Den nye Cargo e-Bike.

Den nye Cargo e-Bike.

Cargo e-Bike forventes at komme til Danmark i midten af 2019.

Vi kender endnu ikke prisen for Cargo e-Bike. 
Hvis du er interesseret i at være først, med de seneste nyheder og prisen på Cargo e-Bike, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Innovativ transportløsning til de sidste kilometer.

Med den nye Cargo e-Bike1) udfører håndværkere små reparationer hurtigt og pålideligt. Uanset hvor du kører i dagligdagen – i studenterkvarteret med bilfri zone, på et stort industriområde eller i snævre gyder i en gammel bydel: På den multifunktionelle lastcykel med automatisk gearkasse og pedelec-hjælp kører du hurtigt og nemt fra sted til sted.

 

 

 

 

"Mindre arbejdsprojekter udfører jeg hurtigt med cyklen.“

Takket være den innovative hældningsteknik, en stabil konstruktion med tre hjul og fast forankret værkstedskuffert er du i den forbindelse sikret så komfortabel transport som muligt. Den er også yderst adræt takket være den bredere sporvidde (ekstraudstyr).

Tekniske data.

Den nye Cargo e-Bike er fleksibel og kan tilpasses efter ønske. Den fås med lastområde foran, den kan dog også fås som en lukket transportkasse, hvor  det iøvrigt er muligt lave en individuel opbygning af skuffer til f.eks. værktøj. Den kan dog også fås som en almindelig kassecykel.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there