inden for systemets rammer og automatisk skifte mellem nær- og fjernlys. Er det ikke gode udsigter?

Via We Upgrade kan assistancesystemet Light Assist eftermonteres på Golf 8.
Via We Upgrade er det muligt at udvide farveudvalget til ambientebelysningen i VW Golf 8.

Ambientebelysning (flerfarvet): Til indre ro.

Giv din Golf mere personlighed. Med udvidelsen af basis-ambientebelysningen kan du oplyse kabinen alt efter dit humør takket være farvevalget. For med ambientebelysning (flerfarvet) har du i „We Upgrade“-funktionen en udvidet farvepakke og dermed et større farveudvalg til udformning af belysningsaccenter. Enten med et køligt eller et varmt farveklima, i oplyste byer eller om natten på mørke landeveje: Du skaber en anden og passende atmosfære for dig selv og dine medarbejdere på hver eneste tur.

Billede af kabinen i en Golf om natten. Let at genkende: den med We Upgrade tilkøbte ambientebelysning (effekt)

Ambientebelysning (effekt): indlysende informativ.

Med ambientebelysningen (effekt) kan du udvide basis-ambientebelysningen med en intuitiv visning af forskellige funktioner. Dette omfatter blandt andet udstyrsafhængige advarsler og informativt indhold som for eksempel visning af accelerationen eller døralarmen.

We Upgrade. Gør du også?

Har du allerede din Golf og en gyldig We Connect-aftale? Så kan du som primær bruger af We Connect nu teste udvalgte funktioner gratis i en prøvemåned.

Oversigt over We Upgrade-funktioner til din Volkswagen

Her opnår du et første uforpligtende indblik over, hvilke udvalgte „We Upgrade“-funktioner der principielt kan aktiveres efterfølgende i din valgte bil. Generelt skal bilen have de påkrævede tekniske funktioner og hardwareinstallationer til den pågældende "We Upgrade". Du kan finde ud af, hvilke af disse der konkret er til rådighed for din Volkswagen, ved at besøge din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller We Connect-netbutikkenOpens an external link. Her kan den primære bruger få overblik over og købe de "We Upgrade"-funktioner, der konkret er til rådighed til bilen.

Golf 8 og modelvarianter

Yderligere biler, der er forberedt til „We Connect”

Navigation

Fås først på et senere tidspunkt

Stemmestyring

Fås først på et senere tidspunkt

App-Connect

Fås først på et senere tidspunkt

Fjernlysregulering Light Assist

-

Ambientebelysning (flerfarvet)

-

Ambientebelysning (effekt)

-

Adaptiv fartpilot ACC

-

Golf 8 og modelvarianter

Yderligere biler, der er forberedt til „We Connect”

Fås først på et senere tidspunkt

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80 88 63 03 (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Ansvarsfraskrivelse Volkswagen

1.
Før du kan erhverve We Upgrade-produkter, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din legitimation som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har de nødvendige tekniske forudsætninger til den pågældende artikel. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller i We Connect-netbutikken under shop.volkswagen-we.com kan den primære bruger se, hvilke artikler fra We Upgrade der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan både købes i In-Car-shoppen og We Connect-netbutikken med de der angivne og tilgængelige betalingsmidler. Købte og aktiverede We Upgrade-funktioner bliver i bilen, kan bruges af alle førere og kan ikke overdrages til andre biler.
2.
Før du kan bruge We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal der separat indgås en We Connect- eller We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen "Volkswagen We Connect" (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i hele løbetiden for den aftalte gratis periode.
Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne "Streaming & Internet" samt enkelte In-Car-apps. Til brug af tjenesten "Streaming & Internet", enkelte In-Car-apps samt wi-fi-hotspottet kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner "Cubic Telecom". Disse kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for denne pakke kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer).
Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datamulighed og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. 
Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Du kan få nærmere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Oplysninger om mobiltariffer fås hos din mobiltelefonudbyder.
3.
(Online)stemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, engelsk (britisk og amerikansk), fransk, spansk, tjekkisk og italiensk. 
4.
Stemmestyring for navigationsfunktioner ved „Ready 2 Discover“ er først mulig efter vellykket aktivering af navigationen via „We Upgrade”.
5.
App-Connect omfatter teknologierne Apple CarPlay™, Android Auto™ og MirrorLink®. Med henblik på at undgå, at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. Vær i denne sammenhæng opmærksom på, at mange apps ikke tilbydes til hver af de tre teknologier, at funktionerne kan blive ændret af udbyderen i løbet af aftaleløbetiden eller kan blive indstillet af udbyderen, og at tilgængeligheden af disse teknologier afhængigt af land kan bortfalde. Oplysninger om kompatibiliteten med smartphones findes for Apple CarPlay™ på https://www.apple.com/dk/ios/carplay/, for Android Auto™ på https://www.android.com/intl/da_dk/auto/ og for MirrorLink® på https://mirrorlink.com/.
6.
Den adaptive fartpilot tilpasser sig i et hastighedsområde mellem 30 km/t (20 mph) og 210 km/t (130 mph). Dette hastighedsområde kan afvige afhængigt af markedet. Du kan altid overstyre reguleringen via ACC. Når du bremser, afbrydes reguleringen. Hvis du sætter farten op, afbrydes funktionen, så længe du accelererer, hvorefter den genoptages. Hvis du har tilsluttet en anhænger, regulerer ACC mindre dynamisk. Hvis den adaptive fartpilots automatiske nedbremsning ikke er tilstrækkelig, opfordrer den adaptive fartpilot dig til at bremse mere i en meddelelse på kombiinstrumentet. Derudover lyser den røde advarselslampe, og der høres et advarselssignal. Den intelligente teknik i ACC kan ikke overvinde de fysisk foreliggende grænser og arbejder udelukkende inden for systemgrænserne. Den øgede bekvemmelighed må aldrig føre til, at der gås på kompromis med sikkerheden.