Volkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende

Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse. 

Sådan fungerer Volkswagen GO

1
Find bil

Det er dig og dine behov, der bestemmer hvilken Volkswagen, der skal være din. Volkswagen GO tilbyder en række forskellige modeller, så det eneste, som du skal bekymre dig om, er at vælge den model, som du helst vil tilbringe dine næste 6 måneder i. Vælg en model, ønsket leveringsdato samt antallet af kilometer, og så er du så godt som klar til at køre i din nye Volkswagen.

2
Modtag bil

Med Volkswagen GO er du hurtigt på vejen. Din ønskede Volkswagen står klar senest 3 uger efter, at du har sat din underskrift på kontrakten. Din nye Volkswagen bliver leveret hos en forhandler efter dit valg, som altid er ekspert i alle Volkswagen modeller og vil kunne instruere dig i din nye bil. 

3
Nyd bil

Træd på speederen og nyd køreturen bag rattet i din nye Volkswagen. Vi ordner det formelle – indregistrering, forsikring, afgifter og service – så du kan fokusere på dét, der virkelig tæller: at køre i din nye Volkswagen. Efter 6 måneder er det tid til en ny bil, og hvorfor ikke prøve en anden Volkswagen GO model? 

4
Returner bil

Når lejeperioden på 6 måneder er udløbet, skal din Volkswagen GO bil returneres. Før returnering har du mulighed for at få bilen inspiceret af 3. part (booking af inspektion kan ske via linket forneden). Efter inspektion af bilen må der maks. gå 5 dage til at bilen afleveres hos din Volkswagen forhandler.

Læs mere om inspektion af din Volkswagen GOÅbner et eksternt link

Vælg den Volkswagen, der passer dig

Volkswagen GO øger fleksibiliteten i din hverdag, og her er det dine behov, der er i fokus. Udvalget af Volkswagen GO modeller spænder bredt, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde netop den Volkswagen, som passer dig, så du ikke skal gå på kompromis.

Med Volkswagen Go er der ingen udbetaling, det eneste du skal tænke på er:

  • Din faste leje ydelse, plus brændstof
  • Antal kilometer
  • Evt. tilvalg af vinterdæk 
  • Indbetaling af 2 måneder depositum, som tilbagebetales ved aftalens udløb. 

Fordele ved Volkswagen GO

Kort ventetid

Underskriften er sat og forventningens glæde stiger, og det sidste, du har lyst til nu, er lang ventetid. Det slipper du heldigvis også for. Med Volkswagen GO går der aldrig længere end 3 uger fra underskrivelse af kontrakt til levering af bil.

 

Individualiseret kontrakt

Der er ingen grund til at betale for noget, som du ikke bruger. Derfor kan du tilpasse din Volkswagen GO-kontrakt efter dine kørevaner og kørselsbehov, så du kun betaler for det antal kilometer, som du reelt kommer til at køre.
 

Bredt udvalg af modeller

Volkswagen GO tilbyder en alsidig række modeller, så du kan køre den bil, som passer lige præcis dig og dine behov inden for den nærmeste fremtid. En SUV til dig og resten af familien eller en sporty sedan, der imponerer vennerne – Volkswagen GO har løsningen.
 

Support

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller problemer vedrørende Volkswagen GO.

Volkswagen GO Support: 70 70 13 31

Vi klarer det formelle

At få ny bil skal være sjovt. Derfor tager vi hånd om alt det formelle, når du skal have en ny bil gennem Volkswagen GO. Indregistrering af bilen, betaling af afgifter og forsikring samt service er vores ansvar, så du kan fokusere på det, der virkelig tæller: at nyde turen bag rattet i din nye Volkswagen.
 

Ingen uforudsete omkostninger

Volkswagen GO er til for at gøre livet bag rattet simpelt. Derfor er der ingen uforudsete omkostninger, og din månedlige ydelse forbliver den samme gennem hele lejeperioden.
 

Kort forpligtelse

Svært ved at binde dig? Eller bare for meget godt at vælge mellem? Med Volkswagen GO er du aldrig bundet til din bil i længere end 6 måneder. Du skal dog være mere end velkommen til at underskrive en ny kontrakt på samme model efter kontraktens udløb, hvis du er blevet overbevist. Er dette ikke tilfældet har du frit valg på alle hylder blandt de øvrige Volkswagen GO-modeller. Valget er dit.
 

Generelle betingelser

Klik her for at læse om de generelle betingelser for Volkswagen GO

Bestil Volkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende.