Volkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende

Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse. 

Sådan fungerer Volkswagen GO

1
Find bil

Det er dig og dine behov, der bestemmer hvilken Volkswagen, der skal være din. Volkswagen GO tilbyder en række forskellige modeller, så det eneste, som du skal bekymre dig om, er at vælge den model, som du helst vil tilbringe dine næste 6 måneder i. Vælg en model, ønsket leveringsdato samt antallet af kilometer, og så er du så godt som klar til at køre i din nye Volkswagen.

2
Modtag bil

Med Volkswagen GO er du hurtigt på vejen. Din ønskede Volkswagen står klar senest 3 uger efter, at du har sat din underskrift på kontrakten. Din nye Volkswagen bliver leveret hos en forhandler efter dit valg, som altid er ekspert i alle Volkswagen modeller og vil kunne instruere dig i din nye bil. 

3
Nyd bil

Træd på speederen og nyd køreturen bag rattet i din nye Volkswagen. Vi ordner det formelle – indregistrering, forsikring, afgifter og service – så du kan fokusere på dét, der virkelig tæller: at køre i din nye Volkswagen. Efter 6 måneder er det tid til en ny bil, og hvorfor ikke prøve en anden Volkswagen GO model? 

4
Returner bil

Når lejeperioden på 6 måneder er udløbet, skal din Volkswagen GO bil returneres. Før returnering er det vigtigt at bilen er blevet inspiceret (booking af inspektion kan ske via linket forneden). Efter inspektion af bilen må der maks. gå 5 dage til at bilen afleveres hos din Volkswagen forhandler.

Læs mere om inspektion af din Volkswagen GOÅbner et eksternt link

Vælg den Volkswagen, der passer dig

Volkswagen GO øger fleksibiliteten i din hverdag, og her er det dine behov, der er i fokus. Udvalget af Volkswagen GO modeller spænder bredt, og du vil derfor med stor sandsynlighed kunne finde netop den Volkswagen, som passer dig, så du ikke skal gå på kompromis.

Med Volkswagen Go er der ingen udbetaling, det eneste du skal tænke på er:

  • Din faste leje ydelse, plus brændstof
  • Antal kilometer
  • Evt. tilvalg af vinterdæk 
  • Indbetaling af 2 måneder depositum, som tilbagebetales ved aftalens udløb.