Volkswagen for alle

Volkswagen for alle

Volkswagen er til for alle. Det ligger lidt i vores navn. Og det er uanset om du vælger at købe stort eller småt, eller din nye bil skal komme med mere eller lidt mindre udstyr. Det skal bare være til den rigtige pris.

Vi har nogle af Danmarks allermest populære biler. Og det er de fordi, god kvalitet stadig skal være til at betale. Det er trods alt en Volkswagen.

Tag bare Golf, som byder på dynamik, komfort og digitalisering. Eller den højere T-Cross, hvor du får SUV-oplevelsen fra det sekund, du sætter dig ind. Det lyder dyrt, tænker du måske. Egentlig ikke. Golf kan blive din fra 254.995 kroner og T-Cross fra 209.995 kroner. Og det er uden at gå på kompromis med noget som helst.

Læs mere om vores alsidige modeller her på siden.

Den fuldt digitale Golf fra kr. 254.995,-
SUV i kompakt format: T-Cross fra kr. 209.995,-
Parat til det hele: Den nye Caddy fra kr. 259.997,-
Årets bil i Danmark 2021: ID.3 fra kr. 279.995,-

Dynamik, komfort og digitalisering
Golf fra kr. 254.995,-

Den fuldt digitale Golf fra kr. 254.995,-*

Golf har generation efter generation sat nye standarder og med den 8. generation, får vi igen en generation, som gør livet lidt sjovere, nemmere og mere afslappende. Med et komplet digitaliseret cockpit, online infotainmentsystemer, intelligente assistentsystemer og nye hybridmotorer er den ikoniske Golf en helt ny oplevelse både indeni og udenpå.

Ny Golf. Nyt design. I den nye Golfs design er alt konsekvent afstemt harmonisk og logisk efter hinanden, som man altid har kendt det fra Golf. Bagenden er ligeledes domineret af de smalle baglygter, og mellem dem sidder det nye logo og den snorlige Golf-modelbetegnelse. Også indvendigt er designet nyt med det komplet digitale førercockpit med store displays, som takket være den intuitive touchbetjening kan undvære en række kontakter og knapper.

Læs mere om den nye Golf

*Golf 1,0 TSI 6G 110 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 18,9 km/l. CO2-udslip: 121 g/km. A+ Bilen er vist med ekstraudstyr.

Kom et skridt tættere på livet som ejer af en Golf

Undersøg og find priserne på netop den Golf, der passer til dine behov. 
Hent prisliste for GolfOpens an external link

Er du ikke i markedet for at købe din næste bil kontant, så har du også muligheden for at privatlease din ønskede Golf til attraktive priser.
Se privatleasingpriser på GolfOpens an external link

Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på den Golf, som du har udset dig, så du kan blive helt sikker på, at den er dit perfekte match.
Book en prøvetur i GolfOpens an external link

Vi har gjort det lettere at forstå finansieringen af din nye bil. Med vores finansieringsberegner kan du justere ved udbetaling, bilens pris samt ønsket løbetid, indtil du får det, som passer til dine behov. 
Beregn din finansieringOpens an external link

SUV i kompakt format:
T-Cross fra kr. 209.995,-

SUV-appel i kompakt format: T-Cross fra kr. 209.995,-*

T-Cross er stor på SUV-appeal, rummelighed, fleksibilitet og praktiske egenskaber, der tilsammen skaber en særdeles alsidig SUV. Den er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed.

Samtidig sætter interiøret ny standard for fleksibilitet takket være et bagsæde, der er længdeforskydeligt med op til 14 centimeter, så bagagerummet kan udvides fra 385 liter til 455 liter, hvis det skubbes helt frem. Lægges bagsædets ryglæn ned, er der hele 1.281 liters bagagerum til rådighed, og på de to øverste udstyrstrin er T-Cross ydermere udstyret med et passagersæde foran med nedfoldeligt ryglæn.

Læs mere om T-Cross

*T-Cross 1,0 TSI 5G 95 hk. Forbrug v. bl. kørsel. 17,2 km/l. CO2-udslip: 131 g/km. A+ Bilen er vist med ekstraudstyr.

Kom et skridt tættere på livet som ejer af en T-Cross

Undersøg og find priserne på netop den T-Cross, der passer til dine behov. 
Hent prisliste for T-CrossOpens an external link

Er du ikke i markedet for at købe din T-Cross kontant, så har du også muligheden for at privatlease den kompakte SUV til attraktive priser.
Se privatleasingpriser på T-CrossOpens an external link

Du har også muligheden for at booke en prøvetur i T-Cross. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på den T-Cross, som du har udset dig.
Book en prøvetur i T-CrossOpens an external link

Vi har gjort det lettere at forstå finansieringen af din nye bil. Med vores finansieringsberegner kan du justere ved udbetaling, bilens pris samt ønsket løbetid, indtil du får det, som passer til dine behov. 
Beregn din finansieringOpens an external link

Parat til det hele:
Den nye Caddy fra kr. 259.997,-

Parat til alt, hvad der måtte komme: Den nye Caddy fra kr. 259.997,-*

Endnu mere moderne, digital, fleksibel: Det er den nye Caddy. Ud over det helt nye design imponerer den med en lang række nye, innovative førerassistentsystemer, et eksklusivt Digital Cockpit (ekstraudstyr) og fremtidsorienteret infotainment med udvidelse til Innovision Cockpit inklusive mobile onlinetjenester. Samtidig er den nye Caddy fortsat lige så pålidelig, komfortabel og anvendelig i dagligdagen, som vi kender den – og dermed parat til alt, hvad der måtte komme.

Kabinen i den nye Caddy er komplet nykonstrueret og imponerer med fleksibilitet og komfort. Samtidig er assistentsystemerne i den nye Caddy næsten ligesom gode venner, for de gør livet lettere og kan hjælpe dig, når du har allermest brug for det.

Læs mere om den nye Caddy

*Caddy 2,0 TDI 6G 102 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 20,8 km/l. CO2-udslip: 126 g/km. A+ Bilen er vist med ekstraudstyr.

Kom et skridt tættere på livet som ejer af den nye Caddy

Undersøg og find priserne på netop den nye Caddy, der skal være din. 
Hent prisliste for den nye CaddyOpens an external link

Køreegenskaberne i den nye Caddy er præget af høj komfort. Og det kan du få lov til at opleve på egen krop. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på den nye Caddy.
Book en prøvetur i den nye CaddyOpens an external link

Vi har gjort det lettere at forstå finansieringen af din nye bil. Med vores finansieringsberegner kan du justere ved udbetaling, bilens pris samt ønsket løbetid, indtil du får det, som passer til dine behov. 
Beregn din finansieringOpens an external link

Årets bil i Danmark 2021:
Den 100% elektriske ID.3 fra kr. 279.995,-

Den 100% elektriske ID.3 fra kr. 279.995,-*

Med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar.

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik, samtidig med at den er fuldt opkoblet. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri fra 45-77 kWh, der giver en rækkevidde fra 346-550 km. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Læs mere om ID.3

*ID.3. Forbrug: 150-162 Wh/km. Rækkevidde: 346-550 km. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Grøn ejerafgift: kr. 330,-. Begrænsninger i Service- og Reparationsabn. gælder, se vilkår på www.volkswagen.dk/srOpens an external link. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.3 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnemnt inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår her Opens an external link.

Læs mere om vores serviceabonnementerOpens an external link

Videopræsentation af den 100% elektriske ID.3

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar. 

Vi har gjort det let for dig at blive ekspert på den nye elektriske ID.3. Via linket nedenfor præsenterer to af vores ID.3-eksperter dig for den nye ID.3 fra top til tå og fortæller om bilens vigtigste highlights, økonmien ved at skifte til en elbil og de mange fordele ved at købe en ID.3.

--:--

Kom et skridt tættere på
livet som ejer af ID.3


Undersøg og find priserne på netop den ID.3, der passer til dine behov. 
Hent prisliste for ID.3Opens an external link

Er du ikke i markedet for at købe din næste bil kontant, så har du også muligheden for at privatlease den 100% elektriske ID.3 til attraktive priser.
Se privatleasingpriser på ID.3Opens an external link

Hvordan er det egentlig at sidde bag rattet i en elbil? Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på den ID.3, som du har udset dig, så du kan opleve den suveræne køredynamik, som ID.3 byder på.
Book en prøvetur i ID.3Opens an external link

Vi har gjort det lettere at forstå finansieringen af din nye bil. Med vores finansieringsberegner kan du justere ved udbetaling, bilens pris samt ønsket løbetid, indtil du får det, som passer til dine behov. 
Beregn din finansieringOpens an external link