Din browser mangler en opdatering.

For at opnå den bedste brugeroplevelse bedes du opdatere din browser.

Vi beklager ulejligheden.

0

Now you can
Den nye ID.3 1ST

Revolution i stedet for evolution

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar.  

Præstationer: det fulde drejningsmoment lige fra start
Rækkevidde: op til 420 km elektrisk rækkevidde (WLTP)
Pris: Kendes endnu ikke, men forventes at være det samme som en veludstyret Golf

Fronten på ID.3 1ST

Alle vores ID.3 1ST modeller er på nuværende tidspunktet pre-booket

ID.3 1ST er en unik udstyrsvariant
ID.3 1ST kommer kun til Danmark i et begrænset antal
Modtag de nyeste nyheder om e-mobilitet og den nye ID.3

Højdepunkterne ved ID.3 1ST 

Her kan du jævnligt opdage nye højdepunkter, der viser hvordan ID.3 1ST bliver et intelligent svar på fremtidens udfordringer. Interesseret? Så kig på, hvad den nye ID.3 1ST har at byde på.

Funktionelt og intuitivt

Du vil føle dig hjemme i det nye ID.3 1ST, særligt fordi det er nemt. Den intelligente teknologi i ID.3 1ST er nemlig intuitiv at bruge og  tilpasset til dine behov . Store skærme præsenterer dig med alle de oplysninger, som du har brug for. Og takket være Natural Voice Control så forstår ID.3 1ST hvert eneste ord. Bare sig det, hvis du er kold, så vil den vil automatisk justere temperaturen i bilen.

Oplev og mærk

Fra det første syn imponerer ID.3 1ST med sin 18" letmetalfælge, som aerodynamisk skaber en helt ny køreoplevelse. Den elektriske motorer sikrer dette ved at skabe acceleration og køreegenskaber der får dig til at tabe vejret.

Endeløs køreglæde 

ID.3 1ST-specialmodellen fås med. det mellemstore batteri (58 kWh, netto). Den serieproducerede model vil sågar kunne fås i tre forskellige varianter: Med det lille batteri (45 kWh, netto) kan du køre op til 330 km (WLTP), og med det store (77 kWh, netto) er der mulighed for en rækkevidde på op til 550 km (WLTP). Så der findes en passende model til næsten alle destinationer.

Elektrisk mobilitet for alle

Elektrisk mobilitet er muligt for alle, og så med bane-brydende teknologi og design. Kombineret med en attraktiv pris som giver alle mulighed for at være med. Du kan se frem til den eksklusive ID.3 1ST Special Edition. 

Hurtig opladning

Med en elektrisk bil, har du ikke længere behov for en tankstation for at tanke op. I stedet for kan du genoplade dit batteri næsten over alt; derhjemme via en stikkontak eller ved hjælp af en vægoplader og på offentlige ladestationer eller hurtig-ladestationer. Opladning er hurtigere end du tror. Prøv det og du vil hurtigt opdage at det er næsten så simpelt som at oplade din smartphone. 

Interactive Light

ID.3 1ST er som en god ven, der hjælper dig, når du er på farten i dagligdagen. Lighting konceptet er mere interaktivt end noget andet du har oplevet i en bil. Den byder dig velkommen, hjælper som ekstraudstyr med navigationen og opfordrer dig til at bremse, hvis der er fare på færde. Når du stiger ud, kan den endda advare dig mod andre trafikanter, der nærmer sig.

Innovative LED Matrix forlygter

Når du nærmer dig din ID.3 1ST, vågner den op, genkender dig og byder dig velkommen, ved at dens LED-Matrix-forlygter slår øjnene op. De oplyser altid vejen for dig og kan tilpasse sig til næsten alle slags omgivelser. Så kan du køre endnu mere forudseende.

Du har kun en mulighed for at gøre et godt førstegangsindtryk

De eksklusive detaljer i ID.3 1ST viser allerede ved første øjekast, nøjagtigt hvem der kom først. Med en ID.3 1ST er det tydeligt at det er en specialudgave, som kun få har. Begynd med 1ST badge og den slående bageste søjle design til 1ST steering hjulet og play-and-pause design pedaler op til den særlige velkommen på Velkomstskærmen - dette er din specialudgave.

Fronten på ID.3 1ST

Alle vores ID.3 1ST modeller er på nuværende tidspunktet pre-booket

ID.3 1ST er en unik udstyrsvariant
ID.3 1ST kommer kun til Danmark i et begrænset antal
Modtag de nyeste nyheder om e-mobilitet og den nye ID.3
Flere highlight ved ID.3 1ST

Start med bæredygtighed

Intet er mere facinerende end fremtiden. Ny teknologi skaber nye muligheder. Alligevel står vi over for grundlæggende udfordringer for at sikre en bæredygtig fremtid. Det er en grundlæggende præmis for ID.3 1ST. Fuld elektrisk og fremfor alt bæredygtig. Det er vores første bil der er CO2 neutral. produceret i CO2-neutral form forstået på den måde, at produktionen på fabrikken i Zwickau drives af energi fra vedvarende energikilder. Hvor det ikke er muligt at eliminere CO2-emission, kompenseres der for dette ved investering i andre klimaprojekter.

Momentens glæde

ID.3 1ST repræsentere en revolution, elektrisk kørsel: fuld moment fra start, dynamisk acceleration og performance, der sikrer at alle bliver imponerede. 

Ideer til din mobilitet.

For at gøre fremtidens elektriske mobilitet endnu nemmere, har vi samlet de bedste tilbud til din ID.3

Volkswagen finansiering

Det bliver naturligvis også muligt at finansere din nye elbil gennem Volkswagens finansieringspartner.

Familie foran ID. Buzz

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.