We Connect-tjenester Komfort - Som skabt til dig
1
We Connect-tjenester Komfort - Som skabt til dig
1
We Connect-tjenester Komfort - Som skabt til dig
1
We Connect-tjenester Komfort - Som skabt til dig
1

Komfort.
Som skabt til dig.

Komfort.
Som skabt til dig.

Du har brug for bilen, men din partner har nøglen? Så får du den bare sendt via smartphone. Takket være personaliseringen aktiveres dine personlige indstillinger i en håndevending. Føl dig hjemme – også på vej til kontoret: Du siger bare: ”Kør mig på arbejde”, hvorefter din Volkswagen starter navigationen. Kommunikationen med bilen er bedre end nogensinde. Det kan man kalde teamwork.

Onlineparkeringsvarme

På de kolde dage kan du forvarme bilen, mens du spiser morgenmad. Med tjenesten onlineparkeringsvarme* kan du desuden via ”We Connect”-appen fastlægge afgangstider, så du altid tager afsted i en opvarmet bil med optøede ruder.

* Kun i forbindelse med parkeringsvarme, der fås som ekstraudstyr.

We Connect - Regulér temperaturen i bilen med din smartphone, inden du tager afsted
We Connect - Din smartphone bliver til en bilnøgle

Mobil nøgle

Slut med at lede efter nøglen - Din smartphone åbner og starter din Volkswagen som mobil nøgle* så let som ingenting. Og du kan sende yderligere digitale nøgler til venner og familiemedlemmer, der således uden videre kan bruge din bil.

* Kun tilgængelig med det valgfri navigationssystem ”Discover Pro” og i forbindelse med We Connect-appen. Indledningsvist står der fem gratis mobile nøgler til rådighed til Passat og Arteon, og til en Golf står der efter køb af funktionen ligeledes fem mobile nøgler til rådighed. De mobile nøgler kan indløses inden for de første 4 år efter indgåelsen af We Connect-aftalen. Overdragelse af en mobil nøgle forudsætter en identitetskontrol af nøglesenderen via Volkswagen Ident-proceduren. Efter installation på en kompatibel smartphone har den mobile nøgle en gyldighed på ét år, der er bundet til enheden.

Personalisering

Din Volkswagen genkender dig - og når du har konfigureret din VW-konto og registreret dig i bilen første gang, aktiverer den helt automatisk og udstyrsafhængigt dine personlige indstillinger i en lang række systemer lige fra sædet til belysningen, klimaanlægget, infotainmentsystemet og navigationen til førerassistentsystemet. Maksimal komfort i skiftende biler og til forskellige brugere.

We Connect - Personaliserede indstillinger kan uden videre overtages
We Connect - Onlinestemmebetjening

Onlinestemmebetjening

Med onlineopgraderingen af den valgfrie stemmebetjening* får du en endnu bedre stemmestyring. Vælg din yndlingsmusik online, søg efter din foretrukne netradiokanal ved hjælp af stemmeinput, og nyd godt af den intuitive destinationsindlæsning under navigeringen. I den nye Golf kan du også diktere e-mails og få dem læst højt eller betjene dine In-Car-apps – helt uden at tage øjnene fra vejen.

* Den (online) stemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, engelsk (britisk og amerikansk), fransk, spansk, tjekkisk og italiensk. 

Disclaimer by Volkswagen

1.
For at kunne benytte We Connect-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal en separat We Connect- eller We Connect Plus-kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen på adressen www.portal.volkswagen-we.com og anvende tjenesterne i hele den aftalte gratisperiodes løbetid.
Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Ved brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt af Wi-Fi-hotspottet kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt Wi-Fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. 
Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  
Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information kan findes på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there