Din browser mangler en opdatering.

For at opnå den bedste brugeroplevelse bedes du opdatere din browser.

Vi beklager ulejligheden.

ID. Volkswagen

Det her vedrører alle

Det er tid til at tænke nyt: tid til at definere bilkørsel på ny. Med ID.-familien fra Volkswagen bliver lokalt emissionsfri elektrisk mobilitet tilgængelig for alle. For en nye ide kan bevæge meget, men vi kan kun forandre verden, hvis alle kan være en del af det. 

Fronten på ID.3 1ST

Alle vores ID.3 1ST modeller er på nuværende tidspunktet pre-booket

ID.3 1ST er en unik udstyrsvariant
ID.3 1ST kommer kun til Danmark i et begrænset antal
Modtag de nyeste nyheder om e-mobilitet og den nye ID.3

Det er tid til
elbiler til alle

Den komplet eldrevne ID.-familie byder på mere end bare kørsel på el: ID. er dit helt personlige rum på hjul: en bil, som lytter til dig, forstår dig og lærer fra dig. Med ID. kan alle få mulighed for at opleve en ny dynamik fra den komplet elektriske acceleration. De hurtigt opladelige batterier med stor rækkevidde sørger for, at alle kommer frem til deres helt personlige destination.

Elektrisk mobilitet bliver til at betale.

Volkswagen ID. er for de mange. For masser af mennesker. ID.-familien omfatter topmoderne elbiler allerede fra prisen på en sammenlignelig bil med forbrændingsmotor – fordi banebrydende forandringer kun kan få succes, hvis alle kan være en del af dem. 

En kvinde i halvprofil læner sig op ad ID. Crozz, og ID. Crozz skråt oppefra i profil kører på en vej.

Nye vidder

Med Volkswagen ID. kan man nå nye milepæle. For os alle. Takket være hurtigt opladelige batterier med en rækkevidde på op til 550 km (WLTP) kan man også køre længere strækninger uden lokale CO2-emissioner. Uanset hvor turen går hen. 

En ny dynamik

Aldrig før har det været så begejstrende at køre miljøvenligt og bæredygtigt. Uden gearskift – hverken automatisk eller manuelt – begynder æraen med elektrisk acceleration. Og med den vores vej mod komplet autonom kørsel. 

En kvinde og ID. Vizzion. skråt forfra

Endnu bedre opkoblet

At køre i en ID. er mere end bare at køre i en bil. Intelligente opkoblingsmuligheder og topmoderne teknologi lærer fra dig, taler med dig og hjælper med alt det, der ligger foran dig. ID. Volkswagen åbner op for en moderne, lokalt emissionsfri elektrisk mobilitet, som definerer interaktionen mellem fører og bil på ny. 

En stil til enhver livsstil

En ny form for mobilitet: Volkswagen ID. præsenterer passende bilmodeller til alle behov. Pladskoncept og kabine er fremtidsorienterede og viser allerede nu, hvordan mobilitet er tiltænkt til komplet autonom kørsel.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.