Volkswagen ID.R, en eldrevet racerbil, lagerhal
Volkswagen ID.R, en eldrevet racerbil, lagerhal
Volkswagen ID.R, en eldrevet racerbil, lagerhal

Challenge AcceptID

ID.R

ID.R

Efterlader sig et indtryk. Men ingen spor.

Volkswagen ID. R repræsenterer et kompromisløst ydelsesmæssigt potentiale for den fremtidsorienterede elektriske mobilitet. Allerede i 2018 kunne den emissionsfrie racerbil leve op til dette, da den satte en ny rekordtid ved det legendariske bjergracerløb Pikes Peak International Hill Climb.

Men ikke nok med det. Nu har den også slået den elektriske rekord på verdens mest krævende racerbane: den 20,8 km lange Nordschleife på Nürburgring. Med en tid på bare 6:05,336 min. slog Volkswagens fører Romain Dumas Peter Dumbrecks gamle rekord med 40,56 sek.

Succeser som denne er det bedste bevis på, at man kan gøre indtryk uden at efterlade spor. #challengeacceptID

En ung mand, fotomodel, aerodynamik, Volkswagen ID.R, eldrevet racerbil, lagerhal

Mod uret. For fremtiden.

ID.R’s vigtigste rolle er ikke at slå den ene rekord efter den anden på verdens mest krævende strækninger og racerbaner. Den største udfordring ligger i dens rolle som et forbillede og som pace-car for en hel generation af elbiler.

Kvindelig model i buksedragt foran Volkswagen ID.R, eldrevet racerbil, lagerhal

Forud for konkurrenterne og for sin tid.

Hvis man vil slå rekorder, har man ikke kun brug for en hurtig bil. Man har brug for ideer, der bryder konventionerne. Hele tiden og om igen. På det meget dynamiske område, som eldrevet mobilitet er, drejer det sig ikke kun om fart på vejen – det drejer sig også om at have fart på udviklingen. Derfor kommer hver en kørt kilometer, som ID.R tilbagelægger, også alle andre modeller i ID.-familien til gode.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there