ID.Buzz Cargo.

ID.Buzz Cargo.

ID.Buzz Cargo.

ID.Buzz Cargo

Fremtiden starter i 2020, hvor Volkswagen for alvor sætter strøm til sortimentet. Volkswagens omfattende offensiv indenfor e-mobilitet omfatter også erhvervsbiler. Allerede i dag finder du innovative og fremtidssikre el- og hybridbiler i vores modelprogram, og der er nok at se frem til de næste par år. Det første skridt i retningen mod elektromobilitet er taget ved introduktionen af e-Crafter, men inden længe kan endnu en elektrisk erhvervsbil fra Volkswagen ses på vejene. Konceptbilen ID. Buzz Cargo er det nyeste skud på stammen inden for e-mobilitet i Volkswagens erhvervsbilssegment. 

Design der vækker minder.

Når du ser konceptbilen ID. Buzz Cargo vækkes der straks minder om det ikoniske Rugbrød. Rugbrødet er gennem syv årtier videreudviklet og perfektioneret, så den lever op til forventningerne til en elektrisk varebil i det 21. århundrede, samtidig med at DNA’et fra originalen stadig er bevaret. ID.Buzz Cargo kommer til at være mindre end e-Crafter med en længde på helt præcist 5.048 mm modsat e-Crafterens 5.986 mm. En stor akselafstand og et udhæng bag bagakslen giver dog et imponerende rummeligt varerum, og samlet vil ID.Buzz Cargo kunne laste 800 kg.
  
Den elektriske version af Rugbrødet prydes af en to-farvet lakering og den karakteristiske V-formede front. Det minimalistiske og vindglatte design, samt det oplyste VW-logo og LED-kørelys i forlygterne og kofangeren viser, at Rugbrødet har mødt fremtiden.

Fortid udenpå, fremtid indeni.

Specielt den indbyggede teknologi i ID.Buzz Cargo viser, at Rugbrødet har mødt fremtiden. Buzz Cargo byder dig velkommen med elektriske fordøre og skydedør i højre side af varerummet, der automatisk låses op, når din smartphone sender din digitale nøgle til bilen. ID. Pilot-kørselsfunktionen kan ved et tryk på rattet overtage styringen, så du kan udnytte transporttiden i bilen, mens bilen galant navigerer sig frem. Samtidig kan førersædet drejes 15 grader til højre, så den indbyggede laptop kan betjenes i en optimal sidestilling. Instrumentbordet er udskiftet med en højteknologisk løsning, som projicerer vigtige informationer via AR-Head-Up-Display op på ruden, så chaufføren til enhver tid kan koncentrere sig om trafikken.

Herudover suppleres opladningen af den elektriske ID.Buzz Cargo med indbyggede solceller i taget, som vil kunne forlænge den daglige køretur med op til 15 km. Samtidig indgår det også i planerne, at Buzz Cargo skal forberedes til induktiv opladning, så bilen blot parkeres oven på en ladeplade, som bilens kommunikationsenhed får kontakt med, hvorved opladningen starter.

Bygget til at præstere

ID.Buzz Cargo er bygget på den nye MEB-platform, som sikrer et usædvanligt rummeligt interiør. Samtidig er batteriet gemt af vejen og integreret i gulvet, hvilket sænker bilens tyngdepunkt og forbedrer ID.Buzz Cargos dynamiske egenskaber. Buzz Cargo vil også kunne konfigureres med to elmotorer – en foran og en bagtil – så den får firhjulstræk og forbedrede præstationer. Herudover muliggør opbygningen af MEB-platformen også at forhjulene kan dreje så skarpt, at Buzz Cargo har en venderadius på mindre end 10 meter, hvilket er ideelt til manøvrering i små områder.  

Det kan du glæde dig til i fremtidens elbiler.

Større rækkevidde.
Vi presser hele tiden teknologiens grænser, også når vi udvikler batterier til fremtidens elbiler. Det betyder, at du i fremtiden kan køre endnu længere i din elbil. 

Induktiv opladning.
Fremtiden bringer mange innovationer, og én af dem er lynhurtig, induktiv opladning af din elbil. Det fungerer ved, at du parkerer biler over en såkaldt opladningsplade. 

Automatisk kørsel.
Ser du endnu længere ud i fremtiden, er selvkørende biler også i sigte. Vores elbiler er naturligvis klar til at indtage de danske veje førerløse, så du blot ved et enkelt tryk på rattet kan lade autopiloten tage over. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there