We Connect-tjenester Komfort - Som skabt til dig
1

Komfort.
Som skabt til dig.

Komfort.
Som skabt til dig.

Du har brug for bilen, men din partner har nøglen? Så får du den bare sendt via smartphone. Takket være personaliseringen aktiveres dine personlige indstillinger i en håndevending. Føl dig hjemme – også på vej til kontoret: Du siger bare: ”Kør mig på arbejde”, hvorefter din Volkswagen starter navigationen. Kommunikationen med bilen er bedre end nogensinde. Det kan man kalde teamwork.

Onlineparkeringsvarme

På de kolde dage kan du forvarme bilen, mens du spiser morgenmad. Med tjenesten onlineparkeringsvarme* kan du desuden via ”We Connect”-appen fastlægge afgangstider, så du altid tager afsted i en opvarmet bil med optøede ruder.

* Kun i forbindelse med parkeringsvarme, der fås som ekstraudstyr.

We Connect - Regulér temperaturen i bilen med din smartphone, inden du tager afsted
We Connect - Din smartphone bliver til en bilnøgle

Mobil nøgle

Slut med at lede efter nøglen - Din smartphone åbner og starter din Volkswagen som mobil nøgle* så let som ingenting. Og du kan sende yderligere digitale nøgler til venner og familiemedlemmer, der således uden videre kan bruge din bil. Du har gratis adgang til de første fem mobile nøgler. Der kan købes flere mobile nøgler direkte i In-Car-shoppen i dit infotainmentsystem eller i We Connect-netbutikkenÅbner et eksternt link.

* Kun tilgængelig med det valgfri navigationssystem "Discover Pro" ( til Passat, Arteon og Golf) eller "Discover Media" (kun Golf) og i forbindelse med We Connect-appen. Indledningsvist står der fem gratis mobile nøgler til rådighed til Passat og Arteon, og til en Golf står der efter køb af funktionen ligeledes fem mobile nøgler til rådighed. De mobile nøgler kan indløses inden for de første 4 år efter indgåelsen af We Connect-aftalen. Overdragelse af en mobil nøgle forudsætter en identitetskontrol af nøglesenderen via Volkswagen Ident-proceduren. Efter installation på en kompatibel smartphoneÅbner et eksternt link har den mobile nøgle en gyldighed på ét år, som er bundet til enheden.

Personalisering

Din Volkswagen genkender dig - og når du har konfigureret din VW-konto og registreret dig i bilen første gang, aktiverer den helt automatisk og udstyrsafhængigt dine personlige indstillinger i en lang række systemer lige fra sædet til belysningen, klimaanlægget, infotainmentsystemet og navigationen til førerassistentsystemet. Maksimal komfort i skiftende biler og til forskellige brugere.

We Connect - Personaliserede indstillinger kan uden videre overtages
We Connect - Onlinestemmebetjening

Onlinestemmebetjening

Med onlineopgraderingen af den valgfrie stemmebetjening* får du en endnu bedre stemmestyring. Vælg din yndlingsmusik online, søg efter din foretrukne netradiokanal ved hjælp af stemmeinput, og nyd godt af den intuitive destinationsindlæsning under navigeringen. I den nye Golf kan du også diktere e-mails og få dem læst højt eller betjene dine In-Car-apps – helt uden at tage øjnene fra vejen.

* Den (online) stemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, engelsk (britisk og amerikansk), fransk, spansk, tjekkisk og italiensk. 

Serviceaftaleplanlægning

Så du til dagligt kan koncentrere dig om det væsentlige, sørger Volkswagen for at lave serviceaftaler for dig, hvis du ønsker det. Så snart det er tid til service, f.eks. eftersyn eller olieskift, sender bilen efter ønske, og hvis der er onlineforbindelse, alle vigtige data videre til din foretrukne servicepartner, der så kontakter dig med et aftaleforslag.* Volkswagen-servicepartneren kan let søges og vælges individuelt i myVolkswagenÅbner et eksternt link eller i We Connect-appen. Takket være dataoverførslen, kan dit værksted endda vurdere, hvor meget tid du skal planlægge til serviceaftalen. På den måde klarer serviceplanlægningen næsten sig selv.

* Du kan finde flere oplysninger om databehandling i databeskyttelseserklæringen på følgende link:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123Åbner et eksternt link

Let aftale af We Connect-serviceaftaler

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80 88 63 03 (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
weconnect-support@volkswagen.deÅbner et maillink

Det interesserer dig muligvis også