Rentekampagne

Ekstraordinær kampagnerente fra 1. maj - 31. juli

Nu har vi hos Volkswagen gjort det lidt nemmere at blive ny bilejer. Du kan nemlig finansiere dit køb med en ekstraordinær kampagnerente - og det gælder alle fabriksnye biler, som vi har stående klar hos din forhandler, så du kan blive godt kørende på få dage. 

Tilbuddet gælder nye Volkswagen Personbiler fra lager, og du kan derfor frit gå på udkig blandt vores modeller. Vi har med vores finansieringsberegner forsøgt at gøre det lidt nemmere at forstå, hvad kampagnerenten betyder for dig. I finansieringsberegneren kan du  danne dig et overblik over, hvad kampagnerenten betyder for finansieringen af netop den bil, som du ønsker skal blive din.

 

Priseksempler på finansiering med kampagnerente

Kampagnerente på up!

Lån f.eks. kr. 87.887,- med en ydelse på bare kr. 1.167,-/md
Den nye up! er mere end bare en lille bil. Den nye up! er spækket med assistentsystemer, så du kommer mere komfortabelt fra A til B. Samtidig har du imponerende meget plads. Eksempelvis til fire personer. Du kan også vælge at udnytte fleksibiliteten ved de fremklappelige sæder og derved udvide bagagerumsvolumen markant. 

Beregn din pris

Læs mere om up!

Kampagnerente på Golf

Lån f.eks. kr. 195.751,- med en ydelse på bare kr. 2.253,-/md 
Den nye Golf viderefører den designstil, som Golf altid har været kendt for. Silhuetten er et paradeeksempel på æstetik og funktion udført til perfektion. Af andre markante elementer kan nævnes det kraftfulde skulderparti, den karismatiske front samt den skarpe linje, der løber hele vejen rundt og flugter med dørhåndtagene. Det er nu blevet lidt lettere at blive ejer af den nye Golf. 

Beregn din pris

Læs mere om den nye Golf

Kampagnerente på T-Cross

Lån f.eks. kr. 214.688,- med en ydelse på bare kr. 2.454,-/md
Alsidig som ingen andre. Kompakt som ingen andre. T-Cross giver SUV-appeal i et kompakt format. T-Cross fås også i kampagnemodellen T-Cross Team, som foruden en masse udstyr også kommer til en attraktiv kampagnepris. I T-Cross Team får du blandt andet DK Pakke med Climatronic klimaanlæg, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og bakkamera med i prisen.

Beregn din pris

Læs mere om T-Cross Team

Kampagnerente på Tiguan

Lån f.eks. kr. 295.627,- med en ydelse på bare kr. 3.307,-/md. 
Uanset om du vælger ensomme bjergveje eller storbyens travle boulevarder: Tiguan er klar til næsten alle eventyr. Tiguan fås også i kampagnemodellen Tiguan Team, som foruden rigtig meget luksusudstyr også kommer til en attraktiv kampagnepris. I Tiguan Team får du blandt andet DK Pakke med ErgoComfort førersæde med el-lændestøtte og massage, varme i rat og bakkamera inkl. parkeringsassistent med i prisen.

Beregn din pris

Læs mere om Tiguan Team

Beregn din pris

Vi har gjort det lidt nemmere at forstå, hvad kampagnerenten betyder for dig. Derfor kan du ved hjælp af vores finansieringsberegner få et indblik i finanseringen af alle vores modeller. 

Tilbuddet gælder nye Volkswagen Personbiler fra lager. Du kan derfor frit gå på udkig blandt vores modeller. I finansieringsberegneren kan du danne dig et overblik over, hvad kampagnerenten betyder for finansieringen af netop den bil, som du ønsker skal blive din. 

Beregn din pris

Tilbuddet gælder nye Personbiler fra lager. Kun privatpersoner, som kan kreditgodkendes. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Beregning baseret på betaling via Nets. Betaling på anden måde koster 50,-. pr. betaling. Der tages forbehold for renteændringer. Finansiering via VW Finans v/ Nordania Finans. Gælder 1/5-31/7 2020

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there