Kassevogn

Kassevogne til enhver opgave

Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du vores populære kassevognsmodeller: den rummelige Transporter , og den lidt større Crafter  samt vores nye elektriske varebil e-Crafter . Volkswagens kassebiler kan tilpasses dit specifikke behov for en funktionel bil, som vil gøre arbejdsdagen nemmere og dermed mere effektiv.

Kassevognenes varerum er kendetegnet ved stor kapacitet, høj nyttelast og fleksibel indretning, så du nemt kan transportere alt fra byggematerialer og værktøj til større maskiner. Med skydedøre er vare- og værkstedsrummet altid let tilgængeligt for af- og pålæsning, og har du brug for ekstra fleksibilitet, kan du til Transporter, få el-skydedøre, ligesom du kan tilvælge en elektrisk bagklap.

Hos dit Volkswagen ErhvervsCenter  kan du få professionel hjælp og rådgivning til at vælge de tilpasningsløsninger, som matcher din virksomheds behov. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige loftshøjder, varerumslængder og tilslutningsmuligheder.   

Prøv også vores nye online konfigurator , hvor du selv kan bygge vognen med varerumsbund, motortype, lakfarve, komfortudstyr, sikkerhedsudstyr m.m.

Robust og innovativt design

Vores kassevogne er konstrueret og testet – og testet igen! – til at modstå alverdens prøvelser. Indvendigt kan varerummet beklædes med robuste fiberplader og lastrummet har herudover skinner og fastsurringsøjer til sikring af last. Udvendigt er vognene bygget i slidstærke materialer designet til at modstå de fleste vejrforhold.

Vi ved, at mange timer bag rattet sætter store krav til førerhuset. Det har vi derfor gennemtænkt, og vi har udviklet en rummelig førerkabine, som giver dig kombineret praktisk arbejdsplads og frokoststue i ét. Infotainment og ergonomiske sæder sikrer dig en behagelig kørsel, mens opfindsomme opbevaringsløsninger giver optimal pladsudnyttelse til vigtige papirer og alt det, du lige har brug for at have ved hånden.

Let at manøvrere og parkere

Transporter og Crafter kan begge udstyres med alsidige og avancerede assistentsystemer. Førerassistentsystemerne hjælper dig med at navigere vognen nemmere rundt i trafikken og med en hurtig og gnidningsfri parkering, når du ankommer til destinationen. Til Transporter tilbydes bl.a. de attraktive udstyrspakker design, sikkerhed og infotainment.

Foretrækker du at lease din kassebil?

Hvis du hellere vil lease din Transporter eller Crafter, kan du få begge modeller på leasingaftaler:

Leasing af Transporter 

Leasing af Crafter

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there